Güzelleşmek, değişmek istiyorum. Neler yapmalıyım?

Ne kadar sağlıklı ve düzgün beslenirsen o kadar güzelleşirsin.
Ben ay takvimine göre beslenirim diyetlerimi ona göre yaparım, saçımı, sakalımı ona göre keserim.
Not; çevremdeki birçok insan benim çok yakışıklı olduğumu söylüyor ben bunu ay takvimine borçluyum.
Mesela dolunayın olduğu gün ve ondan önceki iki gün genelde oruç tutarım inanılmaz faydası var tavsiye ederim o günlerde genelde sadece meyve yerim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence spora başlamak çok güzel bir adım🙆♀️. Bakım ile devam edebilirsin, cilt bakımı için maskeler deneyebilirsin. Giyim tarzında bazı değişikler yapabilirsin örneğin farklı aksesuarlar kullanarak kendine yeni bir tarz yaratabilirsin.💖
Eminim güzelsinizdir, makyaj kıyafet insanın güzel olması için sart değil. Vazgecin su yarıştan.
Giyim tarzını değiştir bakım yap makyaj falan yap yani
Kusurlarını gözden geçir ve onları düzeltmek için baya araştırma yap. Giyim konusunda pek bir şey söyleyemem, zevkini bilmiyorum.
Of ya nasıl kilo verdim bende bi kilo versem içimden selena gomez çıkıcak
Öncelikle kişisel temizliğine dikkat et, ağız ve diş sağlığı temizliğine aynı şekilde özen göster. Kilo olayı biraz daha özel bir durum ve kişiye göre değişiyor. Ben zayif hatun tercih ediyorum ama bir başkası balıketli diğeri ise kilolu kadın sever. Güzellikte bu durumda göreceli bir kavramdır. Saç, dış ve el ayak bakımını güzel yaparsan guzellesirsin :))
10 kiloyu da var ondan sonra spor şart ztn bakımını arttır cildine bak
Spor + gerekiyorsa burun estetiği + jawline + bişektomi + elmacık kemiği dolgusu + uygun bir saç stili + güzel bir makyaj + kadınsı gösteren uyumlu kıyafetler
Bambaşka biri olursun
Işte buuuuuu işte buna gol derim super böyle devam kimseye yenilme hayatına sıkı sıkı sarıl
Egzersiz yapabilirsin
Spora git ve giyimine özen goster
Sen böyle de güzelsin ;)
Bakım onarım
Bir sorun oluştu burdan
Spor yapıyor musunuz diyet programınız var mı
Kitap oku.
Estetik
Bence bakım ve spor
En İyi Erkek Görüşü