Regal, Vestel'in kurmuş olduğu bir marka. "Rakip markayı kendin yarat" fikri ile birçok marka bu şekilde yan markalar yaratarak ana marka kadar gelire sahip oluyor. Regal markasını ilk çıktığında yayınlanan sansasyonel reklamlarından ve "aklımı seveyim aklımı" sloganıyla tanıyoruz.
regal markası
Zorlu bünyesindeki marka, her ne kadar yan marka olsa da dayanıklı ürünleri ile biliniyor. Sonuçta Vestel'i üreten Zorlu Grup var arkasında. Elbette ana markaya göre farklılıkları olacaktır.
Regal led tv nasıl?
Zorlu grubun Vestel başarısından, Vestel televizyonlarının başarısından bahsetmeye gerek yok. İhraç ediliyor bu televizyonlar. Regal televizyonları da birebir kalitede diyebilirim. Televizyonların görüntü kalitesi tatmin edici. Menüleri aynı Vestel menüsü gibi. Kanal geçişleri de yeterli bana göre. Şurada bir inceleme videosu var, bir göz atarsan fikir edinirsin;
Bu videoda 2018'de üretilen bir modeli var. Şimdi üstüne koyarak gelişti elbette. Televizyonun özellikleri yanı sıra servis ağı da geniş. Bu da önemli bir nokta. Smart özellikli led televizyonları sayesinde film platformlarından da kolayca filmler izleyebiliyorsun.
24" (60 cm)'ten 65" (164 cm)'e kadar büyüklükte televizyonları bulunuyor. D-Led, Led, Slim ve Slim Led panellere sahip. 2020 itibariyle de 1100 TL'den başlayan, 5500 TL'ye varan fiyatlara sahip.
Regal 50R7520U 4K SMART LED TV
Ben yukarıdaki görseldeki modeli beğendim şahsen. 4K Smart dahili uydu alıcılı D-Led tv modeli. 50" 127 cm fazlasıyla yeterli. Bir de DLNA teknolojisi bulunuyor genelde Regal marka televizyonlarda. DLNA teknolojisi ile herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç duymaksızın, aynı internet ağı üzerindeki akıllı cihazlardan resim, müzik, film oynatma imkanı sunuyor. Harika bir özellik değil mi :)
Umarım faydalı olmuştur verdiğim bilgiler. Burada da diğer markaların yan kuruluşları hakkında bir paylaşım var. İlgini çeker diye düşünüyorum. :)
Arçelik en çok tercih edilen markalardan servis ağı yaygın ürün çeşitliliği bol ama LCD alacaksan bütçe sorunun yoksa LG , Samsung derim bütçe kısıtlı ise Vestel derim
En İyi Cevaplar