Ben cilt bakımı için sosyal medyada bir tarif görmüştüm onu yapıyorum. Çok az iç yağını eritip vazalinle karistiriyorum birde elimde güzel kokan bir yağ varsa cilde iyi gelen ekliyorum. Geceleri yüzüme sürüyorum. Yapılan karışımı buzdolapta saklıyorum. Belki denersiniz ben memnunum
Evet hayvanın iç yagini küçük küçük kesip 4 -5 küp seklinde kısık ateşte tavada eritip süzüyoruz 1 yemek kaşığı vazalinle karıştırıyoruz temiz cilde geceleri sürüyoruz. İçine aromatik yağ koyunca kokusuda harika oluyor. Cildi besliyor. Buzdolapta saklamak önemli. Tabi bunun yaninda takviye olarak toz kolojenler satılıyor onu kullanmakta cilde dirilik ve parlaklık veriyor.
Bir ara bende böyleydim ya jsjsj kafam yaşlılığa takılmıştı gülmüyordum vs yani ama sanmıyorum gülmek ya da herhangi başka bir tepki çokta etki etmiyor ayrıca yani gelen zarar gülmekten gelsin değil mi mutlu olalımda her yerimiz kırış kırış olsun bence hiç önemli değil 😂önemli olan mutluluk
Gülümsemek kırışıklık yapmaz aksine yüz egzersizi yapmanı sağlar buda kırışıklığı önler yüzdeni deri hareket etmeyen deri olduğundan gülümseme bu deriyi canlandırır gerdirir kırışıklık yapması için hiçbir etkeni yok
Mantıklı değil haha. Bunun yerine alman gereken kolojen doku için gerekli mikro besinleri yeterince alsan korumuş olursun. Bu arada şöyle bir şey var kullanmamak da iyi değil. Yüz kasları çalışacak.
yaşlanmanın baş sebebi güneş ışınları. güneş kremi kullan. iyi bir vitamin c serumu al ve akşamları Retinol ekle rutinine. bol bol c vitamini içeren gıdalar tüket, yeşil çay, Hibiskus falan iç. paran varsa botoks olayına girilebilirsin.
onların hepsi para tuzagı. ben diyceğimi dedim sen bilirsin. plazmada bakır taşıyan proteini düzeltirsen cilt zaten melanin üreterek deriyi karartıp uv ışınına karsı koruyor cildini ama cogu kişide bakır toksisitesi var karaciğer ve beyinde, bunu çogu hekim bilmez anlamaz yeterli bilgi biirkimleri yok. bunun nedenleri arasında tiamin eksikliğine bağlı hücre içi potasyum dengesizlikleri ve mineral imbalansına baglı bozuk sodyum potasyum oranı yatar. en büyük suçlular arasında kronik stres, kafeinli içecekler ve aşırı karbonhitratlı beslenme var.
Mantıklı Değil tabiki içinden geldiği gibi gül hayatını doya doya yaşa elbet ileride kırışık olucak ama iyi ki doya doya gülmüşüm yaşamışım mutluluğumu dersin hayat bu nezaman biteceği belli değil..
😄 istesende istemesende 30 yastan sonra belirginlesmeye basliyor. 25 ten sonra kırisiklik onleyici kullanmak sart. Cildine en yakin olanini bul ve duzenli kullan
Sakız çiğneyerek dengelemeye çalış çene ve çevresindeki kasları harekete geçirerek kas gelişimini sağla nerden geldi aklıma böyle saçma bişey sorma ben de bilmiyom çünkü :)
Bence ileride mimik çizgilerinin görünmesi daha hoş olur. Mahkeme duvarı gibi dümdüz olmaktansa. Sonucta her türlü yaslanacagiz. Her halinizle güzel olduğunuzu lutfen unutmayin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
valla ben hiç kırışmamamı az gülmeme bağladım. yaşım 30-35 arası