Kurudan karmaya dönük bir cildim var. La rocheun görseldeki ürününü kullanmak istiyorum. Yüzümü çok yağlandırır mı çünkü pul pul dökülen bir cildim yok. Tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
Roaccutane kullandım, tedavim bitti. Yüz temizleme jeli olarak ne önerirsiniz?
Günlük cilt bakım rutininde; Temizleme jeli ve nemlendiricinin olması gerekiyor gadası. Her sabah uyandığında ve her akşam yatmadan önce cildini Simple Daily Skin Detox Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli ile temizledikten sonra, sabah ve akşam Simple Daily Skin Detox Matlaştıran Nemlendiriciyi yüzüne ve boynuna nazikçe uygulayabilirsin. Bu ürünler elinde olduğu sürece senden iyisi yoktur.
Evet ona da baktım ben önceden mavisini kullanıyordum memnundum. Tekrar pembenin yorumlarına da bir bakayım. Cilt yapınız ne? Kurutma yaptı mı veya yağlandırma?
Normalde karmaydı, ilaçtan sonra yağlanma başlamadı henüz çok pul pul dökülen bi cildim olmasa da kuru diyebilirim eskiye nazaran. Kurutma/yağlandırma yapmadı bende hayır. Mavisini ben pek sevmemiştim çok kimyasal kokuyordu bu daha iyi bi hissiyata sahip geldi bana
Evet yorumlarda kremsi köpürmüyor ama çok iyi nemlendiriyor yumuşatıyor falan demişler. Cerave e bir bakayım o zaman. Onda hangisini kullanıyorsunuz kuru ciltler için olanını mı?