Sizin o bakım ve güzellik ürünleri dediğiniz şeyler ne bakım yapıyor ne de güzelleştiriyor. Aksine alayı ağır ve zehirleyici kimyasallarla dolu. Şirketler sizlere bunları söylemez. Bol bol reklamlarla beyninize güzelleşiyorsunuz algısı yerleştirirler. Kimseye de söyletmezler. Özellikle bizim gibi geliri düşük ülkelerde daha da ucuza üretmek için avrupa ülkelerinde ya da amerika'daki ürünlerden farklı ürettiriyorlar.
Alayı yapay ve hiçbir halta yaramayan maddelerle dolu.
Cildinizin doğal güzelliği varsa ya da eldeki ne ise ona razı olun. Kendinizi zehirleyip yaşınız ilerlediğinde cildinizi daha beter etmeyin.
Bir ayrıntı vereyim. Bu ürünleri üreten avrupa ya da amerikan şirketleridir. Ama dünyada en çok makyaj ya da güzellik ürünü tüketen bizim gibi ülkelerdir. Kendi ülkelerindeki insan bu kadar çok kullanmazlar.
Yurt dışında yaşamaya başlayanlar çevrelerindeki kadınlara biraz dikkat ederlerse fark ederler. Günlük hayatlarında çok fazla makyaj ürünleri kullanmadıklarını fark ederler.
evet erkek cehaleti terorunun kurbani olmus bir icerik daha, yorumlara bakarak konusuyorum
erkeklerin derisi daha kalin oldugundan kuruluk ve bilumum problemlere karsi daha direncli, siyah nokta ve sivilce gibi sorunlara daha yatkindir
erkek cildi cok uzun yillar kolajen duzeyine koruyabilirken kadinlarin ergenlikten itibaren azalmaya baslar, menopozun cok bir etkisi yoktur bu cokuse erkeklerde adropozla birlikte kolajen cok hizli azalir ve bir anda cokme gorunur kadinlar kolajen kaybindan kirisma yasarken erkeklerin kiriskliklari hareket-mimik nedenli ve deri alti katlanmasiyla beslenen turdendir, yani onarimi ve onlemesi ya zor ya da olanaksizdir
bakim yapmamakla ovunen erkeklerin ilerleyen yasta cilt kanserine ve sorunlarina yakalanma olasiligi kadinlardan cok daha yuksektir
tiras falan hikaye, kac kisi alnini tirasliyor ki ya da burnunu
Ayak sildiği havlu ile yüz silinir yaaa! Mide bulandırıcı bir şey..
Soruya gelecek olursak; kozmetik sektörü kadınların cildi pürüzsüz olsun diye değil kasaları para dolsun, kadınlar kendilerini iyi hissetsin diye çalışıyor. Erkeklerin yüzü bebek gibi çünkü günde bir veya günaşırı sakal trasi olmak hem ölü deriyi ciltten uzaklaşmak için güzel bir yöntem hemde yüzümüze o kadar çok kimyasala maruz bırakmıyoruz. Buradan çıkan sonuç ise senin cilt bakımı dediğin şey aslında çokta iyi bir uygulama değilmiş demek ki 👍👍👍
Onca boyayı cildinize sürüp cilde nefes aldırmazsanız öyle olur tabii ki. Cildinizi siz çok yoruyorsunuz. Ayrıca her erkek başlıktaki gibi değil. Benim vücut havlum ayrı yüz havlum ayrıdır. Ayrıca ben yüzüme bakım yaparım ama ipin ucunu kaçırmam. Sürekli ayrı şeyleri denemek de cildi bozar.
Ya gerçekten bunu o kadar çok merak ediyorum ki, bir yandan sinir bozucu bir şey de bu. Bazen herşeyi atıp cildime yapmıyorum sana bakım filan diyesim geliyor 😂
Bir yerde okumuştum. Dünyanın en ünlü kozmetik markalarından birinin sahibi olan kadın, ürettiği ürünlerin hiçbirini kendi cildine uygulamamis.
Kızlar kusura bakmayın ama önüne gelen her boku pusuru oraniza buraniza sürüyorsunuz asıl sorun burada çıkıyor. Ben makyaj yapmıyorum cilt kremi filan da pek kullanmıyorum. Yüzüm gözüm tertemiz. Biraz daha doğal yollar arayın bence.
Kullandığınız malzemeler zamanla sizin cildinizi daha beter hale getirip ayni ürünlerin daha iyisini kullanmaya zorluyor. O sektörün en büyük malzemesi kadınlar. Bizim ise sizinki gibi öyle bir takıntımız yok ve çokta abartma ayağımızı sildiğimiz havluyla yüzümüzü silmiyoruz. Ha senin aile bireylerin ya da sevgilin sürüyorsa o da onların pisliğidir...
Amway firmasıyla irtibata geçin yüz tarama yapıyorlar ondan sonra neler kullanman gerektiğini söylüyorlar. Artistry diye bir cihaz var bunu kullanabilirsiniz. Çok faydalı bir ürün
Yani okurken bile böyle bir tuhaf oldum nasıl böyle bir şey yapabilir ki İnsanın kendisine kötülüktür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cunki kadınlar bizden daha stresli hayat sürüyorlar ve kadınların çok özel günleri var bu dönemide ağrılı ve huzursuz geçiriyorlar bence ondan kaynaklı ama güzel cildin başka bir sirrida var onu burada söyleyemem😒 bu arada ayağımı sildigim havluya yüzümü silmem ahahahha🤣ama cildim yinede bebek gibi
erkeklerin cildinin güzel olduğunu düşünmüyorum, kızlar fazla oynuyor makyaj kapatıcı vs derken yıpranıyor deri. güneş kremi nemlendirici besleyici krem hariç hiçbir şey kullanmamalı. makyaj yapan kız sevmem bu yüzden maks göz kalemi vs olmalı
Bir şeye ilgi göstermeyince o şey güzelleşiyor bu yazısız bi kanundur bence. Çayı götürürken az bişe baktın mı dökülüyor mesela. Ya da arasan bulamayacağın kumanda işine lazım olmadığı için baş ucunda.
Erkekler enerjik olduğu için sürekli vücut kendini yeniliyor. Deri terlemekten pisliği atıyor. Kadınlardada öyle harekete bağlı bişey. Ayrıca ayağini sdikten sonra yuzunu silmezler abartmayin o kadar. Önce yuzunu wlini sonra ayağini siliyorlar
Onca kimyasal maddeden uzak bir ciltte ondan erkeklerin cildi. Bi de cinsiyetler arasi farklılıklar var. Erkek derisi daha kalındır ve deri altı daha az yağlıdır.
Çünkü siz kadınlar enayisiniz. Güzel olmak için cildinize sürdüğünüz o kremler losyonlar vs daha çok cildinizi bozuyor bunu anlamayan canım. Asıl amaçları sizi bağımlı yapmak 😉
Doğallık su ve sabun, kimyasal kullanımı cildi daha çok tahriş edip gözenekleri tıkıyor, bakın eski analarımıza ciltleri bebek gibiydi hala bebek gibiler
Böyle bir şey yok. Ayrıca, başlık aşırı abartılı. Ayak çabuk kirlenir ve terler bu yüzden ayağı sildiği havluyla yüzünü silenin yüzü tahriş olur. Kadınlarda sakal olmadığı için ciltleri daha güzeldir.
Çünkü erkek teni gergindir kadın gibi değildir. Nasilki dışı koyunun eti kokar disiligindendir buda onun gibi. bir şey kadınların vücudu elastik gibi yumuşak olduğunu için onsekilde oluyor olabilir.
Makyaj yapmıyorlar, kimyasal kullanmıyorlar, sürekli peeling yaparak yüzlerini yıpratmıyorlar, yağ sürüp gözeneklerini tıkamıyorlar. Aslında kozmetik ürünler kapitalizmin bize dayattığı gereksiz ürünlerdir.
Kadınlar ciltleri için her şeyi yapıyorlar, kullandıkları malzemeler yüzünden çoğu zaman ciltleri kötü olur. Eminim sizde erkekler gibi biz bıraksaniz sizinde güzel olur.
Erkekler cilt bakımını gizli yapıyor siz yapmıyoruz sanıyorsunuz 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cidden onu yapan erkekle nasıl konuşuyorsunuz çok kötü bir durum ama erkeklerin ciltleri bizim kadar kafaya takmadıkları için prüzsüz bence ya bide biz makyaj malzemesi de kullanıyoruz ya
0
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayağını sildiği havlu diyor farkında mısın bu iğrenç bir şey bence
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Ayağını sildiği havluyla yüzünü silen erkeklerin cildi neden onca bakım yapan kadınların cildinden daha güzel?