Güzellik & Bakım Tatil öncesi yaptırmayı düşündüğünüz bir bakım var mı? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Temmuz-Ağustos gibi tatile çıkacağım. Bakım sayılmaz ama öncesinde göğsümdeki istenmeyen tüyleri aldırabilirim. 😂 Tatil öncesi yaptırmayı düşündüğünüz bir bakım var mı? Cevapla Tatil Soruları Bakım Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bakım değilde böyle birazcık sıkılaşmam lazım zayıfım ama sıkı değilim 0 0 Yorumla
nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 +1 yıl Manikür ve pedikür yaptırmadan tatile çıkmam. 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl Hiç yaptırmadım desem. 😐 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl istenmeyen tüyler nedir ya pöpüler kültür diline bu kadar aşina olmayın istenen tüy diye bir şey mi var? 1 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Berbere gidip saç sakal düzelttirmek , başka yok 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl Tam erkek bakımı kanka. 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakım değilde böyle birazcık sıkılaşmam lazım zayıfım ama sıkı değilim
Manikür ve pedikür yaptırmadan tatile çıkmam.
Hiç yaptırmadım desem. 😐
istenmeyen tüyler nedir ya pöpüler kültür diline bu kadar aşina olmayın istenen tüy diye bir şey mi var?
Berbere gidip saç sakal düzelttirmek , başka yok
Tam erkek bakımı kanka. 😂
Lazere gitmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse
Genital bölge kıllarını alacak kız arıyorum
Hayır yok.