Restorex gerçekten iyi bir marka mı?

Geçen gün aldım kullanmaya başladım sırf meraktan ama sıradan bir şampuandan farkı yok bence. Market şampuanlarında en iyisi elseve bence ya daha iyisi henüz yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yillarca once hızlı uzatma etkiliydi kullaniyordum sinradan sağlıklı uzayan saçlara döndü dahada kullanmadim sonra
Restorexin ürünlerini bi siteden kampanyalı set olarak almıştım denemek için o zamandan beri başka bir saç bakım ürünü almadım diyebilirim benim saçlarıma gerçekten iyi geldi çok memnun kaldım tavsiye ederim
Saç uzatmak gibi bir isteğin varsa kesin denemelisin bence saç uzatmak için olan çok pahalı ürünlere gerçekten gerek yok düzenli ve iyi ürünlerle saç bakımı zaten sağlıklı saç uzamasını sağlıyor restorex de gayet uygun fiyatlı ve işe yarıyor
Restorex fiyat bakımından tereddüte düşürse de iyi bir şampuanın pahalı olması gerektiği algısını kırdırıyor bence zaten bu devirde minimum harcama maksimum performans ürünlerini tercih ediyor olmamız lazımken restorex iyi bir tercih olacaktır
Restorexin saç bakım maskesi uzun süredir kullandığım ve bitince yenilediğim saç bakım rutinimde yerini almış bir ürün önceden çok elektriklenen ve bakımsız görünen saçlarım bu ürün sayesinde bakımlı ve sağlıklı bir görünüme kavuştu
bence restorex gerçekten ucuz ve iyi bir marka özellikle saç bakım maskesi yüzlerce liralık ürünlerle yarışabilir diye düşünüyorum kokusu iki gün saçımda kalıyor ve elektriklenme problemine de birebir
hesaplı ve etkili bir şampuan arıyorsan kesinlikle restorexin yeni serisinden ihtiyacına uygun bir şampuan denemelisin pişman olmazsın bence kokusu bile yeter gerçekten çok iyi
saç uzatmak istediğim dönem restorex kullanmaya başladım bunun üzerine 2 kere saç kestirdim hala restorexten devam hem uygun fiyatlı hem de saçlarımda kötü hiçbir etkisi olmadı bu nedenle favorimdir
Ucuz olduğu için insanda biraz şüphe yaratsa da gerçekten kullandıktan sonra haksızlık ettiğinizi anladığınız bi marka özellikle restorexin yeni biotin şampuanını denemeyen kalmasın kızlar
Saç uzatmak konusunda restorexin metini çok duyup saçlarımı uzatmak istediğim için alıp kullanmıştım cidden hızlı uzatıyor bence ve saçımda hiç kepek veya yağlanmaya sebep olmadı
Of restorexin yeni şampuanlarından mor olan aşırı iyi gerçekten aradığımı buldum diyebilirim ayrıca bu devirde hala uygun fiyatlı olması şaşırtmıyor değil
Tek kelimeyle süper. İlk kullandığımda arkadaşımda kaldığım için ondan kullanmıştım sonrasında hemen kendime de edindim o kadar iyi
6- Saç uzatma perileri peşimi bırakmayınca restorex kullanmaya başlamıştım ve cidden kısa sürede saçlarımın boyunda fark oldu bence etkili
Ben kullanıyorum yağlı saçlar için çok hüzel kokuyor ve çabuk uzatıyor dökülmede yok
Ben de merak ediyorum çok görüyorum reklamını
Instagram sayfalarına hiç güvenmiyorum ya resmi hesaplar ayrı tabi ama genelde kendim gidip alioyrum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş