Güzellik & Bakım Cilt kusurlarını kapatmak için hala maske takmaya devam ediyorum, ne yapacağım? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu aralar cilt problemlerim çok arttı. Kapatıcı bile kapatmıyor. Ben de maske takıyorum. Bu özgüvensizliğimi nasıl aşacağım? Cilt kusurlarını kapatmak için hala maske takmaya devam ediyorum, ne yapacağım? Cevapla Cilt Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Başka ürünler deneyebilirsin Fondoten gibi 0 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ben senin yerinde olsam makyaj yapmam çünkü dahada mahveder kozmetik ürünler doktora git verdiği kremi ilacı kullan 0 0 Yorumla
leesii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Böyle yaparak daha çok strese girip daha fazla sorun oluşuyor yüzünde. Kime ne kanıtlicaksın sal umduğun kadar değil bulduğun kadar diceksin 😂 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bence bir doktora gidebilirsin bu çare değil hava çok sıcak 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Saçmalama ya kendini sevmelisin herkes kusursuz degilki 0 0 Yorumla
Kartaliceee93 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl O maskeyi takdıkça cilt kusurların daha çok devam edecek çünkü cildin hava almıyor birde bu sıcakta. Maske olmadan nasılsan öyle devam et alışırsın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka ürünler deneyebilirsin Fondoten gibi
Ben senin yerinde olsam makyaj yapmam çünkü dahada mahveder kozmetik ürünler doktora git verdiği kremi ilacı kullan
Böyle yaparak daha çok strese girip daha fazla sorun oluşuyor yüzünde.
Kime ne kanıtlicaksın sal umduğun kadar değil bulduğun kadar diceksin 😂
Bence bir doktora gidebilirsin
bu çare değil
hava çok sıcak
Saçmalama ya kendini sevmelisin herkes kusursuz degilki
O maskeyi takdıkça cilt kusurların daha çok devam edecek çünkü cildin hava almıyor birde bu sıcakta. Maske olmadan nasılsan öyle devam et alışırsın.
Daha kotu hale getirir
Doğal bir şey olabilir. 😊