Biz korona zamanında sevgili olduk. O yüzden de sadece birbirimize fotoğraflar atıyorduk. Geçenlerde 1 kere buluştuk ve makyaj yapmış çok hoştu. Zaten ailelere de virüs götürmemek için maskemi çıkaramam derdi. Az önce markete onların oturduğu yere gittim. Bu sefer makyaj yapmamış ve tanıyamadım ilk. Sonra marketten alacağımızı aldık ama ben hala şok içindeydim. Minik bir park var oraya oturduk. Seda maskesini çıkardı. Şokun üstüne bana da inme indi diyebilirim. Sevgilimin tüm güzelliği maske ve makyaj varkenmiş. O anda bir şey oldu bana. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sevgilimin tüm güzelliği maskesi düşene kadarmış. Şimdi ne yapacağım?
Burada insanlar saçma sapan şeyler yazmış, yok sevseydin dış görünüşünü umursamazdın, yok sevmemişsin vs...
Kız Adriana Lima olmak zorunda değil ama belli ki sana çekici gelmemiş. Bu genetik bir durum, bütün canlılar içgüdüsel olarak en sağlıklı bebeği dünyaya getirebilecekleri karşı cinsi çekici bulurlar, yani sen bu kızla olan birlikteliğinden sağlıklı bir bebek dünyaya getiremeyeceksin büyük ihtimalle, karşılıklı olarak genleriniz uyumlu değil, hormonların da bu konuda seni uyarmış. Ama başka bir erkeğin genetik yapısı o kızınkiyle uyumludur, o adam kör kütük aşık olabilir o kıza.
Muhtemelen kız da sana karşı benzer şeyler hissediyor olabilir şu anda, ama emin olamassın bundan.
Yani, sen de ya da kızda bir eksikik falan yok, son derece doğal bir durum bu. Hatta ben genelde internetten tanışmayı tercih etmem bu sebepten.
Bir insanı çekici bulmadıktan sonra arkadaşklık dışında bir sevgi besleyemezsin. O yüzden sana itici geldiyse ayrıl bir an önce, kendi zamanını da kızın zamanını da boşa harcama, dürüst davran. Seni beğenmedim falan deme, kız kendisini kötü hisseder, dürüst ol ama kızı küçümsemeden yap bunu.
Şunu unutma kardeşim. Sen anneni , babanı , kardeşini seversin benimsersin. Güzel oldukları için mi? Ya da okul arkadaşın kız ya da erkek çok güzel ya da yakışıklı olduğu zaman mı senin arkadaşın olurlar? Güzellik her daim geçici unutma bunu. Karakteri , insanlığı , saygısı ve sevgisi nasıl ona bak derim. Ve dünyanın en güzeli olursa senin için ne değişir? Bu soruyu kendi içinde cevapla doğru yolu bulursun ;)
Böyle saçma bir şey duymadım ben. Birbirinize de sürekli maskeli fotoğraflar mı yolladınız? Hiçmi Messenger, Skype, Whatsapp üzerinden görüşmediniz? Ya bizi kekliyorsunuz, ya da saftiriğin önde gidenisiniz.
Ben olsam ben de soğurum ama görünüşü yüzünden değil kendini olduğundan farklı gösteren insanları hiç sevmiyorum. Kendileri efektli resim atıp dış görünüşle etkilemeye çalışır, sonra erkek gerçeği öğrenip soğuduğu için kötü olur. Dürüst olmak zor bir şey değil, kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
Eğer soğuduysan açıkça konuşabilirsin, anladığım kadarıyla sadece dış görünümünden etkilenmişsin. Onun hareketleri, tavırları, sesi, sözleri gibi etkenler seni etkilemiş olsaydı eğer makyajsız halini gördüğünde de soğumazdın. En doğrusu onunla konuşup bitirmek olur, eğer soğuduysan kendini hiç zorlama derim.
Makyaj ile çok değişim oluyor bu gayet normal sizi sadece görünümü etkilemiş karakteri etkilenmemiş bunu sorun yapacak birisiniz belli daha fazla ilişkinizi devam ettirmeyin.
Bak abi bu kızı tipi için sevdiysen ikinize de yazık etmişsin. Bak ben de güzel değilim kendim de biliyorum ve itiraf ediyorum ama her koşulda insanlar benim melek gibi temiz ruhlu biri olduğumu söyler. Yani bir insanı kalbi için sev bırak guzel olmasın, varsın sivilceleri olsun, yüzünde benler olsun, saçları yıpranmış olsun ne var sanki? Guzel yüz 40 gün güzel huy 40 yıl seninle olur. Karakterinden şüphe etmiyorsan lütfen onu üzme lütfen
Komik bi durum olmuş. Yaw kızlar işte böyleler. Kendileri yüzüne bin kat makyaj boya bilmek ne sürerek güzelleşmeye çalışırlar sonra erkekleri de beğenmezler. Kusura bakmasın hosuna gitmediyse birak gitsin. Kendi olsa aynı durumda simdiye g. tune tekmeyi yemistin afedersin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla yanlış anlama da hangi akla hizmet sen maskesiz bakmadan sevgili oldun ayrılma veya birliktelikte sana kalmış bir şey ama dürüst olmak bilmiyorum kızın psikolojisine nasıl gelir ama Üsturuplu bir şekilde dürüst konuşup ayrılsan daha iyi ama ayrılmak istiyorsan tabi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sen onu o olduğu için sevmelisin. dış güzellik gelip geçici. burnu kötüyse yaptırabilir, yanakları sarkıyorsa zayıflayabilir veya gerdirebilir.önemli olan iç güzelliği. seni seviyor ve değer veriyorsa bence bırakma derim. belki ayrılırsan ondan sonra olacağın sevgilin çok güzel olur ama seni sevmez, kullanır. yani huyu kötüdür. bence sorun etme :D
Senin sevgin bu kadar miydi kardeşim? Hadi diyelim yarın bir gün evlendiginizde de her hâline tanık olacaksin. Sevgiyi neden dış godunusle bagdaştirirsiniz ki?
Şöyle kendilerini bir şeylerini gizleyip aradan zaman geçince belli ediyorlar ya amaçları ne anlamıyorum. Sanki karşısındaki kişiyi kendilerine bağlayacaklar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aslında makyajlı ve maskeli haline alıştığın için öyle gelmiştir bi anda makyajsız görünce hayal kırıklığa o yüzden uğramışsındır
Makyajlı görmeye alıştığın için bir de maskesini hiç çıkarmadıysa gözün alışmıştır zamanla sevebilirsin önemli olan iç güzelliktir tabi ama dış görünüş de önemli baktın sevemiyorsun hâlâ kırmadan ayrılmayı tercih edebilirsin
Ben instadaki kızların fotosunu görünce çok güzel zannedildiklerini sanıyordum ama çıtayı baya yükseltmişler yüzyüzeyken bile kandırmaca lslabdlwjdşejk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgi tiple olmaz sen niye tipe bakıp seviyorsun ki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kanka ben de marketteki maskeli kasiyerden hoşlanıyorum. Umarım seninle aynı kaderi paylaşmam :D