Ülkenin anasını sîktïler 2023te tekrar seçilip babasını da śikeceeez diyorlar 😤 bimden abur cubur alamıyorum! 280tllik alış-veriş yaptim poşet dolmadı! Karpuz alim dedim 11kglik karpuza 166tl para istedi almadım düşün artık ben tatil yapabilir miyim?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
1 ay
Öyle bir haklısın ki susuyorum sadece
HardChoice | Tatil & Seyahat konusunda 58 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Planım yok ama canım isterse giderim. 2-3 saatlik mesafe 🥲
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
apolloreis | Tatil & Seyahat konusunda 440 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
11 12 haziranda İstanbul gezisi ve aynı ay içinde Eskişehir Ankara turum var Allahın izni ile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37Ülkenin anasını sîktïler 2023te tekrar seçilip babasını da śikeceeez diyorlar 😤 bimden abur cubur alamıyorum! 280tllik alış-veriş yaptim poşet dolmadı! Karpuz alim dedim 11kglik karpuza 166tl para istedi almadım düşün artık ben tatil yapabilir miyim?
Öyle bir haklısın ki susuyorum sadece
Planım yok ama canım isterse giderim. 2-3 saatlik mesafe 🥲
11 12 haziranda İstanbul gezisi ve aynı ay içinde Eskişehir Ankara turum var Allahın izni ile
Tatil planımı 2 aydır tatil yaparak yaptım şimdi tatil bitince yeni tatil başlıyor
Evde oturma zamanı.. Arabama acil durumlar dışinda binmiyorum. Halk koyun olup tepki göstermediği sürece daha çok evde otururuz.
Her sene 2 sefer birer hafta otele giden ben fiyatlari görünce şok oldum gecen sene 3000 tl verdiğim otel 12.000 tl olmuş
Ben yaptım suya düştü
Temmuz icin yaptım.
param yok
Plan yapmadım daha