Kendi hemcinslerinizin içinde daha güzel / yakışıklı bulunuyor musunuz insanlar tarafından? 
#EdamedaBeauty
꧁ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶꧂

꧁ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶꧂

Reelde yakışıklı bulunurum çok şükür ama sanalda fotolarda aynını söyleyemem. Foto çekinmeyi sevmiyorum ve beceremiyorum ki zaten fotolar aldatıcıdır. Su bir gerçek ki sosyal medyadaki çoğu kız reelde daha çirkin çıkarken erkekler fotolarda tipsiz çıkıp reelde daha iyi oluyolar
Evet, fiziksel ve karakter olarak bulunduğum yerde hemcinslerim arasında daha iyi olduğumu söyleyebilirim.
Yaşıtlarımın içinde daha güzel ve genç duruyorum.
Ama genel olarak hemcins olarak kıyaslarsam genelde standartlar arasında kalıyorum ne çok güzel ne çok çirkin bakımsız vs.
Cevap
49Cevap
Hayır bulunmuyorum daha güzelleri var
Utandım😌
Özelsin bence sen
Tatlıyım sadece
Yoo hiç öyle bir beklentim olmadı. Bu şekilde insanları kademeleştiren insanlarla arkadaş olmadığım için de olabilir 🤷
İnsanları kademeleştirmek için sormadım 🙄
Soruya ithafen konuşuyorum. Seninle hiç ilgisi yok. Yani çevrendekilerden daha güzelsin diye bana söyleyecek biri olmadı olamaz anlamında.
Anladım
Eli yüzü düzgün ve oldukça eğlenceli bir arkadaş grubumuz var. Onların arasında ayrıcalıklı durmuyorum.
Hiç bunun konusu geçmez ama içlerinde daha güzel olduğumu biliyorum bir kere dc oynadığımızda itirafları almıştım
guzellik gorecelidir bakış açısına göre değişir 🤷🏻♀️
Hiç dikkat etmedim öyle bile olsa bir önemi yok zaten. 😂
Bred pitt gibi arkadaşlarım var. Gelde bu soruya evet de 😀
Hiç bu konuda bir değerlendirmeye girmedim bilmiyorum 🤷
Bana her zaman ilgi gösterdilr. ben 44 yaşda otele okuldan beraber yeni gelen iki kız ofisde işlemleri bitip dışarı çıkıp beklerken birinin çok yakışıklı dediğini duydum 19 yaşdılr.
Evet ama işte sadece boyum kısa 😂😂 boyun biraz daha uzun olsa kimse seni tutamazdi diyen oluyor
20 li yaşlarda saclarimin doğallığıni çok begenilerdi canim bizde gözlerimin rengini
Ben hıc kimseye bakmıyorum gıydıgı tarzımı takılırım
Bilmiyorum ama aramızda en yakışıklısı sen diyorlar 😂
hemcinslerim tarafından hayır ama arkadaşım geçen gün benimle gezmek istemediğini söyledi bütün arkadaşları bu çocuğu bana yap diyorlar basit geliyor soğuyorum hocam
Bulunmuyorum. Hatta tipim üzerinden saka yaptiklarini falan sanıyorlar. O yüzden muhabbeti kestim o insanlarla
Erkeklerden çok iltifat alıyorum. Kızların bir kısmı sürekli ilgilenirken, diğer kısım da ters davranıyor bana. Neyim bilmiyorum artık.
Evet bulunuyorum hoşuma da gidiyor
Badboy olsaydım bulunurdum ama pic olmayınca hiçim maalesef...
hayır onları daha güzel göstermek için yanlarından bulunan çirkin kızım
Herkesin zevki farklı bana bakıp ıyyy diyen de oldu beğenen de oldu ne desem bilemedim
Daha yakışıklıyı bilmem ama daha güçlü, karizmatik, enerjik, seksi olduğuma eminim 😏
Genelde öyle ama saçı başı döktük ya, eskisi gibi değilim o kadar
Yüz olarak fotoğraftaki kızların hepsinden daha güzelim. Fiziklerini göremiyorum zaten :p
Yani kisilerine bağlı değil mi bu ki... yanında ki kişiler değiştikçe kriter de değişir.. 😅😅
Yok, ben yakışıklı değilim. Giderim vardı. Saçım varken
Çirkinim beennn..
Sensin güzel😄
Senin bakışın :)) ❤️
🌸🌸
Herkes kendi içinde güzeldir
Azeri kızıyım ya elime kimse su dokemez 😝😜
Genel olarak yakışıklı buluyorlar
Yok hayır ama tatlı bulunuyorum
Öyle bi muhabbet dönmüyo bilemem
Öyle bir iddiam yok ya
Bazı özelliklerim var tabi