Güzellik & Bakım Göz makyajım nasıl olmuş, değiştireyim mi yoksa kalsın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır aynı makyajı yapıyorum değiştireyim mi yoksa devam mı? Bu arada bir eyeliner diğerinden uzun olmuş😂 Göz makyajım nasıl olmuş, değiştireyim mi yoksa kalsın mı? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Değişiklik iyidir bence 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Sol güzel olmusda sağda biraz elin titremis genel olarak hos görünüyosun🥳💕 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim💕 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Degistirrr bu neBak derin gözlere sahipsin bina daha iyileri gider 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yapamıyorum kii ayanada iyiymiş gibi geliyorsonra fotoğraf çekiniyorum ki kötü olduğunu fark ediyorum😐 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Far kullan eyeliner bence o kadar gerekli değil dipliner yapabilirsin ama. Yorumla Soran +1 yıl Dipliner ve eyeliner farkı nedir? Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Dipliner sadece kirpiklerini belirginleştirecek. kirpik cizgisi belli olacak. Hafifte kuyruk yaparsın düşük göz olduğu için yukarı havası verirsin yeterli olur Yorumla Soran +1 yıl Peki anladım teşekkürler Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence güzel sadece eyalinarın uzun sivri gitmiş😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değiştir ya dksod Yorumla
Gamzeemisss Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çok kalın ve yukarı doğru yapmışsın daha aşağıdan dümdüz bi çizgi mükemmel olur bu gözlere 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dikkate alacağım 🤪 Yorumla Gamzeemisss +1 yıl Yapamazsan gel ben yaparım sana😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen bayağı anlıyorsun bu işlerden belli😂👌 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Değişiklik iyidir değiştir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Önerin var mı? Yorumla Eren2653 +1 yıl Bilmem, pek anlamam Yorumla
Berna360 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet sol taraf bence doğal hali daha iyi yinede srn bilirsin 1 0 Yorumla
Se7wen Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl gozlerin guzelmis farkli geldi bana 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Delimine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Olmamış ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senelerdir çekiyorum hâlâ durum bu🥲 Yorumla Delimine00 +1 yıl Sol kısa sağ uzun Yorumla
Konservatuar01 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatlı ve çekici 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Konservatuar01 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Değişiklik iyidir bence
Sol güzel olmusda sağda biraz elin titremis genel olarak hos görünüyosun🥳💕
Teşekkür ederim💕
Degistirrr bu ne
Bak derin gözlere sahipsin bina daha iyileri gider
Yapamıyorum kii ayanada iyiymiş gibi geliyorsonra fotoğraf çekiniyorum ki kötü olduğunu fark ediyorum😐
Far kullan eyeliner bence o kadar gerekli değil dipliner yapabilirsin ama.
Dipliner ve eyeliner farkı nedir?
Dipliner sadece kirpiklerini belirginleştirecek. kirpik cizgisi belli olacak. Hafifte kuyruk yaparsın düşük göz olduğu için yukarı havası verirsin yeterli olur
Peki anladım teşekkürler
Rica ederim 😊
Bence güzel sadece eyalinarın uzun sivri gitmiş😂😂
😂
Değiştir ya dksod
Çok kalın ve yukarı doğru yapmışsın daha aşağıdan dümdüz bi çizgi mükemmel olur bu gözlere
Dikkate alacağım 🤪
Yapamazsan gel ben yaparım sana😂
Sen bayağı anlıyorsun bu işlerden belli😂👌
Değişiklik iyidir değiştir
Önerin var mı?
Bilmem, pek anlamam
Evet sol taraf bence doğal hali daha iyi yinede srn bilirsin
Daha güzel çekebilirsin
gozlerin guzelmis farkli geldi bana
Teşekkürler
Olmamış ki
Senelerdir çekiyorum hâlâ durum bu🥲