Güncellemeler
1 yıl
aramızı düzelttik çok şükür fikir veren herkese teşekkürler
eskiden hep gönlümü alırdı bu gece telefonda konuşamadık diye canım sıkıldı daha da konuşmak istemedim çünkü belli zamanlarda konuşabiliyoruz müsaitlik o zamanlarda oluyordu sonra onun uykusu geldi uyudu ben kaldım böyle yarında buluşucaz kahvaltı yapıcaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
o zaman ayrıl sevmemiş seni
Artık bayiyor olabilir konuşak bir şey kalmıyor ki bazen kimse hayatı bir günde dolu dolu yaşayamıyor ki anlatacak olayida kalmıyor haliyle
hıımm olabilir aslında
Şimdi sende anlatacak bir şey yok bende yok ne konuşacağız ya başkalarının olaylarını falan konuşup eglenecegiz ya da telefona bakıp oradan komik bir şeyler bulup konuşacağız yoksa zaten ben onu biliyorum o beni biliyor ne yapalım yani kendimizi baştan birbirimize tanıtacak değiliz ki 😂
hahahah haklısın 🤣
Bence ona da hak ver yeni bir şeyler yapın birlikte anınız olsun
yarın aramızı düzeltmeye çalışacağım 😕 yarın güncelleme yapııyım
Tamam biraz onu dinle ve onun penceresinden iliskinize bakmayı dene erkekler kendini dinleyen anlayan yaninda olan ona anlayış gösteren kadına güvenir bağlanırlar onun için özel ve doğru bir tercih olduğunu göster
sen harikasın ya... gerçekten senin gibi düzgün düşünen yok yarın mutlu haberlerle gelicem eminim
Bekar ve Olgun erkek olmanın avantajı diyelim 😂
Rica ederim
ne kadar değer verdiğini belli etme sıkma o zaman üstüne düşüyorlar tribe asla gelemiyolar umursamıyomus gibi yaparsan ilgisi artsr bence tamamen salma da
peki tamam 😕 öyle yapıcam ama rol yapmayı sevmiyorum ya
rol yapma aynısı bana oldu onun işi vs var uğraşı var benjm ilgim sadece ondaydı o nedenle ben de ondan ilgi bekliyordum sürekli sonra kendşme uğraş buldum geç
yazması vs umrumda olmadi tabii ki seviyoruz önemsiyoruz ama sen de merkezinden onu kaldırmaya almaya çalış başka şeye odaklanırsan daha iyi olur senin icin
çok teşekkür ederim aldığım en iyi cevaptı bunu hayatıma geçiricem
ne demek seni anlıyorum ❤️
Sende biraz kendini geri çek bakalım napacak
yarın öyle yapıcam moralim bozuldu çünkü
Hayırlı olsun
Soğutmuşsun adamı triplerinle
peki ne yapabilirim
Bilmiyorum ki ne istiyor senden
beklentisi sadece sevgi
O zaman kolay ama sen sevgi duymuyorsan zor
ona aşığım sadece konuşamadık diye çok moralim bozuldu oda bugun çok erken kalktı uykusu gelip uyudu
Bunlar basit şeyler ya yarın düzelir aranız
düzelicek inşallah teşekkür ederim
Rica ederim
Sevindim senin adına
teşekkür ederim... duygularımı ifade ettim oda çok anlayışlıydı bana karşı orta noktada birleştik
Bu çok güzel bir şey
teşekkür ederim 🥺
Hevesi coktan kaçmış geri duzelmez
Çağır pompalasın
Tekmeyi koy boş ver ben öyle yaptım
yok aşkım 1 senelik ciddi ilişkim evlenmek istiyorum onunla
Tatlım kendini geri çek ve asla isteduvinj yapma
peki tamam
Yedekleme dustun
Süreli fotoğraf
anlamadım
Süreli fotoğraf at ilgilenir