Moda & Stil Dövme yaptırdım boyası çıkıyor sanki bu normal mi (Resimli) ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 5 gün önce dövme yaptırdım bepanthol krem kullanıyorum. Ne zaman krem sürsem elime siyah küçük deri parçaları geliyor bu normal mi? Ve sanki derim buruştu gibi 🤔 Dövme yaptırdım boyası çıkıyor sanki bu normal mi (Resimli) ? Cevapla Dövme Soruları Resim Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dmladmla Takip Et Master Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Dövmen kabuk bağladı daha doğrusu krem uyguladığın için kabuk bağlamadan düzelecek o deri parçaları o yüzden geliyor korkma :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki böyle rengi solmaz mı? Yorumla dmladmla +1 yıl Hayır derine oturacak o renkler zaten üzerindeki deri ve fazla boya çıkacak Yorumla Soran +1 yıl Anladım şimdi elimle dokununca orda bir şey yazılı olduğunu hissediyorum kabarık yani. iyileştikten sonra da öyle olacak mı? Yorumla dmladmla +1 yıl İyileştikten sonra kabarık olmayacak :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim 😊 Yorumla dmladmla +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Belinelli Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sorun degil onlar merak etme, fazla olan boya parçalari. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar