Güzellik & Bakım 1 ay Hemcinslerinizin içinde daha güzel / yakışıklı bulunuyor musunuz? Edameda06 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 412 Kendi hemcinslerinizin içinde daha güzel / yakışıklı bulunuyor musunuz insanlar tarafından? #EdamedaBeauty ꧁ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶꧂ Güncellemeler: Takip Et 412 Paylaş FacebookTwitter Hemcinslerinizin içinde daha güzel / yakışıklı bulunuyor musunuz? 4351 Görüşünü yaz
Redamancy-4 | Güzellik & Bakım konusunda 3,6b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hayır bulunmuyorum daha güzelleri var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi bybilge89 1 ay Bu mütevazılikle en güzel sensin bence 🌸 Redamancy-4 1 ay Utandım😌 palyanco_mutsuz 1 ay Özelsin bence sen
MORPHİA | Güzellik & Bakım konusunda 1,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Evet bulunuyorum hoşuma da gidiyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
AşkıÖldürmek | Güzellik & Bakım konusunda 434 görüş paylaştı. Master 1 ay Yoo hiç öyle bir beklentim olmadı. Bu şekilde insanları kademeleştiren insanlarla arkadaş olmadığım için de olabilir 🤷 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Edameda06 1 ay İnsanları kademeleştirmek için sormadım 🙄 AşkıÖldürmek 1 ay Soruya ithafen konuşuyorum. Seninle hiç ilgisi yok. Yani çevrendekilerden daha güzelsin diye bana söyleyecek biri olmadı olamaz anlamında. Edameda06 1 ay Anladım
Cassie_Robichaud | Güzellik & Bakım konusunda 434 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yaşıtlarımın içinde daha güzel ve genç duruyorum. Ama genel olarak hemcins olarak kıyaslarsam genelde standartlar arasında kalıyorum ne çok güzel ne çok çirkin bakımsız vs. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
itallfelldown Xper 6 1 ay Hiç bunun konusu geçmez ama içlerinde daha güzel olduğumu biliyorum bir kere dc oynadığımızda itirafları almıştım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
çikolataçikilop | Güzellik & Bakım konusunda 174 görüş paylaştı. Yoda 1 ay hayır onları daha güzel göstermek için yanlarından bulunan çirkin kızım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
mandalinadalinaman | Güzellik & Bakım konusunda 63 görüş paylaştı. Xper 1 1 ay Yüz olarak fotoğraftaki kızların hepsinden daha güzelim. Fiziklerini göremiyorum zaten :p Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
yasminnnnnnnnnnn Yoda 1 ay Yani kisilerine bağlı değil mi bu ki... yanında ki kişiler değiştikçe kriter de değişir.. 😅😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Pnrakgl | Güzellik & Bakım konusunda 396 görüş paylaştı. Guru 1 ay guzellik gorecelidir bakış açısına göre değişir 🤷🏻♀️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
kızsoruyorelif Xper 6 1 ay Evet ama işte sadece boyum kısa 😂😂 boyun biraz daha uzun olsa kimse seni tutamazdi diyen oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
aysekaptan | Güzellik & Bakım konusunda 230 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 20 li yaşlarda saclarimin doğallığıni çok begenilerdi canim bizde gözlerimin rengini Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
igdonducakss | Güzellik & Bakım konusunda 100 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Çirkinim beennn.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Edameda06 1 ay Hayır güzelsin 🌼 igdonducakss 1 ay Sensin güzel😄Senin bakışın :)) ❤️ Edameda06 1 ay Sağol bebek 🥰🌸 Hepsini Göster Daha Az Göster igdonducakss 1 ay 🌸🌸
carpediem-bebeğim Xper 5 1 ay Hayur güzel kızlara sınır oluyorum ben kıskançlık evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SenacCc | Güzellik & Bakım konusunda 261 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bulunuyorum öyle diyorlar yani🙄😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
_Yıldız_ Xper 5 1 ay Herkes kendi içinde güzeldir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Serenay78 Xper 4 1 ay Azeri kızıyım ya elime kimse su dokemez 😝😜 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
feriskus | Güzellik & Bakım konusunda 137 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Yok hayır ama tatlı bulunuyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
EjderyamNerde | Güzellik & Bakım konusunda 358 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ortalama bir tipim var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Birisii__ Xper 6 1 ay Evet. Her zaman. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 4 Kişi Birisii__ 1 ay @Golgs gazla çalışmıyorum beyefendi.😊Şimdi başka kapıya.. Birisii__ 1 ay @Golgs yorumumun altına gelen sensin. Kapımda durma.. İşine bak.
Enperatriz_Eztia | Güzellik & Bakım konusunda 308 görüş paylaştı. Master 1 ay Evet, bulunurum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4351Hayır bulunmuyorum daha güzelleri var
Bu mütevazılikle en güzel sensin bence 🌸
Utandım😌
Özelsin bence sen
Evet bulunuyorum hoşuma da gidiyor
Yoo hiç öyle bir beklentim olmadı. Bu şekilde insanları kademeleştiren insanlarla arkadaş olmadığım için de olabilir 🤷
İnsanları kademeleştirmek için sormadım 🙄
Soruya ithafen konuşuyorum. Seninle hiç ilgisi yok. Yani çevrendekilerden daha güzelsin diye bana söyleyecek biri olmadı olamaz anlamında.
Anladım
Yaşıtlarımın içinde daha güzel ve genç duruyorum.
Ama genel olarak hemcins olarak kıyaslarsam genelde standartlar arasında kalıyorum ne çok güzel ne çok çirkin bakımsız vs.
Hiç bunun konusu geçmez ama içlerinde daha güzel olduğumu biliyorum bir kere dc oynadığımızda itirafları almıştım
hayır onları daha güzel göstermek için yanlarından bulunan çirkin kızım
Yüz olarak fotoğraftaki kızların hepsinden daha güzelim. Fiziklerini göremiyorum zaten :p
Yani kisilerine bağlı değil mi bu ki... yanında ki kişiler değiştikçe kriter de değişir.. 😅😅
guzellik gorecelidir bakış açısına göre değişir 🤷🏻♀️
Evet ama işte sadece boyum kısa 😂😂 boyun biraz daha uzun olsa kimse seni tutamazdi diyen oluyor
20 li yaşlarda saclarimin doğallığıni çok begenilerdi canim bizde gözlerimin rengini
Çirkinim beennn..
Hayır güzelsin 🌼
Sensin güzel😄
Senin bakışın :)) ❤️
Sağol bebek 🥰🌸
🌸🌸
Hayur güzel kızlara sınır oluyorum ben kıskançlık evet
Bulunuyorum öyle diyorlar yani🙄😂
Herkes kendi içinde güzeldir
Azeri kızıyım ya elime kimse su dokemez 😝😜
Yok hayır ama tatlı bulunuyorum
Ortalama bir tipim var
Evet. Her zaman.
@Golgs gazla çalışmıyorum beyefendi.😊
Şimdi başka kapıya..
@Golgs yorumumun altına gelen sensin. Kapımda durma.. İşine bak.
Evet, bulunurum.