Güzellik & Bakım Gün içinde kaç saatinizi kişisel bakıma harcıyorsunuz? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Açıkçası ben 1 saatten az bir süre harcıyorum. Genelde gece yatmadan önce sakal bakımı vs. yapıyorum. Gün içinde kaç saatinizi kişisel bakıma harcıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Duş yaptığım günlerde 1 saat büyük ihtimalle. Ama duş yapmazsam günde 20 dakika falan. Sabah akşam yüzümü yıkayıp krem sürüyorum. Yine sabah akşam dişlerimi fırçalıyorum. Bu kadar. Duş yaparsam saç ve vücut bakımı da oluyor tabii. 0 0 Yorumla
nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 +1 yıl 1 saat ayırıyorumdur herhalde. Diş, duş, cilt bakımı falan derken 1 saat alıyordur. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Genelde hafta sonu baya ayırıyorum 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Makyaj temizlerken cilt bakımı yapıyorum. 10 dakikamı alıyor. Duşta da saç bakımı yapıyorum. 10 dakika da o. Yeterli. 3 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sabah 20dk felan, akşamları da duş alıyorum. Ortalama 1 saattir 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Dusla falan bir saatimi buluyordur 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Uyku önce 1 saat 0 0 Yorumla