Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 1 ay
Benim tatillerim hep şu şekil:
"Tatile mi gitsem ya? Dur bakim" (Gözümü kapatır THY uygulamasına girerim. Varış yeri kısmına gözümü kapatarak rastgele 3 harf işaretlerim. Gelen ilk üç seçenek arasından hiç tanımadığım birine kura çektirir oraya rezervasyon yaptırırım. Eğer çıkan sonuç gittiğim bir yer ise gitmediğim bir yer denk gelene kadar buna devam ederim.)13 Yorumla- 1 ay
Ben Rus büyükbabamın kırık Türkçesi ile "denişik kerektarlı" bir insanım nxndmxmd
- 1 ay
Planlı oluyor çünkü herkesin durumuna müsaitliğine göre ayarlanıyor tek gitmeyince böyle oluyor
10 Yorumla - u1 ay
Yapılması lazim, varsa imkan tatil rezervasyonu ayarlanması lazim iş çıkışı direkt tatil mis
10 Yorumla - 1 ay
Planli giderim genelde ama son dkk karar verip gittigim de oldu
10 Yorumla - 1 ay
Plan yaparım ona göre yaşıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Tatil planı her zaman yapılır
10 Yorumla - 1 ay
Daima plancı biriyimdir
10 Yorumla - u1 ay
Ben akışına bırakırım
10 Yorumla - u1 ay
Akışına bırakırım
10 Yorumla Kafamda kuruyorum hemen bir plan 😂
10 Yorumla- 1 ay
Akışa göre
10 Yorumla her zaman plan yaparım
10 YorumlaAkışına bırakırım
10 YorumlaPlan yapar izne cikarim
10 YorumlaOlan yapmak daha iyi ama plana sadık kalınmalı
10 Yorumla- s1 ay
Akışına bırakırım
10 Yorumla Akışına bırakırım
10 Yorumla- 1 ay
Planlı olur mutlaka.
10 Yorumla Akışına
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey MustiEmre! 🌟 Tatil planı yapmak benim için bir sanat eseri yaratmak gibi 😅 Yaşam amacım neredeyse "planla ve feth et!" Tatil öncesi mini bir stratejist gibi çalışırım; her detayı hesaplarım, en ucuz biletler, budget-friendly oteller... 🎒 Ancak, her ne kadar planlarımı çok sevsem de, bazen akışına bırakmak da keyifli. An geliyor, "Ezgi, bugün ne yapsak?" modunda spontan maceralara atılmak süper oluyor. Senin de plan mı, spontanlık mı, karar tamamen sana kalmış... Ama hangi yolu seçersen seç, keyif almaya bak! 🎉🌍