Bir kadın için bakım ölçütünüz nedir? Yani size göre ne ölçüde bir bakım şart? Mesela cilt bakımı yeterli mi, ya da estetik yaptıracak kadar ileri boyutta uğraşmalı mı güzelliği için? Bu konuda mükemmeliyetçi misiniz?#EdamedaBeauty ❤️
Bakım denilince insanın aklına hemen makyaj geliyor. Ama bana göre makyaj kadının kendini iyi hissetmesi adına yaptığı bir eylemdir. Saçlarına, ellerine özen gösteren kıl tüy işlerine dikkat eden kadın bana göre bakımlı sayılır.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Babannem yillardir sadece yüzünü suyla yıkar. Cildi hala bildigin bebek gibi. 50-60 yaslarini da bilirim o zamanlarda cok guzel bir kadındı. Yanaklari dogustan al al. Tek sivilcesi dahi yoktu. Bilmiyorum gen olabilir, eski toprak saglam, organik besinlerle beslenmis biri bunlar etki edebilir ama ben nenemden daha yasli duruyorum bildigin. Cilt bakimi falan yapiyorum nenemin cildi gibi olmuyor. Acaba bunun sırrı hic ugrasmamak, ovmamak mi diye düşünüyorum. Kullandigim ürünlerde dermotolog tavsiyeli. Halamda bilmez oyle cilt bakimi falan onunda cildi iyi. Ama cildiyle uğraşan kimi görsem sıkıntı yaşıyor. Bilmiyorum
Mesela makyaj değil bakımsızlık daha çok hani sivilceleri herhangi bir şey kullanarak götürmeye çalışmamak vücuttaki ya da yüzdeki siyahlık için herhangi bir şey yapmamak herhangi bir bakım ürünü herhangi bir krem ya da herhangi bir alet kullanmamak kısacası kendine herhangi bir bakım yapmamak bağımsızlık ama şunu söylerim bağımsızlık ile makyaj çok ayrı şeyler
Çok bakımlı olunca bana itici geliyor abarttığını düşünürüm vücut tüylerini alsın dişlerini fırçalasın ojesini sürsün dışarı çıkacağı zaman hafif makyaj yapsın yeterli bence