Güzellik & Bakım Kahkül kesme perileri geldi biri beni durdurur mu? bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Canım sıkılınca saçıma sarıyorum berbat huy Güncellemeler+1 yıl Engelleyemediniz kesmeye gidiyorum çüüz Kahkül kesme perileri geldi biri beni durdurur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sıkılınca film izle mesaj at oyala kendini lütfen güzelim kahküllerine zarar verme 😊 0 7 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Kahkülüm yok ki DHSBCNSKXJ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kestiğin neydi Yorumla bittterçukulata +1 yıl Kahkül olacaktı işte ama hala kesmedim kıyamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kıyma kesicek başka birsey bul mesela kol kılları bacak kılları gibi Yorumla bittterçukulata +1 yıl Dbdnndnfn onları zaten alıyomTavsiyelerin de pek ilginç 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim herşeyim ilginç ve eğlencelidir takıl bana hayatını yaşa 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aferin al tabi pürüzsüz pamuk gibi tertemiz olsun Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Film izle canin sıkiliyorsa 0 1 Yorumla bittterçukulata +1 yıl I ıh sıkıcı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynı benn benimde kestiresim var ama bana yakışmıyor 0 7 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Valla defalarca yaptım bana da, geniş olması lazım alnınınAma ben akillanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende 2 kere kestirdim pişman oldum şimdi yine kestirecegim diyorum arkadaşım yetmedi mi pişmanlık diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim hep bi saçımı değiştirmem lazım sıkıldım mı hemen değiştiriyorum geçen de sıkıldım gittim boyadım Yorumla bittterçukulata +1 yıl Bence bu saç işi hamilelik gibi djdndndmÇektiğin çileyi unutuyon bi daa yapıyon bdndnd Yorumla bittterçukulata +1 yıl Üzülünce sıkılınca hep modum değişince elim saçıma gidiyo kötü ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen çok kötü napacaz 🙄😬😬 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Kazitip kurtulalim Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Canının neye sıkıldığına bağlı ama :) 0 2 Yorumla İsimbulamadım88 +1 yıl Aynen ;) Yorumla Sorucu111 +1 yıl @İsimbulamadım88 sende denedin mi :) Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı. Yapma yanarizzz 0 22 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Yanalım ulan Yorumla Mitroglu +1 yıl Ben zaten yanıyorum Yorumla bittterçukulata +1 yıl Hava o kadar sıcak değil aslında Yorumla Mitroglu +1 yıl Havadan değil senin sevdandandir bilesin Yorumla bittterçukulata +1 yıl Deme öyle Yorumla Mitroglu +1 yıl Dedim bile 🙊 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Duymadim ben dmndndk Yorumla Mitroglu +1 yıl Ses atarım delirtme hfjvhg Yorumla bittterçukulata +1 yıl Manda yuva yapmış söyle Yorumla Mitroglu +1 yıl Düşündüm ve vazgeçtim sesim kötü:/ Yorumla bittterçukulata +1 yıl Kulak sağlığım için iyi olmuş 😌😌😌😌 Yorumla Mitroglu +1 yıl Bknz o ses Türkiye arda turan Yorumla bittterçukulata +1 yıl Dur bakim Yorumla Mitroglu +1 yıl Bak gjg Yorumla bittterçukulata +1 yıl https://youtu.be/dCWG1DGP8yI Yorumla bittterçukulata +1 yıl Bunu söyle bana Yorumla Mitroglu +1 yıl Kulak sağlığın için endişeleniyorum Yorumla bittterçukulata +1 yıl Çok acıyacak mı fnfn Yorumla Mitroglu +1 yıl Kendini kasarsan acıyabilir djdbjdbd Yorumla bittterçukulata +1 yıl Puuu ayb dndndnd Yorumla Mitroglu +1 yıl 🙊 ama tam oturdu napayım djdbdjbdd Yorumla bittterçukulata +1 yıl Bence de sjsmfjd Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kes gitsin😆 0 2 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Ucundan aldirayim dndnnd Yorumla Sunrisee_ +1 yıl Kakul bir bagimlilik ben zor kurtuldum darisi sana jsjwjw Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kocan mı istiyor 0 4 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Kocam mi var Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Evli yazıyor Yorumla bittterçukulata +1 yıl Her yazana inanmayın yavrularım Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Yazma sen de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kes gitsin 🤭 0 6 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Dost musun düşman mı 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışır mı 🤭 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Hayır yakissa durdurmam ki bi de saçımı emek emek uzattım fndnfndn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya 🤭🤭🤭 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Çok zordayim dndndnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakayım saçına 🤭🤭🤭 Yorumla
Gnhlrnznbğşlycs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kesiyim reiss 0 4 Yorumla bittterçukulata +1 yıl Berber misin karşiiim Yorumla Gnhlrnznbğşlycs +1 yıl Kahkül perisiyim Yorumla bittterçukulata +1 yıl Git başımdan nüffen Yorumla Gnhlrnznbğşlycs +1 yıl ✂️✂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sıkılınca film izle mesaj at oyala kendini lütfen güzelim kahküllerine zarar verme 😊
Kahkülüm yok ki DHSBCNSKXJ
kestiğin neydi
Kahkül olacaktı işte ama hala kesmedim kıyamıyorum
kıyma kesicek başka birsey bul mesela kol kılları bacak kılları gibi
Dbdnndnfn onları zaten alıyom
Tavsiyelerin de pek ilginç 😄
benim herşeyim ilginç ve eğlencelidir takıl bana hayatını yaşa 😊
aferin al tabi pürüzsüz pamuk gibi tertemiz olsun
Film izle canin sıkiliyorsa
I ıh sıkıcı
Aynı benn benimde kestiresim var ama bana yakışmıyor
Valla defalarca yaptım bana da, geniş olması lazım alnının
Ama ben akillanmam
Bende 2 kere kestirdim pişman oldum şimdi yine kestirecegim diyorum arkadaşım yetmedi mi pişmanlık diyor
Benim hep bi saçımı değiştirmem lazım sıkıldım mı hemen değiştiriyorum geçen de sıkıldım gittim boyadım
Bence bu saç işi hamilelik gibi djdndndm
Çektiğin çileyi unutuyon bi daa yapıyon bdndnd
Üzülünce sıkılınca hep modum değişince elim saçıma gidiyo kötü ya
Aynen çok kötü napacaz 🙄😬😬
Kazitip kurtulalim
Canının neye sıkıldığına bağlı ama :)
Aynen ;)
@İsimbulamadım88 sende denedin mi :)
Yapma yanarizzz
Yanalım ulan
Ben zaten yanıyorum
Hava o kadar sıcak değil aslında