Güzellik & Bakım Bolca Dövmesi olan insanlar size çekici mi geliyo ya da korkutuc ve sevimsizmi? Vanessa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben erkeklerde dövmeyi güzel buluyorum ama her bedene yakismiyo benceMesela assagidaki tekli fotoğraftaki abimiz🤭 Bolca Dövmesi olan insanlar size çekici mi geliyo ya da korkutuc ve sevimsizmi? Cevapla Dövme Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
haydilililili Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Kişiden kişiye değişiyor bence. Dövmelerin güzel olup olmadığına da bağlı mesela bazı erkeklere kol kaplatmak çok yakışıyor🥰 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. 3 tane dövmem var bence dövmesi olan kadın aşırı çekici 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Renkli dövmeleri sevmiyorum, ve herkeste de iyi durmuyor. 2 2 Yorumla Vanessa1 +1 yıl Bazı yerlerde renkli dövme iyi duruyo sanki🙈ama siyah dövmeler ilgi odağım😄 Yorumla madina1 +1 yıl Olabilir) Yorumla
mucizevipemv Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normalde bana da fazla çekici gelmez ama sevgilime yakışıyor 1 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Minimal seven biri olarak abartılı dövmeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dövmesi olan birinden ışık hızında uzaklaşırım 1 6 Yorumla Vanessa1 +1 yıl Niye Yorumla NTkaya +1 yıl Mide bulandırıcı buluyorum şahsen Yorumla Vanessa1 +1 yıl Ya bı bakarmisin fotolara neleri nede bulandirici🙈😄 ve ilk kez böyle düşünen gördüm Yorumla NTkaya +1 yıl Baktım ve tekrar bulandı 😄 Yorumla Vanessa1 +1 yıl Tüm dövmeciler sana kustu😂 Yorumla NTkaya +1 yıl Benden uzak Allah'a yakın olsunlar 😀 Yorumla
benbunubiliyomya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl dövmek yapan insanlar bana göre ilgi manyağı 1 4 Yorumla Vanessa1 +1 yıl İlgi manyagindan kastın? Kelime iki farklı yöne donuyo çünkü Yorumla benbunubiliyomya +1 yıl anlamak zor değil Yorumla Vanessa1 +1 yıl Eğer iki yönlü bakarsan konuya anlarsın belki😄 Yorumla benbunubiliyomya +1 yıl iki yön neymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kişiden kişiye değişiyor bence. Dövmelerin güzel olup olmadığına da bağlı mesela bazı erkeklere kol kaplatmak çok yakışıyor🥰
3 tane dövmem var bence dövmesi olan kadın aşırı çekici
Renkli dövmeleri sevmiyorum, ve herkeste de iyi durmuyor.
Bazı yerlerde renkli dövme iyi duruyo sanki🙈ama siyah dövmeler ilgi odağım😄
Olabilir)
Normalde bana da fazla çekici gelmez ama sevgilime yakışıyor
Minimal seven biri olarak abartılı dövmeyi sevmiyorum
Fazlası hoş görünmüyor
Dövmesi olan birinden ışık hızında uzaklaşırım
Niye
Mide bulandırıcı buluyorum şahsen
Ya bı bakarmisin fotolara neleri nede bulandirici🙈😄 ve ilk kez böyle düşünen gördüm
Baktım ve tekrar bulandı 😄
Tüm dövmeciler sana kustu😂
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar 😀
dövmek yapan insanlar bana göre ilgi manyağı
İlgi manyagindan kastın? Kelime iki farklı yöne donuyo çünkü
anlamak zor değil
Eğer iki yönlü bakarsan konuya anlarsın belki😄
iki yön neymiş