Garip değil ama bugün yarın yaşlılığından ötürü bu durum çok üzecek seni. Kendini olduğundan genç hissetmek kadınlara aksi durumlarda sinir krizi ve çöküş yaşatıyo. Yarın ağzının suyu akarak sana ilgi gösteren bir delikanlı ilişkisi sonrası öğürsünde git aynaya yüzüne bak o zaman.
Allah aşkına kırışıklıklarına çözüm bulmuyolar nedir ya bir kadın ile bir erkeğin omzundaki yükü kimse kıyaslayamaz kardeşim erkek bu dünyaya kadına hizmet etmek içün mücadele etmek için savaşmak için gelmiş yıpranmak için yaratılmışız kimse kadın erkek eşittir demesin kadın erkekten daha değerlidir ama erkek daha üstündür üstün olmak zorundadır cinsiyetcilik yapmıyorum kimse yanlış anlamasın ben kadınların dünya üzerindeki başarılarından özellikle türkiyedeki kadınların başarılarından gurur duyuyorum ama bizi yaratan şey her ne ise eşit yaratmadı.
Teşekkür ederim şahsen kendimden örnek verim kendime cüld tırnak bakım kremi alıyorum yüz temizleme jeli ve kremi alıyorum işten çıkıp eve geldikten sonra elimi yüzümü yıkayıp yemek yiyebilirsem uyumadan şükrediyorum hayat erkekte yaşama sevinci kendine saygısını alıyor elinden
Ustun olmak derken ustunluk yok biz ustun filan degiliz kardesim bu cinsiyete ait bir kavram degil takvayla ahlakla iyilikle guzellikle insana yarasir bicimde olmayla ustun olunabilir baskin veya dominant gibi seyler deseydin dogru olurdu zaten bu kavra da ustunlukle alakali degil fitratla alakali ben hic bir erkegin duygusal olmayan fevri agresif erkeksi hareketler sergileyen merhametli olmayan uysal olmayan kadindan hic bir sekilde uzak durmayacagini tahmin etmiyorum kaldi ki cok nadirdir oyle olan kadin bu da hormonal psikolojik ve saire olabilir ama dogustan mizacimiz olusmus olarak geliyor fitrati kastediyorum bu sekilde Allah bizi anne karnimizda adeta kodlanmiscasina gonderiyor dunyaya bu sekilde yaratiyor bu ne olursa olsun degistirilmeye calisildigi feminizm maskulizm tarzi beyinsizce seylerin ortaya cikmasina neden olup iki cinsin arasinin acilmasina neden oluyor islerine gelince iki cinsiyeti ayirip gelmeyince ise birlestiriyorlar halbuki ikisi de bi yapbozun birbirini eksiksiz sekilde tamamlayan parcalari ama farklilar zaten bu farkliliklar iki cinsi guzellestirmiyor tamamlamiyor mu
Sevgi ya da aşk hissetmek için önce tabii ki dış görünüş olarak beğenmek şart demekki senin zevklerin bu yönde yani senden birazcık daha küçükleri seviyorsun senden beş yaş daha küçüklere mesela ilgi duyuyorsun ya da daha bakımda olması gerekiyor senin ona iyi duyabilmen için anlıyorum ben de benden daha büyüklere ilgi duyuyorum
normla herhalde ki sizin gibi çok kadın var. özellikle 25'li yaşlara takılı kalan ablalar var. o yaşta erkek seviyorlar yapacak bir şey yok. kendi adıma ergenliğini tamamlayamamış çocuklarla uğraşmam.
Erkek kendine bakınca sanki yanlış yapıyormus gibi bir algı var hala. Aslinda kadın veya erkek olsun her yaşta kendine bakmalı. isteklerinde haklısın kaldiki kendisine bakan kişi karşısındaki insana saygısi olan insandır.
Son yumurtalarını kullandığın için içgüdüsel olarak genç bir tohumlayıcı arayışını anlarım. Ama dediğin bana göre mantıksız. Spor salonlarına git bir bak gayet fit, bakımlı ve temiz erkekler var.
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkarıcam diye uğraşmış. neymiş 35 yaş üstünü beyenmiyormuş. kendi çok genç gösteriyormuş senin profilin açık paylaşım yapacak kadar cesaretin yok demekki söylediklerinde boş.