Cilt Bakım Yüz maskesinde tercihiniz kağıt maske mi yoksa soyulabilir maske mi? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kağıt maskeleri daha önce denemedim ama soyulabilir maskeleri daha çok seviyorum.Bu yüzden çoğunlukla tercih ediyorumSiz peki?Soyulabilir maskeleri mi yoksa kağıt maskeleri mi tercih ediyorsunuz? Yüz maskesinde tercihiniz kağıt maske mi yoksa soyulabilir maske mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Captivating Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Kağıt maskeyi kolaylıkla çıkartabiliyorsun. Ama bazı soyulan maskeler cilde yapışıp kalıyor. Zor çıkıyor. Bu yüzden hiç cesaret edip kullanamadım o soyulabilir maskeleri. 0 0 Yorumla
Asihaircut Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Ben profesyonel cilt bakımımı kendim iş yerimde yapıyorum yapamadığım zaman hafif granüllü maske kullaniyorum✂️ 0 1 Yorumla Asihaircut +1 yıl Eyvallah bacımsu Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kullanım açısından soyulabilir maske daha güzel oluyor gadası. Hem pratik, hemde uygulaması çok kolay oluyor. 0 0 Yorumla
invictus16 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kağıt maske tabi ki çünkü soyulan maskeler saçıma değse yoluyor ve yüzü tahriş ediyor bana göre kağıt maske en güzeli özellikle pirinçli olanı. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Misafir yerde isen soyulabilir maske evde isen kagit maske 0 0 Yorumla
umayy67 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kağıt maske daha iyi enzimleri daha iyi oluyormuş bir yerde okumuştum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar