AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
ay aş kendini ya şakamısın insanın kalbi temiz güzel olsun yani
Maske iyidi ya insanlarla mesafe oluyordu. Bana kalsa ben de hiç memnun değilim.
Sosyofobin var muhtemelen. Psikolojik destek almanı öneririm
Ne için utanıyorsun?
Sorunlarını tespit et. Kendine itiraf et ve çözüm yolu ara.
Erkeği kadını yokki bunun.
Sorunun neyse bunu çözmeye çalış.
Himmm
maske çıkarınca millet sanki senden daha güzel oldu. hemen bu düşünceden çık o kadar insan çıkardı maskeyi hepsinin de tipi farklı farklı eminim en güzel yüzü olan da senin yüzündür
Oyun tuttu birileri başarılı oldu turizm sezonunda turizmi canlandırmak için erkenden normalleşme yaptı 😃bunada Cahil insanlarımız bitti diye inandı
Bitti bence de herkes şu an normale döndü. virüs etkisini kaybetti. Yeni bir salgın çıkana kadar herkese geçmiş olsun ölenlere rahmet dileyelim. kalanlara rabbim sabır ve uzun ömür versin
Amin ama bitmedi tamda turizm sezonu geldiği zaman gundemden düştü kurgu olduğu çok belli
Artık cebini düşünüyorlar sağlığı değil
Aynen öyle kardeşim fakir fukara ekmeğe muhtacken parası olan yabancı gelsin döviz bıraksın. Parası olmayan yaşamasın ölsün
Minik kuşum nasıl bir çocukluk geçirdin
Muhtemelen cevabı orada
Bu sıkıntınin
Bazen iyidir maskeli olmak öhö öhö yap anlar millet
İnternetten sanal yap erkeklerle sana biraz iltifat gerekiyor, kendine gelmen için.
Alıştın tabi
Maskeyi çıkarınca
Abi bakmayın yaaaa diyosun 😁😂
Eee ne zamana kadar maskeli duracaksın peki. Benimde düşlerimde tel var, maske takmak istiyorum ama, o düşüncemi bastırıp maske takmamaya karar verdim. İnsanların düşüncesinin canı cehenneme.
Niye utanıyorsun ki herkes dünyanın en güzeli mi sanki?
Demi, valla bende öyleyim. Hele okulda nerdeyse 2-3 kişi haricinde tek ben takıyorum. Bana sürekli neden maske takıyorsun diye sorguluyorlar. Ama hiç aldırmıyorum, sende aldırma rahat edebiliyorsan tak. ✔️
Kendi küçük kusurlarımızı çok büyütüyoruz. Kimsenin umursadığı yok. Dikkat bile etmiyorlar.
Hiçbişeyin yok çıkar maskenş
Ne yazayım
Burnun estetikle düzelir,çenen uzunsa kısaltılıyor, biraz parayla düzeliyor bunlar, ikisini birarada24000 liraya yapacak özel hastahane ler var, bazı doktorlar ćok daha pahalıya yapıyor , belki de burnun kötü değildir
Herkesin karakteristik bir yüzü var o zaman kimse sokağa çıkmasın lütfen saçmalama
Bende öyle hissediyorum ya. Maske varken kusurlarım kapanıyordu. Gözlerim güzel duruyordu. Şimdi maske takmayınca çok çirkin hissediyorum
Yüzünde seni üzen bir şey mi var? Bunu aşmak için gayret göstermelisin İnsanların çoğu boş bakiyir görmüyor bile sen neden bu kadar yüzünden utanıyor sun?
Burnum ve yüz tipim kötü
Ben takmaya dovam ediyorum valla, bos yollarda aciyorum
Ben bıyıklarını almadığımda takıyordum ama artık sık sık alıyorum maske takamıyorum :(
bazı erkekler kızlarda daha bıyığın çıkdığını bile bilmiyor merak etme hiçbir erkek senin bıyığına bakmaz :D
vallha benim bir tek burun kötü önden çok belli olmasada yandan kötü maskeyide sırf burum için takiyordum zaten 2 defa kırılmıştı ameliyat olcam temmuzda ağustosta falan 17 yaş tutuyor diye biliyom
Makeyi ilk çıkardığımda ben de öyle hissetmiştim. Sanki herkes beni izliyormuş gibi 😄😄 Zamanla alışıyorsun. Maskeyi takmaya nasıl alıştıysak çıkarmaya da öyle alışırız 😊
Merhaba yüzünde sivilce veya herhangi bir hastalık olduğundan mı utanıyorsun, yanıtını bekleyeceğim ona göre çözüm yolu sunacağım?
Hayır sivilcem yok. Burun yapim ve yüz yapım hoşuma gitmiyor
Hepimiz insanız ölünce hiçbir şey hiçbir sorun kalmayacak bence maskeni çıkar ve çevrene yüzünle ilgili sorular sor ama direk ben güzel miyim diye girme konuya ufaktan ''burnum sanki yamuk ya'' gibi sözlerle konuya gir bu sadece örnekti bu arada, 2. yüzün her ne kadar kötü olsa bile insanlara iyi davrandıkça yobazca yaklaşmadıkça herkes çekici geliyor bana göre isterse çok güzel yüzü olsun bana egolu ya da yobazca davrandıkça hiç konuşasım gelmiyor, maske takıntın aşman gerekiyor sana önerim bir defa dışarı maskesiz çık çok utanacaksın ama devamı gelecektir eminim denemekten korkma.
bende çirkinim ve kendimden utandığım için spor salonuna gitmiyorum :(
Ayy bu ben bende böyleyim napıcam çok utanıyorum elimde değill :(((
Neden 😀
Burnum uzun 1
2. si burun deliklerimde burnumla aynı orantıda hatta daha kötü uzun
3. sü burun ucum da düşük hadi onu dert etmiyim diyorum ama şu 2 şey benim moralimi çok bozuyor. Artık dışarı çıkmak bile istemiyorum
Uzun ve büyük yani buda 4. sebep uzun olunca otomatikmen büyük oluyor
Minik kuşum Senin yaşın kaç peki
19
Yaştan
Aileden
Yetiştirilme tarzından kaynaklı...
Sanırım sıkıntılarının kaynağı bunlar minik kuşum
Tamam da gören aa ne güzel kız ama yandan kötü demiyor mudur diyodur işte
Kafanda kurgulama poncik
Sen Allah değilsin mi
Bilesin
Kimin sana dair ne dediğini...
Velev mi desin
Diyen kardeşim kendisi kusursuz mi ki
Doğru
Üzme kendini minik kuşum
Üzüyorum
Üzme minik kuşum
Kendi elimizde olmayan şeyleri için
Üzme kendini
Bir de bu çıktı, yasak kalktı insanlar maske takmak için bahane arıyor arkadaş
Yavaş yavaş kademeli şekilde bırak.
Hiç bir şeyin senden daha önemli olduğunu unutma ve kim ne der o bunu der diye düşünüp yaşama. Hayat senin yaşam senin dünya umrumda olmasın bence...
Yuuznde kusur mu var neyi sakliyorsun güzelim sen çok güzelsin buna eminim güzeller kendini çirkin görüyor genelde cunku
Seninle aynı sorunu yaşıyorum. İstersen konuşabiliriz.
Olur feyza_jkl
Instagram hesabin
Canım benim hiç oyle düşünme bak. Senin utanılacak bir seyin yok ki. Bunu 19 aydan beri yüz felci olan bir ablan söylüyor sana
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin size de
@zhjcjcjc Amin. Çok teşekkür ederim.
Birde bakmışsın ki zamanla alışmışsın. Korkma insan herşeye alışır.
kimse yapmadığı seçimlerden suçlanamaz.
Emin ol maskeyle daha çok dikkat çekersin
Ne alaka o ne demek
@JapanMakineleri yüzümü açınca herkes beni izliyor geriliyorum demiş ama şu an maske kalktı kimse takmıyor ve insanlar takana daha çok bakar. farklı olana bakarlar. Herkese uyum sağlarsa dikkat çekmez yani
Ne alaka virüsler bitmedi ki birilerinin lafıyla Bitmez turizm sezonu geldiği için böyle yola basvurdular bizim insanlarda inanmaya başladı tabi herkes takıyor veya takmıyor diyemeyiz sağlığını dusunen takıyor bu gayet normal heryer Virüs heryer yabancı kimde ne olacağı belli değil
@JapanMakineleri beyefendi virüs şu an yok denecek kadar az niye maske takalım. Her yer virüs demiş Bi de akıllı ya bak
Bitmedi sorunda burada gizleniyor azalmadı da hikaye onlar
Heryerde hastalıklar yokmu internet haberlere bak yandaş medyalar susturuldu onlar göstermez
Bende aynıyım hesteg korona geri gel...
Saçmalama mutlu ol yüzünden emin ol güzeldir
Kendini çirkin mi hissediyorsun?
Evet
Peki nasılsın da kendini çirkin hissediyorsun?
Yüz tipim uzun burnum kemerli ve gözüm çekik ve küçük duruyor
Peki, tipini oluşturan genler senin elinde miydi? Yaşın daha çok küçük olduğu için sonradan anlıycaksın hayatta herşeyin güzellik olmadığını...
Bence sürekli maskeli olmanla dalga geçecekler...
Onlar kim oluyormuş da sen onları umursuyorsun? Çıkar gitsin, kendine işkence etmeyi bırak!
Belki de çok tatlış bir kızçe
Ben de öyle hissediyordum alıştım ama bakkala fırına giderken takmamaya başla alışırsın
sanki herkes angelina barbara
Herkes güzel ve dişil enerjisi yüksek
megan fox olaymis :))) iyiymis :))
Yüzünde utanılacak bişey mi var
Güzellik algilarina uymuyorum ve ozgunevnim dusuyor
Neren uymuyo mesela suratında
Burnum kemerli, gözüm küçük ve çekik duruyo, yüzüm uzun v büyük
Güzelsin güzel olduğun için cekiniyorsun
Ya skrm güzellik algısını burnu kemerlininfe kemerlisi olup gözleri küçük olduğu hâlde ( kusur diye demiyorum sen dedin diye diyorum) çok güzel hatta çopu insandan güzel insnalar görüyorum gün içerisinde
Yok şuram buram gğzel değil diye diye kendinde bir sürü kusur bulursun aslında çok güzelsin ama farkında falan değilsin sosyal medya sağolsun
Bu arada yüzümün uzun olmasını çok isterdim şahsen
İnsanların içinde osur ozguvenin gelişir
Çok komiksin
Yeşim hanım yüzünden niye utanıyosun
Beğenmiyorum
Neden beğenmiyosun yüzünde ne varda
Burnum kemerli. Yüz tipim uzun. Gözlerim çekik ve küçük duruyor
Olsun napalım allah yaratıyo
Çok iyi teselli veriyosun sende ha
Kemerli dediğin nedir yüz tipi uzun olsun ne olursa olsun küçük duruyor
Hiç kimse 4 4 lük değil bunu unutma.
Sen cok güzelsin kesinlikle kendinle barışık. ol