İnce dudaklara sahip olanlar ne yapıp ne Edip bundan kurtulmalılar istersen mat olsun isterse parlak olsun inşa dudaklara hiçbişe gitmiyor hiçbir renk gitmiyor kötü görünüyor yani ince olduğu için kendi kendini göstermiyor sanki oraya sadece bir çizgi durmuş koyulmuş gibi duruyor daha doğrusu hoş değil yani illa estetik olacak diye bir şey yok mesela bildiğim kadarıyla güzellik merkezlerinde dudak çizgisi diye bir şey var
İnce dudaklıların kullanması gereken ruj renkleri Sandığının aksine; şeftali, toz pembe, açık bej ve nude tonları gibi açık tonlar dudaklarının daha daha dolgun gözükmesini sağlayacak.
İsteyen istediğini kullansın bence.. İnce dudakları da hoş buluyorum ben aşırı ince olmadığı sürece.. O zaman da hafif bir çerçeve yapılabilir dudak çevresine kalemle.. Keyifli günler..
Kullanabilirler ama ince dudaklarda pek iddialı olacağını zannetmiyorum yani sadece mat renkler değil diğer renklerin de fazla iddialı olacağını zannetmiyorum.
#SelammGençlikk 🍀 Bir oran- orantı meselesi herhalde bu. Gözler iri ve güzelse mesela, ince dudak çok göze batmaz, dolayısıyla kullansa bile sıkıntı olmaz. Yine de nude ruj her zaman number 1.. #TubaSueda 🍀