1 yılBir o eksikti zaten. Toplumumuz bozulmaya yüz tutmuş saçma sapan bir toplum olma yolunda çok güzel ilerliyor. Bu devirde zaten kadınlar erkek, erkeklerde kadın gibi olmaya başladı. Bana kalırsa eski huzurlu topluma dönülmesi için bazı şeylerden feragat etmemiz gerekiyor. Sosyal medya mecralarının kapatılmasıyla bu çok güzel bir başlangıç olacaktır. Çoğunuza göre geri kafalı düşünce tarzına sahipmiş gibi görünebilirim fakat düşündükçe haklı bulacağınıza da eminim. Instagram'ın bi kaç gün kapatılması bile sokaklarda muhabbet seslerin duyulmasına sebep olmuştur. Eski sohbetler, komşuluklar yavaş yavaş bitti tükendi. İnsanlar hayatını düşüncelerini sosyal medya ile yaşıyor. Eşiyle fotoğraf paylaşanlar mutlu poz sergileyenler.. Aslında hiç iyi bir şey değil anlatamazsınız...
16 Yorumla- 1 yıl
Abi sen çok dolmussun sakin ol sadece bir soru 🙂 ki zaten gerçekleşmiyor da degil dnndnf
- 1 yıl
Gaylar yapıyor hatta gay olmasina da gerek yok normal erkek sirf cildi daha guzel görünsün diye de yapiyor
- 1 yıl
Ben doldum çünkü ülke yaşanmaz bir hâl almaya başladı. İnsanların Allah korkusu kalmadı öldürmek çok basit oldu. Şimdi denilecek ki "ülkede adalet mi kaldı? " İslam yaşantısı ve Allah korkusunun olmadığı yerde adaletide sağlayamazsın güzel yaşamıda. 2000 li yıllarda finansal sıkıntılar vardı fakat insanlar birbirlerine değer veriyordu. Taciz, tecavüz yok denilecek vaziyetteydi. Ekonomi şu dönemde bozuldukça ahlaklarda bozuldu. Çünkü insanoğlu doyumsuzlaşmaya başladı. Evlenmek bu kadar zor olabilir mi insanlar için? Evet zor. Şu zamandaki mâli şartlara baktığımızda altını salonu kınası vs. Neredeyse 500 - 1 M arası patlıyor. Kız tarafı da sıkıntı yapabiliyor bu işi erkek tarafıda. Herkes birbirine kurtuluş yolu olarak bakıyor. Sevgi, aşk, saygı hiçbir şey kalmamış. Devir çok kötü ilerliyor sonumuz hayrolsun.
- 1 yıl
Hocam derdini çok karışık anlatmışsın. Önce zihninde basite indirgeyip kavramları birbirine karıştırmazsan, derdini de kolayca çözebilirsin diye düşünüyorum.
1) Allah korkusu, İslam yaşantısı ile ekonomi, adalet, evlenmek farklı kavramlardır. Bunları beraber düşünürsen kafan hep karışır, çelişkileri çözemez ve bir anda da kızıp ya da çok üzülüp pes edersin.
2) İslam olmayıp daha adaletli yaşayan ülkeler, daha çok iyilik yapan insanlar da var bu hayatta, müslüman olup yapan da yapmayan da var. Tamamen farklı kavramlar.
3) Evlenmek zordur. Bunun psikolojik ve maddi boyutları da var. Fakat isteyen kişiler bir şekilde bu sorunları çözüyor. - 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
Konu erkeklerin makyaj yapması. Fakat siz homofobik beklentilerinizden bahsetmişsiniz. Hadi diyelim ki makyaj yapan erkek gay dir, dediğinizi yanlış da olsa bir an kabul edelim, bu instagram yasağı ile değiştirilebilecek bir konu değildir. Eşcinsellik 2000 yıldan fazla zamandır dünyada var. Eskiden insanlar gizli yaşıyorlardı, ama şimdi daha özgür yaşıyorlar, aradaki fark bu. Hatta saraylarda bile bunlar için ayrı haremler kurulmuş.
En İyi Cevaplar
1 yılBence ne kadinlar ne erkekler makyaj yapmali. Makyajla gezen insanlar makyajsiz yani gercek haliyle kendini daha ozguvensiz hissediyo ve kendinden git gide daha da soguyo. Bunu goz onunde bulundurmazsak bence erkekler kullanacaksa da kapatici gibi kusur orten makyaj malzemeleri kullanmali kullanacaksa. Makyaj yerine daha cok bakim urunleri kullanmalilar bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMakyaj da yapsınlar bikini de gitsinler tripte atsınlar elbise de topuklu ayakkabı da giysinler ama sonra etrafta kadın gibi kadın kalmadı yieaaa diye dolanan bir erkeği göreyim 30 senelik omrumun tüm stresini o sahsiyetten çıkartırım
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada bakıma karşı değilim sonuçta kimse dağ ayısı olsun yanında istemez ama makyaj başka boyut
- 1 yıl
Evet aynen öyle katılıyorum sana
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Bence erkeklerin de makyaj yapması son derece normal ve harika bir şey olabilir. Makyaj sadece kadınlar için değil, kendini daha iyi hissetmek ve ifade etmek isteyen herkes için bir araçtır. Erkeklerin de zaman zaman cilt tonunu eşitlemek, göz altı morluklarını kapatmak veya kendilerini daha iyi hissetmek için makyaj yapmalarını son derece destekliyorum. 💄✨
Toplumun dayattığı kalıpları yıkmak, kendini olduğun gibi ifade etmek çok önemli! Hem küçük dokunuşlarla inanılmaz özgüven artışı sağlanabilir. Sen ne düşünüyorsun? 💖👑10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılYapsınlar iyice dişileştiler zaten
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de... kadın sadece makyaj yapar.. makyaj yapan erkek erkek değildir
12 Yorumla- 1 yıl
Biraz ılıktır jwjsjs
- 1 yıl
prenses olur onlardan sdfsd
1 yıl23 Yorumla- 1 yıl
Sakin ol ben kızım sjaja
- 1 yıl
Ahah yok estağfurullah sana değil bu gönderme makyaj yapan erkoşlara sjsj
- 1 yıl
Arkandayım peki hehshs
Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Herkes kendi cinsine yakışan şeyi yapsın. Erkek de makyaj ne kadar irinti durduğu ortada
10 Yorumla
1 yılMakyajli kadin gorunce filli boya diyen erkolar utanir mi, sanmam😂
Şaka bi yana bizden daha professional yapmalari şaka falan mi
12 Yorumla- 1 yıl
Cidden ya hahzhz benden iyi fırça tutuyor
- 1 yıl
Ben cok utandim şahsen hdhdt
Güzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Başlığı görünce ben😂
https://www.youtube.com/embed/Wch64aYdYgk133 Yorumla- 1 yıl
Olan var var var
- 1 yıl
yaaa ne var sanki bir allık iki rimel sürseniz pskxmskxjz
- 1 yıl
Hayır sizede sürmek istiyorum 😹
- 1 yıl
https://youtu.be/Y_S0fDU-TFo?si=cmYdgG7KShAumASh hayır yapıcam
- 1 yıl
Öfff zaten bir ayağın cukurda koy sigarayı ehhehe
- 1 yıl
Puro yak lelxkx
- 1 yıl
Mülteci diye ülkeden atmasınlar ehshhs
- 1 yıl
Görürüz ehhdhe
- 1 yıl
😹
- 1 yıl
- 1 yıl
Fondöten bitmiş abi 🤣
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılÖgh..
Bi zahmet onuda yapmasınlar..
Zaten skinnykotları çaldılar 😂😂😂11 Yorumla- 1 yıl
Bencede😑
Kore erkeklerinin ülkemizde oldukça çok sevilme sebebi olabilir mi makyaj yapmaları?
11 Yorumla- 1 yıl
Onlar gay bence
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 yılErkek adam makyaj mı yapar?
Sjsjj ilk defa duydum.. 😂😂11 Yorumla- 1 yıl
Açıklamadaki videoda yapıyor wheh
Bir de resmini koymuşsunuz tövbe bismillah sabah sabah
11 Yorumla- 1 yıl
Sistem koymus ben değil
Hangi Gayden çıktı bu fikir gelsin buraya bir konuşucaz onla
11 Yorumla- 1 yıl
Twitterdeki ılıktan ahaha
1 yılMakyaj yapan erkeğe erkek demem
43 Yorumla- 1 yıl
Ilıktır sanki ajajaj
- 1 yıl
Orası kesin hdksnf
Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hayir tabi ki kadin gibi olunur ama beyazlatan yüz kremi, yuz nemlendirme gibi kremler dudak nemlendirici normal bence
20 YorumlaSavaş falan olur sa da biz koruruz artık ülkeyi.
33 Yorumla- 1 yıl
Daha biz ölmedik ama size cephede ihtiyacımız olacak hemşire 🤭
- 1 yıl
@Bizden_Söylemesi 😂 son Nesil siz kaldınız zaten sjsj
- 1 yıl
😇😇
Bence yapabilirler ama yapanlar çoğunlukla lgbt bireyidir. Kendi erkek arkadaşımın yapmasını istemem ama
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynen yapmalı. İyice bkunu çıkardınız artık bu işin.
12 Yorumla- 1 yıl
Ben yapılsın demiyorum eğer gidip açıklamaya bakarsan bir bağlantı var
Cevap sahibi1 yılBenim sitemim de sana değil zaten, yapmayı düşünenlere ve isteyenlere
Gizli Üye(36-45)1 yılAynen makyaj da yapalım, tayt da giyelim crop da. Ne günlere kaldık ya
11 Yorumla- 1 yıl
Sakin ol ben yapın demiyorum.
1 yılMakyaj yapan erkek erkek değil "erko"dur. Erkek dediğin doğal olacak. Yapmacık değil!
10 YorumlaBi ara eğlencesine yapıp kız arkadaşıma atmıştım. Gülüp eğlenmiştik. Ama ciddi bi oranda ilgimi çeken bir şey değil
10 YorumlaMakyaj yapıyorlar ztn haberiniz yok mu
Sakal erkeğin süsüdür, sakal bırakmak sünnetdir.20 Yorumla
1 yılYapmamalılar, Güney kore erkekleri olsunlar istemiyorum.
10 Yorumla
1 yılAbartılmayacak sekilde belki ama resimdeki gibi yapan toptur
10 YorumlaHayır ya bakımlı olsunlar da ben bile makyaj yapmıyorum 😂
10 Yorumla
1 yılHoş değil. Etik ve ahlaki değerlere , doğanın işleyişine ve semavi dinlere de uymuyor.
10 Yorumla
1 yılYakinda onuda yaparlar.. kari gibi trip atmalar. Gevsek gevsek haraketler. Oynak oynak..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYazacak çok şey var da yok artık diyip geçiyorum sadece
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErkek adam makyaj yapmaz yapıyorsa psikolojik sorunları vardır 😎
10 Yorumla
1 yıltamam oturun kıçınızın üstünde. Cevabım budur
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı. Onu da yapmasınlar artık eril durmuyor , itici.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Bence kadınlarda yapmamalı ne gerek var o kadar kimyasalı yüze sürmeye ilerde acısı çıkar hepsinin
10 Yorumla
1 yılYüzümü el sabunuyla yıkıyorum her sabah , fazlası zarar kanka
22 Yorumla- 1 yıl
bir kere bimden kömürlü yüz temizleme şeysi almıştım. 4 sene banyoda durdu shjsh renk değilştirmişti
- 1 yıl
Hahaha süs diye aldin sanirim
1 yılCinsel yönelime göre değişir hetero bir erkeğin yapması abes olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl‼️Ben makyajsız asla dışarı çıkmam camdan bile bakmam‼️😂😂😂😂😂
10 Yorumla
1 yılBiz savaşçı bir halkız kadınlara benzemek bizi yumuşatır ondan sonra güney Koreliler gibi balon patlasa korkarız kadın gibi.
Yani kısaca kalsın.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkızımdan başkası o şeyleri yüzüme süremez. Kızıma hayır diyemiyorum küsüyor.
10 Yorumla
1 yılhttps://images.app.goo.gl/ZMSHVxvnpg2aXWKL6 delikanlı adam sadece bu şekilde yüzünü boyar
10 Yorumla
1 yılTabiki de hayır.. Makyaj yapan erkeğe ben erkek demem.. 😂😂
10 Yorumla
1 yılBence erkeklerde vermeli
12 Yorumla- 1 yıl
Makyaja para sjsjsjs
- 1 yıl
Hehe verin cok istiyorsanız
1 yılMakyaj yapan erkeğe saplarim abi acımam yani
12 Yorumla- 1 yıl
Bi onlar kalmıştı
- 1 yıl
Makyaj yapan erkekmi olur e totoş olur tabiki makyaja kökten karşıyım ben ya sevişem diyorum bir yalıyorum fondöten çilekli lipbalm makyaj yiyoz biz ya
1 yılŞöyle bence cilt bakımı 2 taraf içinde bence çok önemli ama makyaj konusundada bence herkesin özgür iradesi var
10 Yorumla
1 yılÇocukta doğursunlar mı ister misiniz?
14 Yorumla- 1 yıl
Ben istemiyorum.
- 1 yıl
Bizde çocuk doğurmak istemiyoruz zaten Mükremin hariç 😁🤣
- 1 yıl
onun ne olduğu belli değil
- 1 yıl
Trans veksi o
Hayır ya kadınlara ve erkeklere ayrı ayrı bakımlar diye bir şey var o zaman biz kadınlarda sakal bıyık bırakalım
Ama herkes kendine yakışanı yapar11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Makyaj yapana da erkek mi denir
12 Yorumla- 1 yıl
Ilıktır hehe
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkusiyim mi bunu mu istiyosun
12 Yorumla- 1 yıl
Ehuehu torba getirdim kus 😹
- 1 yıl
hemen 🤢
Erkekler parfüm, deodorant kullanıp hijyene önem versin zirvede oluyorlar zaten ne makyajı hayır no makyaj arkadaşlar
11 YorumlaBaşımıza taş yağacak 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Belki kaya
Bi o kalmıştı dicemde diyemiyorum çünkü yapanlar var erkek olmasada işte cinsiyet olarak
10 Yorumla
1 yılMakyaj artık kadınlara has olmuş. Erkekler yapınca kadın gibi görünüyorlar net.
10 YorumlaErkeklerin çoğunun cildi kadınlardan güzel. İhtiyaciniz yok beyler
10 Yorumla
1 yılZaten ciltleri güzel 😂 bizim gibi bakıma pek ihtiyacı olmuyor
10 Yorumla
1 yılHayır tabi ki bakım maskeler ağda da hadi Okey de makyaj falan da abartmasınlar
10 Yorumlaaskerliğide biz yapalım isterseniz😂
20 Yorumla
1 yılbence kadinlarda makyaj yapmasın ya
20 Yorumla
1 yılondan eksik kalsınlar 😄
20 Yorumla
1 yılYapıyorlar zaten. Ddsd
10 Yorumla
1 yılTabii canım yapmalı! Tövbe tövbe bir o kalmıştı.
10 Yorumla
1 yılRimelsiz erkeğe ben erkek demem
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 815 cevap paylaştı. Lütfen gözüm görmesin şunları ya. Lütfen.
10 YorumlaBen yapmam yapan yapsın..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılMakyajdan soğumak için evet
10 Yorumla - Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat