Merhaba arkadaşlar. Roaccutane kullanıyorum yüzüm acayip soyuluyor sabun kullanmak istemiyorum eczanelerde rahatlikla bulabileceğim bir yüz temizleme jeli onerebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar. Roaccutane kullanıyorum yüzüm acayip soyuluyor sabun kullanmak istemiyorum eczanelerde rahatlikla bulabileceğim bir yüz temizleme jeli onerebilir misiniz?

Sabunu asla ve asla yüzüne sürme dermatologlar yasaklaya yasaklaya bir hal oldular. Yüzün hassas bir dönemde olduğu için hassas ciltlere uygun jel kullanman gerek. Ben normalde de hassas ciltli olduğum için tercih ediyorum yüzümde kızarıklığa bile sebep olmuyor. Bioderma sensibo temizleme jeli almanı tavsiye ederim. Pembe kutulu olan.
sakn kullanma jel falan nemlendirici kremler kulllan
Nemlendirici olarak onerebilir misiniz
nivea
Serisi falan yok mu bussuru urunu var niveanin
dur resim ataym
Çok teşekkürler;)
rica ederm
Cream. Co
Lr'de aleovera'lı bitkisel jel var tam istediğin gibi gerçekten işe yarıyor denenmiş ve sağlık bakanlığı onaylı dermatest onaylı bir ürün pişman olmazsın aksine dua edersin bana
Fiyati nedir nerede bulabilirim birde ismi tam belirtirsen
Benim Lr diye önerdiğim katalogta istersen jel var istersen krem var hangisini istersen burda önemli olan ürünün ne kadarı kansorejen madde içeriyo ne kadar doğal olduğudur benim dediğim LR markalı ürünler 26 ülkede satışı var sağlık bakanlığı onaylı ve dermatest onaylı aleovera bitkisel doğal ürün seçim senin
Nasil ulasabilirim
Cevap
3Cevap
Bi cildiyeye veya estetisyenlere sorup öyle ilerleyin. O kadar yanlış ürünler alıp kullanıyoruz ki cildimizi berbat ediyoruz. Uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda ilerledigimden beri cildim parlıyor resmen
La Roche posay
Bioderma
Avene
Bu üç markanın güneş kremi, yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini alabilirsin. Hepsi sivilce ilaçları döneminde kullanılabilecek en iyi markalar, Doktorlarda bunları tavsiye ediyormuş. Ben zoretanin tedavimin ilk haftasındayım araştırdığım kadarıyla bunlar en iyileri. Senin bu yorumunu yazalın 1 yıl olmuş sanırım. İlacı kullanmayı bıraktın mı? Cildin şimdi nasıl? Birde bu süreçte sen hangi markaları kullandın? Bana tavsiyelerin nelerdir.
AHA/BHA Exfoliating Gentle Cleansing Gel ve Hyaluron içerikli serumu kullan
Yıkama Jeliyle her sabah yıkanmaz ki ondan soyuluyordur makyaj çıkarma jeli ya da köpüğü kullan hem besler hem gergin kullanırsın bohem de güzel temizliyor
Topicrem kullann bende onu kullandım 8aylık tedavim boyunca soyulma nedir bilmedim nemlendiriciside muazzamn
Ben zoretanin kullanıyorum dördüncü ayım bitmek üzere ama herhangi bir soyulma olmadı yüzümde normal mi
Pahalıdır ama iyidir la Roche posay öneririm
Bunu bir doktora sorsan daha iyi sanki?
Suyla yika gec
Kardes doktor yikatmiyor klor var dedi
Ne onerdi peki
Yuz yikama jeli dedi marka vermedi
O zman herhangi bir marka alsanda olur takma
Bioderma pembe
Avene nin yağlı ciltler için yüz yikama jeli
The cerave
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?