Bakım en güzel arkadaşla mı yapılır sevgiliyle mi?

Sevgili ile maske yapmak
10/10 aktivite :)
Arkadaş hikaye bu konuda :)
🙂🙂🙂🙂
Teşekkür ederim redacık :)
Tek başına xks
Ayıp cjfgd
Senle yapalım aşko
Olar😂
Teşekkürler efenim❣️
Görüş
27Görüş
Hiç fark etmez ikisinin de ayrı bir zevki vardır ama öyle beraber bakım yapabileceğim bir arkadaşım ya da sevgilim yok zaten ben öyle abartılı bakım yapan biri değilim kişisel bakımları tabiki yaparım; tırnakları kesmek, yüz yıkamak, duş almak vb ama nasıl desem bakım kremleri, yüz maskeleri vb çok fazla yapan biri değilim.
Selam gadası 🙃
Sevgilinin sabrını ölçmek adına, onunla farklı bir etkileşim yapmak adına sevgiliyle daha güzel olur.
Ben arkadaşla yapılan bakımdan yanayım. Daha eğlenceli ve rahat oluyor çünkü.
Ben tek yaparm
Robotun bakımını ancak makine mühendisi sevgili yapar 😄😄
Çağıralım😂
iyi olur 😄😄
arkadasim ile yaparsam sunuda veya bunuda yapalim diyebilir ama sevgilimle yaparsam hadi ya daha bitmedi mi ne zaman yikiycaz ne kadar surecek gibi sorularla karsilasabilirim 😂
Yalnız yapılmıyor mu? Koltuk altını alırken arkadaş ya da sevgılımden ne gıbı yardım isteyebılırım?
Kadınlar için belki olur
Farketmez de kız olsam kız kankimle kız kıza ağda şu bu yapardım karşılıklı ucuza gelir ve eğlenceli.
Hiçbiri ben kendim kendime yapıyorum yetişemediği şeyler olursa kuaförümden destek alıyorum
Sevgiliyle bakım nasıl oluyormuş, düşünsne oturmuşsun erkek arkadaşına bacak ağdası yapıyorsun :D
Bana bakımı sevgilim yapsin bende onun banyo sonrası saçlarını taramak isterim
Tek yapsam da yeterli ama sevgiliyle eğlenceli olabilirdi.
İkiside değil. Cilt vs bakımımı kendim yapmayı tercih ederim.
Benim bakım berber bakımı. Terapi resmen..
Bence sevgili çünkü arkadaş kıskanır belki kıskanarak yapar. Ama sevgili öyle değil.
Bakımın kötüsü olmaz kiminle yapıldığı değil kalıcı olması önemli
Kendim daha rahat hissederim
Soru bu değil biradır ndjd
Sevgilimle
Aynadaki ben ile yapılır
Aynadaki çiçekk🌺🌺🌺🌺
❤️😘
Sevgilimin yüzüme maske sürmesini isterdim ya 😅😅
Yapsındı🥲
Yok ki yapısındı 😐
Gelirdi olurdu😐
Gelince olsundu o zaman 🙃