Güzellik & Bakım 13 gü Cilt kusurlarını kapatmak için hala maske takmaya devam ediyorum, ne yapacağım? ÇıtırÇitos Fenomen Takip Et FacebookTwitter 10 Bu aralar cilt problemlerim çok arttı. Kapatıcı bile kapatmıyor. Ben de maske takıyorum. Bu özgüvensizliğimi nasıl aşacağım? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Cilt kusurlarını kapatmak için hala maske takmaya devam ediyorum, ne yapacağım? 62 Görüşünü yaz
aybükebrck | Güzellik & Bakım konusunda 61 görüş paylaştı. Xper 6 13 gü Ben senin yerinde olsam makyaj yapmam çünkü dahada mahveder kozmetik ürünler doktora git verdiği kremi ilacı kullan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
seymabasu1 | Güzellik & Bakım konusunda 294 görüş paylaştı. Guru 13 gü Bence bir doktora gidebilirsin bu çare değil hava çok sıcak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
heyybenesra | Güzellik & Bakım konusunda 176 görüş paylaştı. Bilge 13 gü Saçmalama ya kendini sevmelisin herkes kusursuz degilki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kartaliceee93 Xper 2 13 gü O maskeyi takdıkça cilt kusurların daha çok devam edecek çünkü cildin hava almıyor birde bu sıcakta. Maske olmadan nasılsan öyle devam et alışırsın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
deeepbreath | Güzellik & Bakım konusunda 70 görüş paylaştı. Xper 6 13 gü Daha kotu hale getirir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
NevHa | Güzellik & Bakım konusunda 215 görüş paylaştı. Yoda 13 gü Doğal bir şey olabilir. 😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
leesii Xper 6 13 gü Böyle yaparak daha çok strese girip daha fazla sorun oluşuyor yüzünde. Kime ne kanıtlicaksın sal umduğun kadar değil bulduğun kadar diceksin 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Güzellik & Bakım konusunda 1,8b görüş paylaştı. Master 13 gü Başka ürünler deneyebilirsin Fondoten gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62Ben senin yerinde olsam makyaj yapmam çünkü dahada mahveder kozmetik ürünler doktora git verdiği kremi ilacı kullan
Bence bir doktora gidebilirsin
bu çare değil
hava çok sıcak
Saçmalama ya kendini sevmelisin herkes kusursuz degilki
O maskeyi takdıkça cilt kusurların daha çok devam edecek çünkü cildin hava almıyor birde bu sıcakta. Maske olmadan nasılsan öyle devam et alışırsın.
Daha kotu hale getirir
Doğal bir şey olabilir. 😊
Böyle yaparak daha çok strese girip daha fazla sorun oluşuyor yüzünde.
Kime ne kanıtlicaksın sal umduğun kadar değil bulduğun kadar diceksin 😂
Başka ürünler deneyebilirsin Fondoten gibi