19 yaşındayım boyum 1.51 kilom da 42. Cilt yapım karma. Saçlarım göğüs hizamda. Cildim de sivilcelerden kaynaklı lekeler ve burnumda siyah noktalar var.
Dış görünüş olarak değişmek istiyorum. Neler yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
Dış görünüş olarak değişmek istiyorum. Neler yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cildin için güvenilir bir güzellik merkezine danış, saçlarına yeni bir şekil verdirip boyatabilirsin ve düzenli spor yapıp beslenmene dikkat edebilirsin
Teşekkürler ☺️
Rica ederim 🌸
39-40 kiloya düşüp spor yapabilirsin cildini temiz tutup yağlı şeyler yemeyip tuz tüketmeyip sağlıklı beslenirsen hafif bir makyajla sana ben bile aşık olurum aömxjodpaşlsö
Zaten 42 kiloyum zayıfım neden daha kilo vermeye çalışayım ki kilo almam gerekmez mi
Boyun kısa olduğu için zayıf değilsin. Boyunun son 2 rakamından 10 kilo düşük olmak gerek. 151 isen 41 senin ideal kilon. 165 biri 55 olmalı mesela. Ama bunlar zayıf değil, zayıf olmak için 12-13 kilo gerekiyor o zaman çıtır oluyorsun
Tamam düşüncelerin için teşekkürler ☺️
Zayıflamak yerine yağ Kütlesini kasa çevirip orantılı bir fizik sahibi olmalı
ben de spor yapmasını dile getirdim. spor yapıp sağlıklı beslenirse vücudunda ödem varsa zaten otomatik olarak atılır gider 2-3 kilo şu an sağlıklı beslenmiyorsa düzenli su tüketmiyorsa. onun dışında zaten yapıyorsa kilo aynen kalır vücudundaki kas miktarı artıp yağ miktarı azalır yağ kasa çevrilmez ikisi farklı şeyler çünkü
Boyunu uzatmayı deneyelim ve hayatında üzerine kurulan bütün baskıları kaldıralım
Nasıl olacak bu
Program hazırlasam uyar mısın
Nasi bı program
Kişiye özel
Byilw de güzelsin ') asıl benim değişmem gerek
Neden ki
Tipin iyi
Bol su iç ve balli süt