Çingeneler benden haraç kesiyor?

Abilerim artık sizden yardım istemeye karar verdim. Ben çingene mahallesinde oturuyorum 8 yıldır artık bıktım bu çingenelerden. Bunların hiçbiri cennet mahallesinde gördüğünüz gibi değiller. Abilerim detaylı anlatıcam size ben 8 yıldır bu mahalledeyim 7 yaşından beri tanıdıgım çingenelerde var tanımadığımda ama tanıdıklarımda lafı geçenlerde var yakın arkadaşlarım. Bunlar benden habire para harac kesiyorlar hep para istiyorlar 1 tl oluyor hep veriyorum olmadıgı zaman ne yapıcaklarını bilmiyorum değerli eşyalar oluyor bazen yanımda ozaman korkuyorum. Abilerim şidmi bana kendine güven dal diceksiniz ama 1 tanesini dövüyorsun 3 oluyor onları dövüyon 20 kişi oluyorlar kavga etmiyorum o yüzden mecburen veriyorum yoksa yaşıma göre gayet güçlü kuvvetliyim vücüt yaptım. Kavga etsem döverim benim canım acımaz kolay kolay ama insanlara zarar vermek hoşuma gitmiyor ve 20 kişi oluyorlar dayak yemeden kurtulmam çok zor bıktım bu insanlardan ırkçılık yapmak istemiyorum ama lanet insanlar ne yapmalıyım bunlar başımdan gitmiyorlar
Çingeneler benden haraç kesiyor?