Güzellik & Bakım 4 gün önce yaptırdım dövme fakat rengi değişiyor soyuldukça? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siyah tı soyulmaya başladıkça rengi tuhaflaştı napmalıyım 4 gün önce yaptırdım dövme fakat rengi değişiyor soyuldukça? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok güzelmiş daha güzel bi açıdan çekseydin keşke 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Zaten hepi topu 1 haftalık değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Berbat 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Senin zevkine göre berbatsa kesin mükemmelidir 😂😂 ucuz aklınla hareket etmem mk salağı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zoruna niye gidiyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Senin zoruna gitmişki yorum yapmışsın varos ya 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma asko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zoruna giden mi yorum yapıyor çok enteresan Yorumla Soran +1 yıl Sana yalnız ve mutsuz dünyanda başarılar diliyorum varoşluğunu dış tarafa yansıtmaya çalışma ha ha ha ha ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kremi yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var kullanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullan duzelir hoş bu arada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok güzelmiş daha güzel bi açıdan çekseydin keşke
Zaten hepi topu 1 haftalık değil mi
Güzelmiş
Elinin üstüne mi yaptırdın
Berbat
Senin zevkine göre berbatsa kesin mükemmelidir 😂😂 ucuz aklınla hareket etmem mk salağı
Zoruna niye gidiyor o zaman
Senin zoruna gitmişki yorum yapmışsın varos ya 🤣🤣🤣
Kıskanma asko
Zoruna giden mi yorum yapıyor çok enteresan
Sana yalnız ve mutsuz dünyanda başarılar diliyorum varoşluğunu dış tarafa yansıtmaya çalışma ha ha ha ha ha
Peki
Kremi yok mu
Var kullanıyorum
Kullan duzelir hoş bu arada