Güzellik & Bakım Gün içinde en çok hangi bakım ürünleri kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben krem kullanıyorum cildim çok kuru. Peki ya siz ne kullanıyorsunuz Gün içinde en çok hangi bakım ürünleri kullanıyorsunuz? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Genelde yüz temizleme jeli en çok 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Ben saçım için argan yağı ve Urban ın saç spreyi var ondan kullanıyorum yüzüm için nemlendirici krem kullanıyorum 0 0 Yorumla
Spesifik27 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Genelde deodorant tarzı parfüm traş olayını vs 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Deodorant, parfüm , vazelin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde yüz temizleme jeli en çok
Ben saçım için argan yağı ve Urban ın saç spreyi var ondan kullanıyorum yüzüm için nemlendirici krem kullanıyorum
Genelde deodorant tarzı parfüm traş olayını vs
Deodorant, parfüm , vazelin
Su ve doğal sabun
Yüzümü yıkıyorum. O kadar
Parfüm
Parfüm deodorant losyon
Hacı Şakir sabunu