Güzellik & Bakım Göz makyajım nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Öylesine yaptım daha güzellerini yapıyorum Güncellemeler+1 yıl Lütfen kaşları görmezden gelin yapmayı unutmuşum Göz makyajım nasıl olmuş? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence güzel olmuş 0 0 Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sen makyajını sormuşsun insanlar haddi olmayan şeyler söylemiş yine, şaşırtmadı. Ben beğendim. 0 0 Yorumla
Edannur Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kaşlarını yapmayi degil almayi unutmussun. Gozmakyajin gayet iyi 0 0 Yorumla
LaBelleIndifference Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Çok keskin olmuş, göz kapağını az dağıtsan daha şık durabilirdi. Ama güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence güzel olmuş
Sen makyajını sormuşsun insanlar haddi olmayan şeyler söylemiş yine, şaşırtmadı. Ben beğendim.
Kaşlarını yapmayi degil almayi unutmussun. Gozmakyajin gayet iyi
Çok keskin olmuş, göz kapağını az dağıtsan daha şık durabilirdi. Ama güzel.
Güzel ama kasların cok ince
Makyaj güzel kaslar kötü
Hoş olmus
kına gecesi için daha uygun gibi :D
Güzel
Begenmedim://
Güzel olmuş
Güzel de bence kaşlarını yaptırmalısın
Çarşı makyaja karşı
Yakısmıs