Güzellik & Bakım Kirpik kıvırıcı kirpiklere zarar verir mi? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne zaman kirpik kıvırıcı kullansam kirpiklerim kökünden dökülüyor. Sizde de aynı durum oluyor mu? 🤧 Kirpik kıvırıcı kirpiklere zarar verir mi? Cevapla Kirpik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım çünkü korkuyorum ama bence zarar veriyordur illaki. Sıkıştırıp büküştürmeye çalışmak çok da sağlıklı bir yöntem değildir muhtemelen. 2 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 515 cevap paylaştı. Ya, geçen ben de aldım pişman oldum. Döküldü bir iki tane. Arkadaşım yaptıkça alışır dedi ama bilmiyorum 😂 1 3 Yorumla s SilverBlooming 1 yıl Elektrikli kirpik kıvırıcı çıkmış onlardan almayı düşünüyorum ben Yorumla u Aybuke6 1 yıl Aa elektriklisi de mi varmış 😂 Yorumla s SilverBlooming 1 yıl Evet yeni çıktı :) Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl kirpik kıvırıcının görevi düşen kirpikleri toplamaya yarar bilindiği gibi ama düşen kirpiğin düzeltilmesi dökülmeye neden olmaz gibiçünkü dökülmenin mutlaka başka bir nedeni vardır 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kötü bir şey görünce bende böyle cık mk gözü çık diye isyan ediyorum 1 0 Yorumla
Hhgfjk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Çok sık kullanma 2 2 Yorumla s SilverBlooming 1 yıl Ben hemen hemen her gün kullanıyorum Yorumla Hhgfjk 1 yıl Bende kullanıyorum da bi şey olmuyor ama belki kirpiklerin daha hassastır dökülebilir diye dedim Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Müthiş zararlı hatta kirpiklere şiddet bu.. 1 1 Yorumla s SilverBlooming 1 yıl Evet o yüzden en güzeli elektrikli kirpik kıvırıcı Yorumla
cerenvvs Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl herkes öyle diyor da bende hiç bi dökülme falan olmadı markasına göre de değişiyor olablir 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Her seyin fazlasi zarar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 39,3b cevap paylaştı. Kirpik kıvırıcı kirpiklere zarar verir 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 26 , eic 36% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 552 cevap paylaştı. Evet bence çok zararlı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. zarar verir 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet döküyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç kullanmadım çünkü korkuyorum ama bence zarar veriyordur illaki. Sıkıştırıp büküştürmeye çalışmak çok da sağlıklı bir yöntem değildir muhtemelen.
Ya, geçen ben de aldım pişman oldum. Döküldü bir iki tane. Arkadaşım yaptıkça alışır dedi ama bilmiyorum 😂
Elektrikli kirpik kıvırıcı çıkmış onlardan almayı düşünüyorum ben
Aa elektriklisi de mi varmış 😂
Evet yeni çıktı :)
kirpik kıvırıcının görevi düşen kirpikleri toplamaya yarar bilindiği gibi
ama düşen kirpiğin düzeltilmesi dökülmeye neden olmaz gibi
çünkü dökülmenin mutlaka başka bir nedeni vardır
Kötü bir şey görünce bende böyle cık mk gözü çık diye isyan ediyorum
Çok sık kullanma
Ben hemen hemen her gün kullanıyorum
Bende kullanıyorum da bi şey olmuyor ama belki kirpiklerin daha hassastır dökülebilir diye dedim
Müthiş zararlı hatta kirpiklere şiddet bu..
Evet o yüzden en güzeli elektrikli kirpik kıvırıcı
herkes öyle diyor da bende hiç bi dökülme falan olmadı markasına göre de değişiyor olablir
Her seyin fazlasi zarar.
Kirpik kıvırıcı kirpiklere zarar verir
hıc kullanmadim
Ben kullanırken korkuyorum ddjmmbnk
Evet bence çok zararlı
zarar verir
Evet döküyor
Kırıyo çok kullaninca
Verir.