Birlikte sürecekleri hayat neden kadının saç rengine bağlı olsun? Beraber yaşlanmayacaklar mı zaten? İkisininde saçı bir gün bembeyaz olacak. Gelip geçici sebeplerden dolayı tüm iletişimi koparmak bana mantıksız geliyor.
Ayrıca görüş paylaşan pek çok kişi 'saç rengi konuşulur zaten' demiş. Ama kapalı pardon tesettürlü birisi evlenmediği ya da hemcinsi olmayan birine saç rengini söylemez de, göstermez de. Dinen doğru değil çünkü. Gösteren de, soran da olabilir. Ama yapan bir iki kişi var diye hepsi hakkında kesin konuşmak doğru değil ☾01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMilyonda bir çıkar öyle biri genelde normal kullanılan renklerden birine boyarlar... oyle marjinal biri kapalı olsa bile.. hal ve hareketlerinden tavrından konuşmasından yaşam şeklinden anlaşılır marjinal olup olmadığı illa saçını görmeye gerek yok... saçını görmeden iliski biter ya da devam ederse fikirler uyumlu demektir saç bunu çok etkilemez
01 Yorumla
Soran+1 yılTavri knusması yasam şekli nasıldır peki sence?
- Saç Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bence harika bir an olurdu. Çünkü kimse böyle birşeyler karşı karşıya kalacağını tahmin edemezdi. Şahsen benim hoşuma giden bir durum olurdu. Bu tarz renkleri seviyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
İstemezdim bunu
Kadınım çılgın olsun
Ama giyimde görüntüde sadelikten zatafetten yanayım ben
Ayrıca kına dışında bir şey olmayacak kadinimin saçında
Gusül tehlikeye düşüyor boyada
Bilesiniz...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum, tesettürlü birini eş diye istiyorum ama böyle bir durum olursa da onun adına sevinirim. Çünkü kendini bilen, kendinde değişiklik yapmaktan korkmayan ve mutlu olduğu gibi yaşayan biri diye sevinirdim.
17 Yorumla
Soran+1 yılVay be beklemiyordum böyle yorumlar ,
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Muhafazakar ve tesettürlü olabilir, erkek de kadın da. Ama hayatı özel yaşamlarında nasıl yaşadıklarını dindar olmaları kısıtlamaz ki. Daha doğrusu, muhafazakarım diye gösterişli bir ayakkabı giymeyi dahi ayıplayanlar var, bu sanırım bira bağnaz ve geri görüşlülük. Her şey yakışığıyla güzeldir.
Soran+1 yılKatılıyorum, sözde herkes Müslüman ama kapalı biri biraz renkli giyinsin makyaj yapsin topuklu ayakkabı giyinsin hemen başlıyorlar kafalılık bu değil diye, peki Müslümanlık sadece kapalilaraa mi geçerli bunu soran yok.
Cevap sahibi+1 yılİlk tesettür erkeğin gözlerine indi, onu bunu asla kaçırmadan içine düşe düşe izleyen erkekler kalkmış '' kadın dediğin evinde oturacak '' diyor. Neden acaba? Senin gibi birileri izler diye mi korkuyorsun edepsiz?
Ayrıca, İslam'da usturup bellidir, hatları belli etmediği sürece, herhangi bir yeri uygunsuz görünmediği sürece kadın her şeyi giyebilir elbette. Hele hele evde her şey sınırsızdır, nasıl isterse öyle giyinir.
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru bir noktaya değindin çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah ^^
Hayırlı sahurlar olsun, akabinde sabahlar.
Soran+1 yılÇok saol sana da hayırlı sabhlarr
Neden olmasın öyle seviyordur öyle mutlu oluyordur öyle yaşamak istiyordur kapalı olması demek saçlarını rengarenk yapmayacagi yapamayacağı anlami tasimamali
00 Yorumla
+1 yılSevgilim kapalı, saçı kızıl 😍😍😍😍 bayılıyorum marjinal renge
03 Yorumla
Soran+1 yılKızıl pek de marjinal gelmiyor bana , çok sıradan bir renk artık
- +1 yıl
Yokk artık
Soran+1 yılÖyle ama herkes denemistir
+1 yılKapalıda olsa evleneceğim kişinin saç rengini yüzünü bilirdim. Sonuçta evleneceğim kişi piyangodan çıkmadı ya
00 Yorumlaİç güzelliğin rengarenk maşallah, saçlarına yansımış derim 😆
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah guzeel
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani mor falan hic kimsenin yapacagini sanmam ama ne bilim simdi, neden yapti zaten kapali, evde mi morali ozguveni yukselecek. Disa cikinca gene degisen bir sey yok zaten neye fayda jkdfgj
04 Yorumla
Soran+1 yılMor neden yaptırılması ki yaptıran yaptırıyor
Cevap sahibi+1 yılPeki neden boyle bir sey sordun..
Soran+1 yılMerak ettim
Cevap sahibi+1 yılhm anladim...
Ben kadınların saçlarını boyatmasına karşıyım ya. Ne bileyim bir kadının rengi neyse odur.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄🙄
Herşeyden önce Kimsenin görmeyeceği bir saçı Neden maviye pembeye boyadığını anlamaya çalışırım
02 Yorumla
Soran+1 yılAbiiiiiiiii şaka gibiiiii.
Kel gezsin kapalılar o zaman
+1 yılOvvv hayatım ne güzel saçların var mış der öper koklardim 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılNe yapıcam gayet normal artık sıradanlaşmış bir şey bu
00 Yorumla
+1 yılŞöyle şeylerle gelmeyin ya kapalıya zaafım var zaten 😁
00 Yorumla
+1 yılGerçek mi diye publik kıllarını merak ederdim. Evliyiz yaaa
00 Yorumlahemen yatağa ters kelepçe yapıp kıçına da şaplağı vururdum gerisi malum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalıyla evlenen erkek de dindar olacağı için çıldırır kesin 😂
19 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda çıldırır
Cevap sahibi+1 yılkötü anlamda tabii
Soran+1 yılYorumlar pek öyle demiyor
Cevap sahibi+1 yılfantezi modunda onlar bacım ciddiye alma o yorumları
Soran+1 yılAhahah
- +1 yıl
Dinde birtek erkeğin saçını siyaha boyaması mekruh... oda günah değil yani. Saç boyamanın ne erkek için ne kadın için bir gunahı vebalı yok. Bunu bılen bırı neden cıldırsın.
- +1 yıl
ben ınsanları anlamıyorum.. dövmeli erkeklere de bu namazında nıyazında nasıl olur dıye bır bakıs acısı var mesela.. hep cahıllıkten oluyor bunlar
- +1 yıl
Çıldırmakla alakası yok ki su geçiren bir boya ise ve belli başlı kişilere açık olmak şartı ile bunu yapabilir. Sevip sevmemek kişinin kendisine kalmış ama dinle olan alakası yazdığım ilk cümle. Kişiyle alaka bir durum yok burada.
Cevap sahibi+1 yılasıl sen kendini anlama bence KahveSaçlı... dininiz kapanmayı emreder başkasının nefisinden sakının diye ama kızlarınız hem kapanır hem makyajını yapar çekici görünmek için... bu neyin çelişkisidir önce dünyaya bunu anlatın? aynı şekilde evet batılı kültürünü benimsemiş erkeğin arap dinini harfiyen uygulaması da çelişkidir. bence siz iki kültürün arasında kalmanın yükünü bu şekilde hafifletmeye çalışıyorsunuz. millet de bu çelişkiye ok desin istyorsunuz.
Hiç sıkıntı değil bu, kendine yakışan bir renk seçtiyse daha da sıkıntı yok :) Sonuçta boyadır geçer sıkıntı olursa.
00 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar neden saçını göremiyorum anlamadım ama varsayalım oldu öyle bir şey açık ve net O iş orada biter ayrılırım yani bir dahada saçını görmeden evlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Saç kumral olur siyah olur kahverengi olur başka renk saçlı sevmem doğrusu bide kapalı bir bayandan beklemem yani öyle hem saçını görmediğim saçını öpüp koklamadıgım kadınla niye evleniyim ki saçı göreceğim önemli 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarım dindar gibi görürüm ve direkt boşanma davası açarım galiba
016 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Cevap sahibi+1 yılBöyle birisiyim. İslamda kâfirlerin keyfi olarak yaptığı şeylerle uğraşan insanla işim olmaz. Allah yolunda olan ve fıtratına uygun yaşayan bir kadın isterim. Bu demek değil onu hor görüyorum. Saçma bulan olabilir, saygı duyarım.
Soran+1 yılSen böyle konuşuyorsun ya, Ben de derim ki bu görüşe sahip birinin bu sitede işi ne, malum saçma sapan fotolar yazılar sorular vs oluyor, hassas insanların yeri değil pek
Cevap sahibi+1 yılÇok basit. Gözlerimi kontrol edebiliyorum ve istemediğim şeylere bakmıyorum. Var mı başka soru ☺️
Soran+1 yılMaruz bıraktıktan sonra :)
Cevap sahibi+1 yılbir şey anlamam gerekiyorsa maalesef
Soran+1 yılAnlamqdim?
Cevap sahibi+1 yılÖnceki görüş ne demek
- +1 yıl
karsındakıne neye gore kafir dedin? Sac boyamak dınen caiz.
Herhangi bir kimse, din kardeşine 'Ey kâfir!' derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319) - +1 yıl
İslamiyetten sogutmayın ınsanları..
Cevap sahibi+1 yılDin kardeşime demedim. Kafirlerin keyfi olarak yaptığı işle uğraşan dedim, iyi oku. Kafir olan kişilerin yaptığı bir durum genelde bu. Onlada benzeme durumu oluyor. Normal olan şey psikolojik iyilik durumu için aynı renkte boyamak. Kalkıpta fıtrata ters ve imkansız bir durumu vücudun bir parçası olan saçlara yapmak sence müslüman işi olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılSonra boş boş konuşma canımı sıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılSoğutma mı? İnsana uyup giden sorunludur. İslam değil. Şeytandan gelen vesveselerinize insanları bahane etmeyin! İmanınızı sağlamlaştırın. Birde okuduğunuzu anlama yeteneğinizi zahmet olmazsa.
- +1 yıl
o insanlar sosyal medyada kullanıyor keyfı olarak.. sende Şu an kullanıyorsun keyfı olarak... sende mı kafır olmus oluyorsun? Ha sen sosyal medyada gezınıyorsun ha sacını boyuyorsun ne fark var?
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya hayatın ve yaşamın temel parçası olan haber alma durumu olan ihtiyacı giderir. Renkli saç ise nefse hoş gelen hisseleri doyurur. Bunu bile anlamadığına göre şaşırmamalıyım ilk yazdığın görüşe. Lütfen bilgi kaynaklarını gözden geçir. İşe yaramadığı çok aşikâr.
Soran+1 yılHaberi haber sitelerinden de öğrenebiliriz bence sen dar düşünüyorsun ya da dindarlık kavramını kendince yorumluyorsun
+1 yılçok da bozmaz beni bu durum..
ama eşim olacak hanım tesettürlü değil..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönden bir sorarlar herhalde tamamen de sürpriz olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet memnun bile olurdum. Yeter ki tesettürlü olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürbanlı sonuçta her türlü azgınlığı bekliceksin :)
00 Yorumla
+1 yılAbi kapaliysan ne diye mor, mavi, pembe gibi saçlarını boyarsin benim aklıma gelen tek düşünce bir boklar yediği ve ayrılmam gerektiği dir
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bokları yemiş olabilir neden kötü düşünürsün?
- +1 yıl
Çok boklar yemiştir
Soran+1 yılGeri kafalı bir yorum sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılgarip olurdu bir an farklı düşünceler olurdu kafamda
09 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi düşünceler?
Cevap sahibi+1 yılkapalı biri edepli namuslu ve öyle saçma şeyler yapmaz bedenine bu baya farklı şeyler düşündürücü olur geçmişinde fanteziler yapmış olabilir diye düşünürüm yani
Soran+1 yılSaçma bir şey mi sac boyamak
Cevap sahibi+1 yılöyle renkli saçlar rahat takılan kızların yapacağı renk olduğu için genelde öyle
Soran+1 yılNe gibi fanteziler yapmış olduğunu düşünürsün?
Cevap sahibi+1 yılneyle alakalı acaba takılan kız diyom
Soran+1 yılİlginç bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılgeçmişi şüpheli gelir bana başkasını bilmem
Soran+1 yılÖyle olsun bakalım
Herhalde görmesede saçın ne renk diye sorar yani. Görmemesi soramaması anlamına gelmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruda belirttim haberi olmadığını.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞok olurdum ama mutlu da olurdum. Kimse görmese bile kendine güveni olmuş olur eşimin. Kendini istediğini yapmış olur. O mutluysa bende mutlu olurum ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Bizim kaportaci mehmet ustaya gotururdum direkt firina
00 Yorumla
+1 yılHayal gücüne hayram kaldım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılO niye
- +1 yıl
Nasıl ulaşılıyor bu kafalara
Soran+1 yılQnlamadim ki imkansız bir şey söylemedi wormadim niye öyleymiş gibi tepki verdin
- +1 yıl
Saçını mavi pembe yapan birisi niye kapalı olsun tut ki oldu sadece uyurken başını açan birisi niye o renklere boyasın olasılığı olan bir şey olduğunu düşünmüyorum
+1 yılBiz nerdeyiiiz sen nerdesin beee 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılAnlamsızca bakardım 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Kötü anlamda değil tuhaf gelirdi :)
Soran+1 yılModunuu düşürür muydu
- +1 yıl
Hayır
ters karsilanabilecek bişe değil olabiler
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılNiye ters karsılayayım iltifar ederim mutlu ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılValla benim hoşuma giderdi çok mutlu olurdum
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Ya bak ben yeni şeyleri ve farklı şeyleri çok severim aynı şeyler aynı renkler bir süre sonra bende sıkıyor benim fantezi dünyam rengarenk 😅
Soran+1 yılSüper
- +1 yıl
İçimi bir görsen sen varya 😅🤭
- +1 yıl
Valla bana çok güven de diğerlerini bilmiyorum 😂😂
Soran+1 yılPeki xjxj
- +1 yıl
Ben değişik ve yeni şeylere bayılırım kendi üzerimde bile denerim fbiddbdj
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Ağda bandını çok merak etmiştim en son onu denedim bdjdidjks
Soran+1 yılHislerin?
- +1 yıl
Kıpır kıpır 😂
Soran+1 yıl:dddd
Iyimis- +1 yıl
Hafif bisekslik var galiba bende tam çözemedim 😂😂
- +1 yıl
Her şeye karşı aşırı merakım var bdjdidjks
+1 yılHoşuma gider. Farklı şeyler çekicidir her zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kapalı biri muhtemelen öyle bişey yapmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapmasin ki zevk meselesi bunlar
Soran+1 yılBen devamlı renkli boyadım için sordum şahane
Soran+1 yılSahsenn
Soran+1 yılVaka değil bence
Ahaha eşim şok olmuştu
10 Yorumla
+1 yılDoğallık sana daha çok yakışır derdim
00 YorumlaNe fark edecek saçına göre mi evleniyoruz?
00 YorumlaDaha önce neden söylemediğini merak ederim
00 YorumlaHoşuma gider. Değişik şeyleri severim.
00 Yorumla
+1 yılNiye ters karşılayayım ki yani.
00 YorumlaBir şey olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılMor iyidir ya da pembe😀
00 Yorumla
+1 yıldinen bır sakıncası yok neden sasırayım kı..
01 Yorumla- +1 yıl
mesela erkekde muhafazakar bırı dınıne baglı ama vucudu dovmelı cıkabılır, Kızlar bu duruma sasırır mı kı ben sac boyamasına sasırayım. ... dovme derının altına ıslendıgı ıcın.. ust kısmı etkılemedıgı ıcın.. mesela cunupsen gusul abdestı almanı etkılemıyor... yanı bızım bazıları yanlıs bılıyor.
Dinde yanlıs bıldıgımız seyler bızım hayata bakısımızı etkılıyor gercek bılgıye ulasınca ınsan kafasında suphe kalmıyor
Kendine yakıştırsın da gerisi mühim değil.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmeden önce mutlaka görürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki ondan önce bu durumu konuşmamışlarda
12 Yorumla- +1 yıl
Belki öyle
Soran+1 yılKız soylemedi varsayıyoruz;snxj
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer kendisine yakışıyorsa sorun olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence mutlu olmalılar 😂
00 Yorumla
+1 yılYumruklaya yumruklaya. d
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Kapalilarda saçını boyuyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSizde mi öylesiniz?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Saçınız ne renk?
Soran+1 yılMavi mor pembe karışık
- +1 yıl
Peki neden boyattınız hoşunuza gittiği için mi?
Soran+1 yılEvet seviyorum
- +1 yıl
Dışarıda pantolon giyiyor musunuz?
Soran+1 yılEvef
- +1 yıl
Peki üzerine bir şey giyiyor musunuz yoksa sadece pantolon mu oluyor?
Soran+1 yılGiyiyorum
- +1 yıl
Pekala
+1 yılgüzel 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBenim giderdi ama ilk etapta olmamalı
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yanlış anlaşılabilir ilerde bana göre yapsın yeniliklere açığım
Soran+1 yılNiye yanlış anlaşılır ki