Güzellik & Bakım Kirpik kıvırıcı kirpikleri zarar vermiyor mu sizce? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence kökünden koparıyor kirpikleri. Sizinde kirpiklerinize zarar verdi mi? Kirpik kıvırıcı kirpikleri zarar vermiyor mu sizce? Cevapla Kirpik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Veriyor bu yüzden hiç kullanmam 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. verir 1 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok fazla sıkmıyorum ondan hiç dökülme falan olmadı bende 2 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Demek biz çok sıktığımız için dökülüyor 🥴 Yorumla MadamNesli +1 yıl Büyük ihtimalle ondan Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kirpiklerim yapısı uzun ve düz olduğu için mecbur kullanıyorum 1 0 Yorumla
Myniksio Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Benimki ikiye ayrıldı uzamasını bekliyorum. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Ama sonrasında çok güzel uzuyor zhsnzjxjc 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Tatli badem yağı kullanabilirsin kirpiklerin için deli gibi uzatıyor Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kirpiklere uzun süreli dokunulursa dökülmeye başlar 1 0 Yorumla
nisaaniz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bence veriyor çok fazla kirpiğim döküldü onun yüzünden 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet aslında kullanılmaması daha iyi ama o olmadan da kirpik güzel durmuyor Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hiç kullanmıyorum sevmiyorum ve pratik değil.. 1 3 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Bencede kirpiklere zarardan baş faydası yok Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Başka# Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Anladım evet kesinlikle 🙂 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ben neden kullanılır onu düşünüyorum daha çok çünkü işe yaramıyor.. 0 0 Yorumla
Kuflenmispeynir Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben kullanıyorum zararını görmedim 2 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. Evet kırıp döküyor hep. Lifting daha guzel 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet yoluyor 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. kullaniyorum bazen ama zararini gormedim simdilik 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dikkatli kullanmazsan koparabilir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. verir 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. Bazen koparıyor 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zarar veriyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Veriyor bu yüzden hiç kullanmam
verir
Çok fazla sıkmıyorum ondan hiç dökülme falan olmadı bende
Demek biz çok sıktığımız için dökülüyor 🥴
Büyük ihtimalle ondan
Kirpiklerim yapısı uzun ve düz olduğu için mecbur kullanıyorum
Benimki ikiye ayrıldı uzamasını bekliyorum. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Ama sonrasında çok güzel uzuyor zhsnzjxjc
Tatli badem yağı kullanabilirsin kirpiklerin için deli gibi uzatıyor
kirpiklere uzun süreli dokunulursa dökülmeye başlar
Bence veriyor çok fazla kirpiğim döküldü onun yüzünden
Evet aslında kullanılmaması daha iyi ama o olmadan da kirpik güzel durmuyor
Hiç kullanmıyorum sevmiyorum ve pratik değil..
Bencede kirpiklere zarardan baş faydası yok
Başka#
Anladım evet kesinlikle 🙂
Ben neden kullanılır onu düşünüyorum daha çok çünkü işe yaramıyor..
Ben kullanıyorum zararını görmedim
Doğru kullanılırsa hayır
Evet kırıp döküyor hep. Lifting daha guzel
Evet kirpikleri kırıyor
Evet yoluyor
Şuanlık bi sorun yok nimet bence
Kırıyor ama kökünden almıyor bence
kullaniyorum bazen ama zararini gormedim simdilik
dikkatli kullanmazsan koparabilir
verir
Bazen koparıyor
Evet veriyor