Bence çok kötüler.. bu kadar fazla ve göze batan dövmeleri kimseye yakıştırmıyorum 🙁

Minimal dövmeler güzel bence tercihim de böyle tüm vücudu kaplayan ve renkli dövmeler itici geliyor bana.. Tabi ki zevkler tartışılamaz, eleştirilip yargılanamaz. Sevenler istediği gibi yapabilir...
Bir tane arkadaşım vardı uzun zaman sonra dün Vatsap’da arkadaş grubu ile görüştük. Her yerinde vardı yıllardır. İngiltere’ye gitti. Sağ bacak, sol bacak, göğüs vs neredeyse kapkara olmuş. İnternette bir kaç tane gördüğüm gözündeki beyaz bölgelere dövme yaptıranlar var. Az kalmış onunda..
Benim de 3 tane dövmem var evet dövmeleri çekici buluyorum bence çok yakışıyor ayrıca herkesin kendi kararıdır bence. ben seviyorum dövme yaptırmayı
Cevap
34Cevap
Hayr ben insan vucudunu sade yalın olarak seviyorm
Bence bir insan dövmeyle kendini güzel hissediyorsa özgüven eksikliği vardır, her yerini dövmeyle kapatıp beğenmediği vücüdunu gizlemektir yani, keyfine yapan da vardır belki, belki anılarını dövme yaptırmıştır ama benlik değil, öyle yapanları da sevmiyorum dövmeden kendisi görünmüyor bir de dilinde bacağında pirsing midir nedir varsa tam şeytana tapanlara benziyorlar😅 korkunç bir şey.
Herkesin kendi kararı bir şey demem ama anlayamadığım şey neden kendilerini resim tahtasına çeviriyorlar?
Hayır bkz. Benim arkadaş kaşının üstüne familya yazdırmış. Aile önemliymiş onun için bizde dalga geçiyoruz.
peçete markası diye 😂
Herşeyin fazlasının zarar olduğu gibi bu konuda da böyle , ayak bileğinde küçük bir dövme hoş oluyor gibi geliyor bana göre 🙏☘
Dövme genel olarak kötü bir şey bana göre. Tamam ufak bir tane yap, ama ne diye Picasso’nun tablosu gibi her yerini boyuyorsun.
Bana göre hiç çekici gelmiyor fazla dövme çok itici geliyor vücut güzelliğini örtüyor kapatıyor
Bence dövme seksi bir motif o yüzden az ama çarpıcı olmasını tercih ederim
umrumda değiller çok fark etmiyorum efüçgerkobrşgvreb
hayır aksine itici görünüyorlar vücutları harita gibi
Fazlası itici duruyor. Tabi dövme modeli ve uygulanan yere göre de değişir
Yok bence ya can yakar öyle iğneyle falan çekilecek eziyet değil
İnce belli büyük kalçalı bir kadının kalça üstündeki kanatımsı dövme.
Bazen duruyor ya göreceli cevaplar alacak bir soru sormuşun
.
Herşeyin fazlası zarardır ufak tefek normal ama abartılı olan iticidir
Miami ink e yaptırmasını sürece güzel değil hayır :)
Ben doğallıktan yanayım ama resimdeki gibi olanlar da seksilik katmıyor diyemem hani.
Dövmesi olan kadınlar uzun ilişkide daha az tercih ediliyormus
Ben seviyorum ama çok fazla yaptırmak istemiyorum, pişman olmak istemem ilerde.
Komple kaplatanları beğenmiyorum ama şu ayar çok çekici mesela.
kesinllikle hayır. dövme son zamanalrda gördüğüüm en büyük canım
Çok kötü duruyor, bi gün yaslanacaklar ve her yerleri burusacak ne cekicigiligi kalacak
fazlası gerçekten itici sorun şu bi dövme yaptırınca arkası geliyor hastalık gibi bir şey
Neresine ne dövme yaptığına bağlıdır bence.
Messi mesela o kadar dövmeyle rezalet ama çok hoş kızlar görüyorum ufacık bir dövmeyle muazzam olan.
benim ben dövme yaptırdım 2 parça belli etmez gibi :)
çok itici olduklarının farkında değiller
Tam tersi itici görünüyorlar
Harita gibi oluyorlar
Evet ama herkese yakışmaz
dövme rezilliktir..
Ufak dövmeler güzel duruyor da abartılı olmaz ya
Ne çekicisi itici resmen
Bana göre görünmedikleri kesin
Çekici olanları vardır. Değişir bence.
Çok fazlası güzel durmuyor
Dövme bağımlısı biri olarak evet
Aşırı olursa çirkin duruyor bbce