Evet tabi de düşünürün evlenmemeyi düşünmek şöyle dursun destek olurum ve bu benim görevim , karakterini sevmişsem gerisi pek mühim değil. Hayatta neler var neler , beraber herşeyin üstünden gelmeye çalışmazsak ne mantığı var evliliğin kaldı ki nişanlıymışsınız evliliğin bir tık önceki hali , demek ki evleniliyormuş ve öyle de olmalı zaten.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim içim rahatladı kendimi çok eksik hissediyordum bu konuda
Hayır şaçmalama lütfen , kendinizde kusur bulmayın kaldı ki bu bir kusur değil. Ne mutlu ki sizi siz olduğunuz için seven olduğunuz gibi kabullenen ve değer veren biri çıkmış karşınıza , her şey gönlünüzce olsun.
Bir dermatolog'la görüş. Nedenini öğren önce. Çinko eksikliği gibi basit bir neden olabilir. Çok stresli bir hayatın varsa bundan da olma ihtimâli yüksek. En son çare olarak saç simülasyonu yaptırabilirsin. Çözümsüz bir hastalık değil. Allah şifa versin...
Rica ederim, dış görünüşün dört dörtlük olsun kusur bulmak isteyen illa ki bulur bazen tam tersi dış görünüşün kötü olsa bile güzel gören muhakkak görür kesinlikle bakış açısı. Öyle bakan insan da zaten hayatımızda olmaması daha hayırlı
bepanten ampul 15 liraydi daha gecen gun, evigen ampul de 20 lira... ve icinde evigenin 30 tane ampul var, bepantenin 5 ampul var sanirim.. bir ampul bepanteni bir ampul evigeni katistir badem yagina diplerine sur.. gercekten cok gurlesiyor
Evet ama nişanlım ben seni her şekilde seviyorum diyor yine de kendimi kötü hissediyorum uzun yıllar kemoterapi aldığım için ve stresten üzüntüden oldu