Estetik yaptırsam inkar etmem. Estetik yaptırmak düşündüğüm yerlerim var ama burnum onlardan biri değil. Benim burnum çok düzgündür, zaman zaman estetik olup olmadığımı soranlar oluyor ve olmadığımı söylüyorum. Aynı şekilde daha önce estetik operasyon geçirmemiş ve burnu çok güzel başka arkadaşlarım da var, estetikli gibi duruyor aynı. Öyle bir durum mu merak ettim? Yani size göre mi estetik, yoksa operasyon geçirdiğini öncesi sonrası hallerini biliyor musunuz? Sorduğunuz sorudan pek anlayamadım.
İlk önce yaptırmam ihtiyacım da yok Allah'ın verdiği güzellikten daha fazlasını kim verebilir ki oldu biseyler yaptırdım diyelim hayatta saklamam Allah'ın bildiğini kulundan mı saklayacağım ya
doğuştan güzel burunlu olmak başka ilerde evlenince çocuğuna yansıyacak burunda olmak başka sonradan burun estetiği insanı aşırı değiştiriyor kolay kolay kimse bilinsin istemez o yuzden.
sohbet arasında konusu oldu. isterse inkar etsin bir şey değişmez benim için. soru şu: sen yaptırsan inkar eder misin? buradaki insanların bu konudaki düşüncesini merak ettim sadece. kız inkar edince zorla "hayır, itiraf et, yaptırmışsın" demedik hiçbirimiz yani. 😊
dert olmadı yahu, kıza da itiraf et demedik zaten. konusu olunca arkadaşlar arasında merak ettim buradaki insanlar yaptırsa saklar mı saklamaz mı? bunu merak ettim.