Bu kulaklıktan aldım geçen hafta Vatan Bilgisayardan 220 TL'ye. Herhangi bir sorun yok çok memnunum ama rampage marka hakkında internette olumlu yorumlar yok. Bu yüzden sormak istiyorum. Rampage marka iyi midir?Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..
blutuzu varsa 5.0 seri olmasina dikkat et telefonla uyumlu olsun yani eskileri 4.0 ,3.0 tlzamanimiz model telefonlarda calisamaya bilir blutuzlu kulaklik modelerde isin puf noktasi bu seri numarasina dikat et intermetten arastir telefonun kacinci nesli destekliyor sonra ona uyumlusunu al. ben oyle yaptim. kardes. filmleri izlemekte problem oluyor blutuzlu kulaklikta ses gelmiyor mesle ona dikkat et kucuk 4 bes dakkalik muzikleri falan kulaklikta duuula bilir amma 1 saatlik bir video 20 dakka falan sonra ses gelemeye bilir. ben filmleri kabloyla dinliyorum artik blutuz ise yaramiyor. muzikleri dinliyorum blutuzla.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Rampage Türk Malı ve F/P ürünleri satıyor, bu sebeple Popüler. Bütçe dostu iyi bir Marka. Ama ben bu dediklerime istinaden alır mıyım? Hayır. Logitech ve daha üstü markalara yönelirim.
Fiyat olarak oldukça iyi. Türk malı ama ürünleri Çin'de üretiliyor. Kalite açısından da herhangi bir sorun yok çok memnunum. Bu fiyattan daha fazlaya almam. Oyun düşkünü değilim