Cilt dostu olan maske türü hangisi? Kağıt maskeler mi yoksa ev yapımı sürülebilir maskeler mi?

Selam💫
Güzel bir bayram sabahı. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum🎉🎉
Aynanın karşısına geçtim herkesi şapur şupur öptükten sonra. Birazcık keyfim kaçtı. Uzun süredir cilt bakım ürünleri hakkında araştırma yapıyorum ve hala kendi cildime uygun bir maske bulamadım. Alerjiye meyilli, aşırı hassas bir cildim var. Herşeyi kafama göre kullanamıyorum😕😑
Cilt dostu olan maske türü hangisi? Kağıt maskeler mi yoksa ev yapımı sürülebilir maskeler mi?
Fakat cildim artık maske gibi derinlemesine bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Evde önceden bir sürü maske hazırlayıp sürdüm. Etkisi az ve açıkçası gözüm biraz kağıt maskelerde. Hiç kullanmadığımdan sizlerin görüş ve önerisini merak ettim. En iyi kağıt maske hangisi?
Ya da sizce cilde en iyi gelen maske türü hangisi? Kağıt maskeler mi yoksa ev yapımı sürülebilir maskeler mi?
Çooook kararsızım bu konuda. Haydi karar vermeme yardım edin❤
Görüşlerde buluşalım 💕