Boyun 1.85 olmasına karşın tarafsız gözlemimi sunacağım :) Her canlı genetik yapısında bir sonraki neslini güdüsel olarak en iyi genetik özellikleri aktarmak ister. Bunu bilimsel olarak değil güdüsel olarak hissederler. Ama tabi genel kapsamda bakarsak insanlarda da hemen hemen aynıdır. Fakat insanoğlunun karmaşık yapısı bu geleneği nispeten bozabiliyor. Çok fonsiyonel düşünen insan kadınlarının güç kavramları kişiden kişiye değişebiliyor. Mesela çok zengin olması , çok zeki olması , çok sempatil ve sevimli olması , çok aile insanı olması gibi faktörler bu ezberi bozabiliyor. Hatta hatta bu yapılan tercihlerde çokta memnun kalabiliyorlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normalde kurtarır da Türk kızlarına göre kurtarmaz. Türk kızların boyu normal olan bir erkeğe bile kısa diyor. Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Kızlar böyle olmayan erkekleri erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymuyor. Hani deseler ki "bu boy benim kriterime göre kısa"; o zaman Eyvallah ama gidip de "1.80'den kısa erkekler kendisine ben erkeğim demesin" gibi söylemlerde bulunmaları çok aşağılayıcı ve kırıcı. Elimizde olmayan bir şeyle neden bizi küçümsemeye çalışıyorsunuz? Sevmek zorunda değilsiniz ama boylu poslu ve yakışıklı erkeklere gösterdiğiniz gibi bize de saygı göstermek zorundasınız; siz kızlar kendiniz nesiniz de insanları kötülüyorsunuz? Yarın öbür gün sizin çocuğunuz da 1.80'den kısa olsa sevmeyecek misiniz? Siz uzun boylu erkekle evlenince çocuğunuzda "kesin olarak" uzun olacağınımı zannediyorsunuz? Benim dayım uzun ama babam kısa fakat ben kuzenimden uzunum; bu gerçek bir örnek. Benim boyum bir erkeğe göre normal ama 1.75 boyla evde kaldım işte. İnşallah istediğiniz gibi erkekleri bulursunuz da sizin o 💩tan ve amc'k sesinizi daha duymayalım. (Boylu poslu ve yakışıklı erkek istedikleri hâlde böyle olmayan erkekleri insan yerine koyan hanımefendiler üzerinize alınmayın; istediğinizin ötesinde erkekler ile birlikte olun İnşallah.)!!!
@Melekyazıcı Allah mutluluğunuzu daim etsin ve daha mutlu olun İnşallah. Tabii ki de her kız uzun erkek kriteri koymuyor kendine ama uzun erkek isteyen kız sayısı en az %97 tahminimce. ☺️
Arkadaş senin kafanda bir sıkıntı var her halta aynı şeyi yazıyorsun senin bence acil bir kafa kontrolüne ihtiyacın var bence kurbanda kendine bir kafa bul yazık acıyorum sana
Yıl olmuş 2022 bizim halen bunları konuştuğumuz gerçekten inanamıyorum!!! Toplumumuzun çoğunluğunun bu kadar cahil olduğunu gerçekten kabullenemiyorum. Bir kere aşkın boyu, kilosu, yaşı yoktur. Avrupa'da kadın eşinden 20 cm uzun oluyor hiç kimse bunu konuşmuyor bile ama Türkiye'de kadın erkek ile aynı boyda olsun affedersiniz hemen hayvanlaşıyorlar. Yakışıklılık bence kısa boylu erkekleri gayet de kurtarır. Neden bir tek bizim ülkede kadınlar bu kadar boya takıntılı anlayamıyorum?
Abi anca lafta inan bana kimse kimsenin boyundan etkilenecek kaday canım olamaz bence toplum olarak zekamız bu kadarda düşük değil ki bence zâten etkilenmiyorlarda beğendikten sonra boyuna kilosuna bile kimse bakmıyor kendisi ne kadar güzel olsada
Kesinlikle öyle abim genelde kızlar yakışıklılığına bittiği erkeklerden darbe yiyorlar sonra tüm erkekler kötü oluyor zaten hep biz kötüyüz kalbinin güzelliğine bakmadan yüzüne aşık olanların hiç kabahati yok :p
Olmaz diyenler yakışıklı kaslı birde üzerine eğlenceli romantik sevgi ve ilgi dolu sadık vb güzel özellikleri olab bi erkeği görseler hayır diyemeyeceklerine yemin bile ederim :p dış görünüşü güzel olsa bile peşinde koşuyorsunuz tanımaya karakteristik özelliklerine bakmaya gerek bile duymuyorsunuz anca burada yok diyin 😂
Genel güzellik algısından siyrilacak kadar geniş vizyonlu olan her kadın, bu saçmalığın farkındadır ve diğerleri gibi kendini aşmadan olduğu yerde kalıp kendinden bihaber değildir. Kendini tanımanın ilk getirisi gerçekten onu istiyor muyum yoksa bunlar bana dayatılan şeyler mi diye sorgulamaya başlamaktır.
Uzun boylu fir bir erkek kısa boylu bir kızla yüzü güzel olduğu için ilişki yaşayabiliyorken uzun boylu bir kız kısa boylu bir erkeğe yakışıklı bile olsa bırak ilişki yaşamayı tahammül bile edemiyor. burada yorumlarda bile şahit olabilirsiniz. Sorsan sağda solda eşitlik nidaları atıyorlar. Yersen😆 Hangisi daha hümanist kadın erkek mi
Kısa boylu erkekler sanki daha çapkın oluyorlar ya. Zaten meşhur bi laf vardır “totosu yere yakın olandan korkun” diye 😃 ama uzun lafın kısası boyla falan alakalı bir durum değil, tabii uzun boy daha heybetli daha çekici geliyor, yakışıklılığı gölgelemez kısa boy bence.
1.67 olduğum için tercihim daha çok 180 ve üzeri yalan yok. Çirkin yakışıklı fark etmiyor erkeğe boy inanılmaz yakışan onu erkeksi yapan bir şey gibi :D
Fakat kendisini seversem ve çok uçuk kaçık bir boy farkı olmazsa yani bir kaç cm küçük olmasını görmezden gelebilirim.
Neden bunu önemsiyorsunuz anlamadım? kadın denen canlı genelde çoğunluğu 150 ve 170 arasında gidip gelen bir şey. seçenekler mevcut birini bulursun.
Benim yüzümün güzel olduğunu söyleyen hanımefendiler bile kısa boyumdan ötürü şansımın olmadığını söylerlerdi hep. 😊 Sevilmemeyi kabullenmek biz kısa boylu erkekler için en ideali galiba. 😊 Tüm hanımefendilere ideallerindeki kaslı, uzun boylu, zengin ve yakışıklı erkeklerle sonsuz mutluluklar dilerim. 😊
Mega Star Tarkan'ın boyu 1.73 Cem Yılmaz'ın boyu 1.70 Okan Bayülgen'in boyu 1.68 Bir erkek için pekte uzun sayılmazlar Fakat tüm kızlar peşlerinden ve hayran kitleleri oldukça fazla Dış görünüş karizmatikse ve başarılı bir erkekse, boy kısalığı gölgede kalabiliyor demek ki..
Devede de boy var ama sürüyü eş*k güder mantığını bildikçe insanları boyları veya dış görünüşü ile yargılamam. İnsanı kurtaran kalbidir. Niyetten öteye gitmeyen şey görünüşte aldanmaktır. Altının veya zümrütün de görünüşü güzeldir ama alıp eline ne kadar seveceksin. Sadece para ile alırsın.
Yahu kısa adam ancak çaycı Hüseyin gibi olursa iyi durmaz belki. 170 adama bile kısa diyorsunuz. Bence bu boydaki erkekler eğer duruşları özgüvenli ise çekici olabilirler. Uzun olup mal gibi durduktan sonra boyun bir önemi kalmıyor ki
Boyu uzun olup huyu B. ktan olacaksa boyu kısa olsun ve bana karşı iyi olsun. Her boyu uzun olan, adam gibi olmuyor yani. Önemli olan karakter. Anlaşamadığım birinin boyunu ne yapayım?
Kısa boyluyum 10 üzerinden 6.5 /7 bir tipim var diyebilirim ama bir işe yaramıyor 😂 Kısa boylu erkeklerin yapması gereken tek şey olumlu başka yönlerine odaklanması ve değiştiremeyeceği şeyleri kendi mutluluğu için şart yapmamasıdır. Toplumda bir etkisi olan ünlü olan , zengin insanların çoğunluğu uzundur. Erkek mankenler uzunlardan seçilir, dizi oyuncuları başroller genelde uzundur, Birisi tipsiz olsa bile boyu uzun olan daha öndedir
Yakışıklı olmasalar da kurtarır. Allah aşkına bu nasıl erkek düşmanı bir soru. Karpuz mu seçiyorsun sen. Bunların hepsi insan. Duyguları hisleri var. Böyle konuşuyorsunuz, erkekler sizi aldatınca da hak ediyorsunuz işte.
Boyu benden bile küçük erkekler var tipleri iyi olsa da bakmam onlara. Çünkü ben zaten kısa boyluyum... Ha olur da karakterini falan tanısam iyice ve beğenirsem o zaman olur. Ama sadece tipten olmaz.
Yerden bitmeler bir de uzun boylu erkek ister olmuş ya 🤣 buna çok gülüyorum işte. Bir laf var dünya kadar malın olacağına fındık kadar * *n olsun diye. Boşuna dememişler.
Sadece fiziksel özelliklere önem veriyorsanız kurtarmaz belki sizin için ama ben gayet uzun boy sevmeme rağmen kendimden kısa birinden hoşlandım o kadar yakışıklı da değildi
boyu kısa erkeklerle boyu kısa olan kızlarla oluyor zaten örn 165 erkek boyuysa kadının boyuda 150-55 felan oluyor. Ama tr kızlarının boyu 165 e dayandığı için 175 ve üstü istiyorlar.
evlenmeye herkes evlenir. ama kadınların gençken beklentileri o kadar yüksek ki ve o beklentileri karşılayacak erkek o kadar az ki bana hep kadınların yalnız kalmamak ya da çocukları çin maddi kaynak sağlamak için evlendiklerini düşünüyorum. 20 yaşında çekici gelmeyen 175 erkek 30 yaşında mı gelecek
Boş boş yazıyorsunuz sanki bilmiyoruz ülke ortalamasını.1.70 olsan 10 cm uzun istemek hakkındır derim ama ortalama 1.60 taş çatlasın hadi 65 olsun. Anana babana bakta öyle birşeylerin hayalini kur. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez diye iyi demişler.
Boyum kısa olsaydı kurtarırdı elbette ama benim boyum uzun zaten. Boy takıntım yok ama benden uzun olsun bi zahmet🤷♀️ boyu uzun olmayan kızlar için sorun olmamalı
Arkadaşlar, kızların çoğu boya falan bakmıyor. Ağzı laf bakan erkeklere bakıyor. Bu yüzden de hep yanlış kişileri bulup erkekleri zebani ilan ediyorlar.
Onların umrunda olmuyor da hem kısa hem cirkinse ya psikopat ya kendini kurtarmış zengin ya da intihar eşiğinde birisi oluyor. Kızlarla hiç alakasi olmayanlar da var hem kısa hem çirkin olup.
Çocukluk arkadaşım yakışıklı kısa ama zeki yani devede de boy var bende uzun boyluyum ama biraz yakışıklı olsaydım diyorum kimse 4 4 değil insanlar kusurları ile güzeldir
Ulan bazen uzun boyluların bile yakışıklı olması kurtarmıyor. Ama bu dediğim türkiye ile alakalı bir olay pek çok kız egolu hepsi olmasa da bundan dolayı fiziklede iş bitmiyor.
Valla gönül sevdiyse ister kör ister topal ister kısa bi önemi kalmıyor gönül ısınmadıktan sonra atıyorum istersen 190 ol böyle bi garanti böyle bi genel geçer kural yok
Kurtarır ama kimse yanında 1.50 -60 arası bir şey istemezdi herhalde eski sevgilim 1.62 ama yakışıklıydı ancak yanında topuklu , yüksek taban dahi giyemiyordum
@vitanjei kız doğru söylemiş istediğin kadar uzun boylu ol cebinde paran yoksa hicsin. Seni annen bile sevmez bir kızı geçtim. Ailen bile sevmez. Yani hayatta boydan önemli şeyler var. Bende diyorum bir adam gelsin kizin karşısına fakir ama uzun boylu diğer tarafta da kısa ama zengin şuraya yazıyorum adım kadar eminim kız kisa ama zengini seçer.
Merhaba, Kişisel görüşümdür, reyondan ürün seçer gibi eş arayan kişileri hep primat olarak görmüşümdür. Sağlıcakla kalın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uzun boy isteyen kızlar erkeklerin yanında çocuk kalınca neden sıkıntı olmuyor da erkek kızdan kısa olunca sorun oluyor yıkın bu tabularınızı artık kızlar Hani eşitlik vardı boy kısa olunca eşitlik bitti mi
Kısa boylu olması değil iyi kalpli olması önemli tabiki, ama yakışıklı olması kurtarır. yaşım büyük değil hata oldu kayıt olurken, Ama benim boyum uzun olduğu için benden uzun olmasını isterdim erkekler kısa kızlarla olunca tuhaf karşılanmıyor ama kızlar kısa bir erkekle olunca bir sürü laf işitiyor hiç hoş değil, kısa boylu bir erkekle çıkmıştım hocam bile karışmıştı iyi ki ayrılmışsınız zaten yakışmıyordunuz boy farkı vardı diye
Siz kızlar için tek dert tip zaten.. Karaktere, delikanlılığa bakmazsınız.. Sanırsınız ki yakışıklıysa melektir, ömür boyu sever beni toz kondurmazsınız.. Kullanır atarlar obje olarak bakarlar size.. Tek derdiniz süsünüz püsünüz, görsellik, para..