İçeriği temiz değil biliyorum ama gerçekten harika bir ürün. Hiç ter ve koku yok hatta kokusu o kadar kalıcı güzel ki gün boyu hissediyorsunuz kıyafetiniz öyle kokuyor. Fakat terlememek sonra bende bir sorun çıkarır mı korkmadım değil?
Rexonanın terletmeyen rolonunu aldım çok memnunum ama bir ürünün sizi terletmemesi tehlikeli değil mi?
Ben de başka bir marka kullanıyorum. Gözlemlerime göre, ter sürdüğüm yerden kesiliyor ama bu sefer başka yerden daha fazla çıkıyor. Yani teri kestiğin yerdeki ter başka bir yere gidip ordan çıkıyor olabilir mi acaba. Sen böyle bir şey farkettin mi?
Aklıma direk ellerim geldi ama onlarda ya da başka bir yerimde terleme hiç hissetmedim İnan yarın da özellikle bunu dikkat ederek kullanayım. Sende nerelerde terleme yaptı?
Koltukaltıma sürdüm, terleyince koltukaltım terlemedi fakat sırtımın daha çok terlediğini farkettim. Düşündüm ki, acaba koltukaltını kesince ter sırta mı gitti. Eğer öyleyse kesmenin sağlık açısından bir sıkıntısı olmaz bence. Tabi cilde son derece kimyasal vs. sürülüyor o ayrı.
Merhabalar. Bugün evdeyim ve ürünü kullandığımda ayağımdan terlediğimi fark ettim çorabım biraz nemliydi açıkçası beni korkuttu mantar olabilir diye ama bilemiyorum napsam devam mı etsem kessem mi
Benim elim ve ayağımda terliyordu, elime sürünce elim tamamen geçti fakat ayağımın teri biraz daha arttı. Ama ne mantar ne de koku hiçbiri olmuyor. Umarım da olmaz. Senin ayağın fazla terlemiyorsa olmaz bence, bir dene olmazsa kullanmayı kesersin. Tahmin ettiğim gibi ordaki ter ayağa gitmiş olabilir.