Erkekler icin cilt bakım önerisi yapacak babayigit araniyor. Kil maskesi vb ise yarar mi. Yani surekli cildim kapali havasiz kaliyor maskenin icinde. Cildim cirkinlesiyor. Bunun icin öneriniz nedir ahaha?
Tüm gün maske takmaktan cildim mahvoldu, ne yapmalıyım?
Bunun için haftalık veya günlük cilt bakımı yapman gerekiyor gadası. Günde 2 litre su içerek cildinin nem dengesinin koruman gerekiyor. Haftalık peeling veya maske de yapabilirsin.
Soruyu gördüm uzun bir konu olduğu için mesai atacaktım ve bam, kapalı mesaj kutusu😂😂 Üye olduğumdan beri ilk kez birine ilk ben yazacaktım şaka gibi. Neyse. Özetleyecek olursan cilt bakımının temeli temizlemeden geçer. Günlük kullanıma uygun peeling alır her sabah yüzünü güzelce temizledikten sonra kullanıp nemlendirirsen cildin bu kadar zarar görmez. Akşam uyumadan önce cildini temizleyip tonik yaparsan gün içinde maskeden dolayı birikmiş şeyler cildinde kalmaz ve gözeneklerin tıkanmaz. Kirden tıkanan gözenekler hem siyah nokta oluşturuyor hem cildi lekeli gösteriyor hem de sivilceye kucak açıyor. Uzun lafın kısası sabah uyanınca ve akşam uyurken cildini cilt tipine uygun bir ürünle temizlemen sabahları peeling yapman ve maske kullanmadan önce cildini nemlendirmen işe yarayacaktır
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesaj atmaman icin kapatmıştım mesaj kutumu hahahahahashaj