Cilt bakımında vazgeçemediğiniz ürün nedir? Benim için iyi temizleyiciler ve aynı şekilde nemlendiriciler olmazsa olmaz. Cilt bakımı özellikle biz kadınların hayatında önemli bir yer kaplıyor. Hepimizin sevdiği ya da bir üründen beklediği özellikler farklılık gösteriyor. Ancak ortak noktamız; cildimiz bakım sırasında zarar görmesin, kimyasallara maruz kalmasın ve maksimum faydayı elde edelim.
Bu nedenle cilt bakım ürünleri tercihlerimde temiz içerikli ürünler benim vazgeçilmezim. Bu konuda özellikle ün yapmış olan Simple ürünlerini rahatlıkla tercih ediyorum ve elim sürekli bu ürünlere gidiyor. Sizin asla vazgeçmem dediğiniz ürünler neler?Simple #İyiKalpliOlCilt bakımı#İyiKalpliOl
1-) yıkama jeli aman dikkat edin sebamet kullanmayın içinde kakao yağı var bu cildinizi karartır ve leke yapar. Size tavsiyem Yves Rocher'in klasik yüz yıkama jeli ya da benim en memnun kaldığım Roc
2-) Güneş kremi çok çok önemli lekelerinizin çoğu bu yüzden oluyor. Nivea falan kullanıyorsanız atın çöpe. Eğer Dermapen yaptırıyorsanız çok daha dikkatli olmalısınız tavsiyem ve doktorumun da tavsiyesi yine Yves Rocher ama ben Lancome'dan memnun kaldım
3-) tabiki nemlendirici kullanmalısınız hatta gün içerisinde (ben 3 saatte bir nemlendiriyorum) nemlendirmelisiniz yüzünüzü. Bu konuda cildiniz karma ve yağlı ise kesinlikle ama kesinlikle su bazlı nemlendirici kullanmalısınız. Hafif olması çok önemli benim için. Eğer kuru bir cildiniz varsa da sakın yağ kullanmayın.
4-) Leke kremi çok önemli fakat ben son 5 aydır dermapen yaptırdığım için çok çok daha önemli. Yaptırmıyorsanız bile kullanabilirsiniz. Eğer yaptırmayı düşünen varsa işlemden tam bir hafta kaliteli bir leke kremi kullanmak zorundasınız. Benim tavsiyem Roxcare'in leke kremi.
5-) Gece kremi falan kullanmıyorum uyumadan önce ezcaneden aldığım madecassol kremi kullanıyorum. Size önerebilir miyim emin değilim. Eğer düzenli olarak cilt bakımı yaptırıyorsanız ve bu işlem cildinizde kanamalara sebep olacak tahriş edecek işlemlerse kullanın derim. Yara, yanık, çatlak ve sivilce izi gibi durumlarda kullanabilirsiniz.