+1 yılBence erkekler kesinlikle ve kesinlikle makyaj yapmamalı bence makyaj kadınlara özgü olmalı çünkü kadın makyajla kadınlığını güzelliğini ön plana çıkarıyor ama erkek öyle olmamalı erkek erkekliğini ön plana çıkarmalı yani o karizmayı ön plana çıkarmalı, makyaj yaparsa hiç yakışmaz bence.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle.
En İyi Cevaplar
sürmenin cinsiyeti yok ki milattan önce 3500 yılından beri sürülüyor kıskanıp kadından alma olayı filanda yok kim uydurdu onu. dd ben hep sürüyorum erkeğe yakışmıyor diyen varsa daş yesin ne diyim :p bence makyajda sayılmaz ya toz sürüyoruz alt tarafı
Gözlerime sürme yakışmış mı sizce? Bir erkek sürme sürmeli mi?26 Yorumla- +1 yıl
Bazı erkeklere siyah sürme yakışıyor zaten.
- +1 yıl
ama sadece siyah sürme😂
- +1 yıl
Senin tercihin bize saygı duymak düşer 😃😂
- +1 yıl
Yobaz yorumların arasında bu yoruma şaşırdım
- Güzellik & Bakım konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılTabii yani makyaj yapmadan evden çıkmam Bi kere.
Her sabah ojelerimi falan sürer, göz kalemimi eksik etmem. 😏14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂işte tam ev erkeği tebrik ediyorum bizden bir adet ruj kazandınız 💄
- +1 yıl
Ahhh çok teşekkür ederim, bu ekonomik zorlukta ruj çok iyi oldu. Lütfen kırmızı olsun, 😅
- +1 yıl
ricalarrr mfkıvjıfav
- +1 yıl
Vayyy Eig de kapmışım 😎😎
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklere feminen değil maskülen makyaj yakışıyor erkeksi hatları ortaya çıkaran. Çene mesela ve kemikler.

ÖRNEK⬆️
34 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu tarz hoş olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılBunun renkli versiyonlarıda var bu arada ülkemizde karıştırılan nokta lgbt üyelerin makyajı ile karşılaştırmaları. Kadında nasıl feminenliği arttıran makyajlar yapılıyorsa erkektede erkeksiliği artırmak için yapılıyor hatta hayranı olunan birçok aktör bunu yapıyor. Film dizi sektöründe fark etmişsinizdir
- +1 yıl
Ülkemizde duyar kasan çok😃 soruda bile var yönlendiriyormuşum diye görüş okudum. Yani illa cinsiyet yönelimli olmak gerekmiyor bunun için herkesin kendi tercihi ve kararı. Saygı duymayı öğrenmemiz lazım ülkece bu tarz şeylere.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven yapabilir kendi tercihleri
21 Yorumla- +1 yıl
yanii saygı duymak gerekir.
Ortadoğu , uzak doğu , kuzey afrika kültürlerinde erkeklerde sürme var tabiiki. Hatta dinimizde erkeklerin tedavi maksatlı kirpiklerin beslenmesi kuvvetlenmesi için sürme nin caiz olduğu belirtilmiştir. Ama tabii maksadını aşması durumuda ele alınmış ziynet yani gösteriş yasak kılınmıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Sürme sünnettir.. erkeklerde kullanabilir. Makyaja gelince.. yeter da erkekler kadınlara kadınlar erkeklere özenip duruyor gerek yok makyaja falan.. sadece yakisana göz kalemi olabilir. Barış akarsu gibi ✌️
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerrrrr❤
+1 yılErkekle kadını ayıran temel özelliklerden biri makyajdır. Erkek erkek gibi giyinip, kuşanıp ve davranmalı. Bana saçma geliyor, bir erkeğin makyaj yapması ve oje sürmesi. Modernliğe karşıyım. Erkek maskülendir. Bir zahmet erkek olan erkek gibi davransın.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin makyajı saçı, sakalı, kurt bakışı, gülüşüdür. Ne gerek var buna? Cins cins hareketler. 😒
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum😂😂
+1 yıl22 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Sürme çekmek sünnet'tir. Sürme ama göz kalemi değil. Erkeklerde sürebiliyor ama makyaj erkeğe yakışmaz. Makyaj yapan erkek de ben erkeğim demesin.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet. Sürme sünnetmiş
+1 yılCinsiyet kalıpları artık yıkılabilir mi lütfen 🙏🏻
358 Yorumla- +1 yıl
Biyolojik cinsiyet, biyolojik kalıpları doğurur sadece. Doğum yapmak , anne olmak , baba olmak vs. Ama bunun dışındakiler tamamen toplumun algısıyla yönlendirmesiyle oluşturulmuştur. Binlerce yıl önce belkide oluştu bu algı ve bizde bu algıyı devam ettirmek zorunda değiliz. Makyaj kadına özgü bir şey degil. İnsanlığa aittir tamamen. Yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz. Bunun kimseye bir zararı yok. Toplumsa kalıplar artık yıkılmalı çünkü neden mantığı bile olmayan bir geleneği devam ettirelim ki özgür ve mutlu olmak varken?
- +1 yıl
@Sizeneabi kardeşim cinsiyet kalıplarının yıkılması bu buna ait bu buna aiti yıkmaya denir mavi erkeğin pembe kızın kalıp dediğimiz şey bu senin söylediğin cinsiyetsizlik cinsiyetsizlik ve cinsiyet kalıpları farklı şeyler
- +1 yıl
@Mrtol1453 Evet farklı bir şey yaptığında psikolojik şiddet devreye giriyor hemen maalesef. Çünkü farklı birini kabul edemiyorlar. Bir çok kişide bu yüzden olmadığı biri gibi davranmak zorunda kalıyor. Sonuç olarak herkes mutsuz oluyor :(
- +1 yıl
Saçmalamayıniz cinsiyetin ne önemi kaldı
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa sandığın gibi bir şeyden bahsetmiyoruus
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa ne mi önemi kaldi
Abi erkekler oje sürüyo normalde kadınların bile haddinden fazla makyaj yapması mekruhken erkekler de yapiyo saçlarını uzatıyolar küpe Takıyorlar heryerini deldiriyolar falan düğün olacağından erkek tarafı ayağına geliyo değil mi ya da askere erkekler gidiyo
Cinsiyet olduğu için cinsiyet kaliplari da var herseyi o kadar normallestiriyosunuz ki iğrenç bi dünyada yaşıyoruz. - +1 yıl
Sen hala benim dediklerimi anlamamaya çalışıyorsun. Bunlar toplumun algıları. Akla mantığa uygun bir açıklamasıda yok. Mekruh falan demişsin burada dinden bahsetmiyoruz. Dinini sen istediğin gibi yaşayabilirsin. Neden insanların hayat tarzlarına karışıyorsun. Yıl 2022 olmuş hala yaptığınız muhabbete bak. Erkek tarafının ayağına gelmeside bir gelenek. Mantık olarak yine bir açıklaması yok. Dediğin gibi askerliğinde bir cinsiyete bağlı olması yanlış bence. Ayrıca bir erkeğin her yerini deldirmesi, küpe takması, oje sürmesinin sana tam olarak zararı ne? Sana ne? Her şeyi normalleştirmiyoruz. Siz sadece düşünmüyorsunuz sorgulamıyorsunuz. Ben sorguluyorum bu beden bize ait ve istediğimizi yaparız. Siz bir zahmet karışmayın.
- +1 yıl
Öyleyim veya değilim konuyla alakası olan bir durum değil. Burada gelenekçilik algısını yıkmaya çalışıyorum sadece. Biraz sorgulayalayalım lütfen 🙏🏻
- +1 yıl
Bak eğer bi Müslümansan olan kurallara göre yaşamalısın toplumda olan bir çok kavga tartışma sorumsuzluk saçma sapan olaylar bu durumdan kaynaklanıyor insanlar muslumanim diye geziyo ama bi haberler taciz olayları vs tamam insan istediğini yapabilir giyebilir hicbisey demiyorum ama bi erkeğin yoldan geçen bi kadına 2. Kez bakması
bile zina gelenekler kültürümüze ait neden onları yıkmak isteyesinki günümüzde cinsiyet öğrenmek için partiler yapiyolar vs biliyorsundur ordaki renkler olmasa ne bileceksin? - +1 yıl
Ben Müslüman değilim ama konunun bununla alakası yok. Çünkü Müslüman olsamda dine tamamen uyma gibi bir zorunluluk yok çünkü bu benim seçimim. Sizde karışamazsınız. İnsanların dini yaşayışı sizi ilgilendirmez. Toplumsal olaylar dini kurallara uyumuyoruz diye çıkmıyor etik ahlak ve değerlerine uyumuyoruz diye çıkar. Bir erkeğin bir kadını gözle taciz etmesi bir kitapta geçtiği için yanlış değildir. Ahlak değerlerince yanlıştır zaten bu olay. Yani ahlaklı bir toplum için dine gerek yok. Akıl ve mantıkla doğruya ulaşabiliriz. Ama dediğim gibi toplumsal rollerin din ile alakası yoktur. Çünkü bir dini bir kişi tek olarak yaşar. Etrafındakiler onu ilgilendirmemeli.
- +1 yıl
Herkes özüne yakışanı yapmalı bence hani fotoğrafdaki gibi bi makyaja tabi ki karşıyım ama oje filan sürelim ya bakımlı olalım azcık nolcek :p sürmede sürüyoruz mis gibi erkek süremez algısını yıktık bence 😇 @Sizeneabi'nin dediği gibi kadın araba süremez erkek temizlik yapamaz gibi boş kalıplarada tamamen karşıyım cidden bu devirde böyle düşünceleri olması saçmalık kadınlar misler gibi arabalarını kullanır erkeklerdr misler gibi camları siler ütüsünü yapar bulaşığını yıkar yerleri siler anam ne çok iş varmış yaparken yorulmuyoyum sayarken yoyuldum. dd neyse işte kimse böyle saçma kalıplarla erkekliğimizi sorgulayamaz
- +1 yıl
@Sizeneabi Evet artık insanların seçimleriyle uğraşmamalısınız 🙏🏻
- +1 yıl
@Mrtol1453 ya bakımını tabii ki yap herkes yapmalı cila yap renksiz sur ama renkli renkli süruyolar hiç hoş gelmiyo gözüme
- +1 yıl
@Sizeneabi renkliyi dövsen süremem valla kendime yakıştıyamam yakışan erkeğide görmedim ama benidr ilgilendirmes kim nasıl mutluysa öyle yapşın herkesin kendi hayâtı :p dediğim gibi belli bi yere kadar toplum algısıyla oluşan sınırlar yıkılmalı biz renksiz sürelim siz renkli sürün size çok yakışıyoy bizim ellerimiz fıtratımız gereği sizinkiley kaday minnoş değil 😇
- +1 yıl
@Sizeneabi maalesef ki öyle oldu amaç zaten erkek neslini bitirmek büyük planlar dönüyor farkındaysan LGbT yi bilerek normalleştirmeye çalışıyor amaçları çok belli insan nüfusunü azaltmak. İnsanların çoğu olayların farkında bile değiller.
- +1 yıl
@Sizeneabi peygamber efendimiz bir erkeğin kadına benzemesi ya da bir kadının bir erkeğe benzetmesini günah olduğunu söylüyor. Herkes kendi cinsiyetine göre giyinmeli
- +1 yıl
Dinini sen istediğin gibi yaşa. Başkalarına karışma. Ben gelip sana niye bunu giyiniyorsun diyor muyum? Saygı diye bir kavram vardır çünkü. @Tubaacelyaaa
- +1 yıl
@Sizeneabi maksimum arap dinine inanan insan acıyorum ya..
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Lgbt zaten normal bir şey buna da mı aklınız beyniniz yetmiyor ya
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa arkadaşa bunu anlatmaya calisiyorum
- +1 yıl
@Sizeneabi önce türkçe konuşmayı öğren yemin ederim sende beyin denen bir şey yok ya
- +1 yıl
@weixiaa kanka bu kullandığın uygulamada bile kizlarin pembe erkeklerin işareti mavi farkındasın dmi bu zamana kdr bu kullanılmış ben demiyorum ki illa erkek mavi kiz pembe kizda mavi giyer erkekte pembe giyer isteyen istediğini yapsın ya ama muslumanim diye gezen yaptığını dikkat etsin çünkü başka milletler bu arap dinini absürt bisey bilmesin
- +1 yıl
@Sizeneabi tanrı tanıdıklarına sabır versin senin başka bir şey demiyorum bir insan bu kadar da mal olamaz ya.
- +1 yıl
@Sizeneabi ne demek istediğini anlıyorum keşke herkes bizim gibi anlasa
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa kanka normal bişeyin normalleşmesi nasıl anormal olabilir normalse normalleşmeli zaten çok komiksiniz ikiniz ÇZMLXAMXLAMLZMAX
- +1 yıl
@weixiaa Bunlar gibi cahillere laf anlatamazsın. Boş ver hiç kendini yormana bile gerek yok. Ne anlarlar bunlar bilimden , araştırmaktan sorgulamaktan. Boş gelmişler boş gidiyorlar işte. İki lafı bir araya getiremiyorlar zaten. Kızlar size önerim açın iki bilimsel makale falan okuyun lütfen. @Sizeneabi @Tubaacelyaaa 😅
- +1 yıl
Yav he he araştırmadığı mı nerden biliyorsunuz? Cahil boş geldiği mi siz mi karar veriyorsunuz pardon? Madem çok ileri seviyeli zekaya sahipsen burada ne işin profesör git kendini daha iyi yerlerde geliştir harcatma kendini buralarda. Hadi size iyi günler
- +1 yıl
Buraların zeka seviyesi düşüklere göre olduğunu söylediğine göre ve kendinde burada takıldığına göre kabul ediyorsun yani düşük seviye zekaya sahip olduğunu. Kabul etmen güzel bir şey takdir ettim cidden. Evet kendimi burada harcamıyacağım, teşekkürler. İyi günler : )) @Tubaaceylaaa
- +1 yıl
@veixiaa lgbtyi bu kadar destekliyorsunya doğru söyle abazalığını giderecek kadın bulamıyorsun işine geliyor dimi aslında sende haklısın acıdım sana yazık valla ne diyim beynini düşürünce böyle oluyor herhalde kendi gram zekası yokken milletin zekasına miktar biçiyor gıyamam ki ben çana 😄😅
- +1 yıl
@Sizeneabi @Tubaacelyaaa hakâretten ve dalga geçmekten başka bir şey yapamıyorlar cevap veripte boşuna vakit kaybetmeyin ben yaptım bi hatâ sizde yapmayın bırakın sapıklıklarında boğulşunlay :p
- +1 yıl
@Mrtol1453 abazalığımı giderecek kadın çok dostum senin böyle yazman beni çok güldürdü neden kadın bulamayayım? tercih gibi konuşman cahilliğinin sebebi çok acınasısın bi ara senin gibi mal insanların ortadan kalkması için tanrıya dua edeceğim yeryüzünden silinmeniz gerekiyor.
- +1 yıl
Kitap aşığı, şâir aynı zamanda yazılım mühendisi bi şahsa cahilim demen o kadar komik kii umarım tüm cahiller benim gibi olur kendiyle aynı fikirde olmayanların yer yüzünden silinmesini isteyen biri kadar cahil değilim ya bu bana yeter senin gibiler yer yüzünden silinmesin silinmesin ki gördükce ibret alalım @weixiaa
- +1 yıl
Neredeyse 2 gündür tartışıyorsunuz cidden sabrınız nasıl dayanıyor. Yorulmadınız mı?
- +1 yıl
@Mrtol1453 NEPDHSPDBEOENE
Sürme eskiden, gözü güneşten ve tozdan vs korumak için her iki cinsiyetin de kullandığı bir şeymiş. Sonradan modaya dahil olmuş.
Erkekler isterse yapmalı tabii herkesin kendi bedeni kimse karışamaz...32 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHııı yapsınlar ama erkeğim demesinler kendilerine :D fazlalıklarından kurtulsunlar inşallah
38 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂aminnnn
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence muhabbet fazla uzadı. Kısacası bana ters. Ben öyle bir şey görmedim. Atalarımızın kemikleri sızlar. Makyaj yapan erkek ne ya? Az silkelenin kendinize gelin. Bunu yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama “başımıza taş yağacak” akdkak😃😃
+1 yılHayır tabi ki dinimizce uygun değil ama ben makyaj yapsam çoğunuzdan güzel olacağıma eminim 🤣🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
fmkfıjvcıdkfj
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürme çekmek sünnettir. çöl ortamında güneş kumlara vurduğunda güneş ışığından gözleri korumak ver daha net görebilmek için sürme çekilirmişti. hz Ali efendimiz bu geleneği devam ettirmiş. kadınlar onuda aldı elimizden. bide şu bıyıklarımızı alsalar ya. ne değişik olurlar.
10 YorumlaOnce bi temiz olsunlarda sonra makyaj. dun otobuste ter kokusundan burnumun diregi sizladi ondeki adamdan
11 Yorumla- +1 yıl
Ay evet yaz aylarında çekilmiyor.
Gayet tabii. Erkeklerin de güzel görünmek için hile kullanabiliyor olması gerek, sadece sakalla olmuyor, seçenekleri artırmak gerek.
11 Yorumla- +1 yıl
Diyosunn.
+1 yılHayir yapmamali , yani bazen belki birazcık kapatıcı vs sürebilir diyorum lekeleri için ama yinede her şey özünde güzel
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle 😂😂
Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapmaz diye düşünüyordum görseli görünce gerçekten de yapmaması gerektiği kafamda netleşti
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Erkekler
Saç
Oje
Külotlu çorap
Tırnak
Şimdide makyaj
Yarında vajina yaptırsınlar da kurtulun hani.
“Duyar kasmıyorum, bi had vardır ya herkeste yerini bilsin. Medyada gösterilenlerle gerçekler farklı bana göre.”11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Hatta hamile kalıp çocuk bile doğurmamız lazım makyaj yapmak ne kelimee
14 Yorumla- +1 yıl
Doğurabilirseniz doğurun😃
- +1 yıl
😂😂teklif var ısrar yok
+1 yılEh bu resimdeki gibi olmasın. Bu kadına da yakışmaz kimseye çok abartı olmuş çünkü
15 Yorumla- +1 yıl
Ama hafif olabilir.
- +1 yıl
siyah göz kalemi veya kapatıcı gibi makyajlar hoş olur yakışıyor bazılarına. Abartı bence de hoş durmaz.
- +1 yıl
Harry e ney yaptın ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben yapmadım😂ona o işkenceyi yapmam
- +1 yıl
Ney hale gelmiş hahahaha
+1 yılBugün makyaj yaparlar yarın etek giyerler gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın. :)
- Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da değil abi ben maskülinitemi koruyacağım bu ne abi saygım da yok kimse kusura bakmasın
11 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyulmalı bence.
Eskiyi bilmem ama bu devirde makyaj yapan erkek varsa dünya ahiret bacımdır.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂diyosun
- +1 yıl
😂😂öyle olsun bakalım
Güzellik salonuna gitmeli
https://youtu.be/KZBJIuWFZAw10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonra kızlar sürme olayını abarttı direk boyaya geçti 🤣 çok gereksiz bir şey makyaj çünkü amacı yok mantıklı
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
😝😝
+1 yılbir erkeğin oje sürüp kadın gibi makyaj yapması kadar itici bir şey yok örnekleri varda isim vermicem.
10 Yorumla
+1 yılYa Bi yürü git topmuyuz be bide makyaj yapmalımıymış erkeğim ben erkek istemez makyajına tükürürüm şimdi yeterince karizmam var yeter o
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla yapmamalı. Böyle giderse cinsiyetler birbirine girecek. Kız diye baktığın erkek, erkek diye baktığın kız çıkacak.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe tövbe ne biçim sorular bu böyle iyice zıvanadan çıktı erkekler
25 Yorumla- +1 yıl
@Mrtol1453 ya oebxpwbxow
- +1 yıl
@Sizeneabi gülme valla galbim çıt oluyoy oturduğum yerden zibilyon tâne laf geliyoy
cdn.discordapp.com/.../863257887558991892.webp - +1 yıl
@Mrtol1453 yaa kiyamam
- +1 yıl
Benim gibi mâsum melekleyi üsüyoyşunuz 😢 @Sizeneabi
- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru duymuşsun 😃 göze sürerlerdi ki günümüzün güneş gözlüğü efekti yapsın. Ama işte kadınlar 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Doğruluğu kanıtlandı✅ 😂😂
- +1 yıl
Çalınması da 😅
+1 yılAşırı yapmamalı ancak yapmasında bir sorun göremiyorum. Aşırıya kaçacak bir makyaj yerine fondoten eyeliner vb kullanması gayet hoş duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Evet. Dizi/film oyuncularını örnek gösterebiliriz. Hepsinde makyaj var.
- +1 yıl
Aynen öyle
Hayır neden kadınlara özensinlerki erkek sonuçt anı top tranvesti mi
10 Yorumla
+1 yılyanlş duymuşsn sürme sağlıklı goze iyi geliyor diye kadnlar hep erkekler göz agrisi oldugunda kullanabiliyordu diye biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
olabilirr😅
- +1 yıl
Evet annem bebekken erkek kz fark etmeksizin tum kardeslerime surmustu ordanda biliyorun
+1 yılYapıyorlar zaten TV çıkan erkek oyunculara yapıyorlar onun dışında yapmayı bilmeyenler yapmasın bence
11 Yorumla- +1 yıl
Evet. Oyuncuların hepsine yapıyorlar 😃
+1 yılAbartılmazsa neden olmasın arkadaşlarımdan çoğu fondoten ve dudak yağı kullanıyor sonuçta bu da kişisel bi bakım ama dediğim gibi abartıya kaçılmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
Evet. Onlar kişisel bakıma giriyor. Yapılabilir
yakışan yapsın yakışmayan göz zevkimizi bozmasın bence 😐
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim fondoten sürüyor sivilce izi için. Erkeklerin makyaj yapmasına karşıyım. Far, ruj gibi şeyle ritici duruyor. Yüz kusurlarını kapatmakmiçin olabilir aşırı rahatsız edici bir görüntü ise.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılYav yeter be bir crop giydirdiniz bir oje sürdürdünüz şimdi de makyaj üfff ne erkeklermis be
10 Yorumla Yok artk ya kadından ne farkı oluyor o zmn ne anladım bn bundan
10 Yorumla
+1 yılerkekler hala sürme çekeblir bence çokta yakışıyor sürme
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 etek de giysinler hatta daha cool olur. Tövbe Estagfrullah
10 YorumlaEtek de giyecekse olur tabi
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂ay giysinler de gülelim
+1 yılAbi bi gidin yaa ruj da sürün bide Mükremin ne hala soktun ülkeyi
16 Yorumla- +1 yıl
Mükremin çok güzel neden öyle dedin😂😂😂
- +1 yıl
Sana bir ömür mutluluklar diliyorum kardeşim 😅
- +1 yıl
😂😂😂yaaa ne alakaa
- +1 yıl
Mükremine olan hayranlığın sözlerinden okunuyor da ondan 😂
- +1 yıl
Şaka yapmıştım :/
- +1 yıl
Bende gülerek cevap vermiştim zaten ki 😅
Hafif makyaj iyi olabilir bence
YinedeKişi kararı.12 Yorumla- +1 yıl
Evet, herkesin kendi kararı 😃
+1 yılToplumu iyice cinsiyetsizleştirdiniz sonra başımıza taş yağacak mk hepinizin
01 Yorumla- +1 yıl
he aynen.
Göz kalemi... Felaket yakışıyor
32 Yorumla- +1 yıl
Evet. Bazılarına bende yakıştırıyorum.
+1 yılBülent abla gibiyse yapmalı tabi...
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılO sürme sizin sürmeler gibi değil 😃
21 Yorumla- +1 yıl
Ya işte siyah göz kalemi gibi😂
+1 yılErkeklerde makyaj yapar hale gelecek bu gidişle
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı.
- +1 yıl
Hayırlısı tabikide
Yapmasın diyen kızlar size kötü bir haberim var tv de hayran olduğunuz kalbinizin sahibi erkeklerin hepsi makyaj yapıyor 😂
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Erkekler yapabilir, adamlar yapmaz..
12 Yorumla- +1 yıl
uvv ağır oldu😂
Makyaj yapmayan erkek kendine erkek demesin
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂kesinlikle
+1 yılAman aman yapmasın 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBi bu kalmıştı yapmadıkları..
11 Yorumla- +1 yıl
öylee.
- Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYapanlar var nefretle bakıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
😃😃saygı duyuyorsan, bakış önemli değil bene
- +1 yıl
bence*
- +1 yıl
Nefret dediğim lafın gelişi yoksa ne yaparsa yapsın umrumda değil 😀
- +1 yıl
Anladımmmm😂
+1 yılHe yapalım abi maymun gibi gezelim hepimiz
12 Yorumla- +1 yıl
Yok beee 😂öyle demedimm