Güzellik & Bakım Göz makyajım nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Öylesine yaptım denedim kardeşimin düğününde yapmayı düşünüyorum sizce nasıl Göz makyajım nasıl olmuş? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gayet hoş çok beğendim palyaço gibi gezinip makyaj yaptım diyenlerden binlerce kat daha profesyonel. Toprak tonları güzel seçim olmuş. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ten rengine çok uyumlu olmuş, kesinlikle kahverengi bir rimel ve göz pınarlarına aydınlatıcı da uygula. 0 0 Yorumla
müdaaresiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Göz pınarlarına da aydınlatıcı sürer ve bol rimelle spn dokunuşu yaparsan mükemmel görünür 0 0 Yorumla
Sikkematik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben makyaj yapıp, kendini güzel sanan kadınlara ne diyorum biliyor musun? "Palyaço 🤡" 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Guzel bence ama gunluk icin belki biraz abarti gibi ozel gun icinse baya iyi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzel olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gayet hoş çok beğendim palyaço gibi gezinip makyaj yaptım diyenlerden binlerce kat daha profesyonel. Toprak tonları güzel seçim olmuş.
Ten rengine çok uyumlu olmuş, kesinlikle kahverengi bir rimel ve göz pınarlarına aydınlatıcı da uygula.
Göz pınarlarına da aydınlatıcı sürer ve bol rimelle spn dokunuşu yaparsan mükemmel görünür
Ben makyaj yapıp, kendini güzel sanan kadınlara ne diyorum biliyor musun?
"Palyaço 🤡"
Guzel bence ama gunluk icin belki biraz abarti gibi ozel gun icinse baya iyi
aferin lan keraneci yapmisin
Düğün için iyi
Hoş olmuş
çok iyi
güzel olmuş
Güzel beğendim
Perfect
Çokzell olmuş 😍
Çok hoş.
gözünde yüz var