Merhaba arkadaşlar, açık tenli olduğum için çok değişik hissediyorum sizce de öyle mi tüm yaz güneşlensem de kızarıyorum pek değişim olmuyor ne yapmalıyım
Açık tenli olduğum için kendimi garip hissediyorum, neden?
Merhaba beyaz tenli olmak güzeldir ama güneşe karşı çok hassas cilde sahip oluyorsun hemen kızarıyor ancak garipsenecek ya da anormal bir durum yok gayet doğal bir tenin güzelliğin var
Ben esmerim ama öyle çok esmerde değilim. Ayrıca insanın yaşadığı bölgede ten rengini etkiliyor uzun süre batıda kaldığımda tenim açılıyor bunu fark ettim yani
Ten rengin çok güzel kendine güvenini getirmelisin sadece duruşun çok kötü ve güvensiz olduğunu gösteriyor, spora başla fazlan var onlardan kurtul, elbise giyimi yaparken de en azından hafif makyaj yap göz bölgelerin çok boş duruyor. Keyifli günler dilerim. Bu arada ortalamanın üstünde bir kadınsın. Kendine güvenmeyi ve sevmeyi unutma.
Yapabileceğin şey, kendini sevmek. Açık tenli de olsan, buğday da olsan, esmer de olsan, siyahî de olsan, kadın herzaman güzeldir. Senin cildin de pürüzsüzdür şimdi. Allahım, kızıma nasip et 😂
Beyaz vücudun güneşle ilgili sorunu olur onuda azar azar yaparsan çözersin, beyaz vücut kaymak gibi olur insanları aşka davet eder, şeyin pembeligide ayrı bir güzellik sağlar