Reddedilmem için önce arayış içinde olmam lazım. Hiç arayış içinde olmadım. İhtiyacım olmadı balım. Kendi kendine teori üretip yazdığın senaryo üzerinden tanımadığın birinin hayatına dair kanılara varma olur mu? 😘
Arayış içinde olup olmaman beni alakadar etmez seni alakadar eder. Kinci olmanın nedenini sordum sana? Allah seni o irite oldum dediklerin ile ya sınamış ya da sınayacak. Senin kim olduğunu az çok anladım teori değil gerçeğin ta kendisisin Erilliğin de sorun yaşıyorsun dişil enerji olan kadını da kendine çekemiyorsun. Bunu da bir gözden geçir.
Yine teori üretiyorsunuz küçük hanım lakin hakkımda en ufak bir fikriniz dahi yok. Red mi yedin sorunu cevapladım ancak kinci olmamın nedenini sormadın. Daha doğrusu bana bir soru sormadın. Ama ben yine de cevaplayayım kinci olduğumu düşünmen de senin şahsi kanaatin ancak ben kinci değilim. Sadece hoşlanmıyorum kısa boylu insanlar genel olarak göz zevkimi bozuyor.
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum küçük hanım. Haddini aşma lütfen. Benimle aynı fikirde olmaman terbiyesizlik yapma haddini sana vermez. Muhatabım soruyu soran hanımefendiydi gelip sen dahil oldun konuya ve çirkinleşmene rağmen hala sana olan tavrımı koruyorum. Şimdi fikirlerin ve teorilerini de al lütfen git.
İkisinden de mahrumsun bana diyorsun tanımadığın birine karşı tavır alma diyen sen alıyorsun beyinsiz kim belli oluyor kısacası TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYAN ERKEKLERDENSİN GERÇEKLER ACIDIR. ER GEÇ ÖĞRENİRSİN.
Daha fazla muhatap olarak senin gibi bir terbiye yoksunu ile seviyemi düşürmeyeceğim. Bundan sonra muhatabım değilsin. Hoşçakal. Sana terbiye eğitimini tamamlayabileceğin hayat dilerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadında zerafet seviyorum ya çok sert görüntü bana biraz maskülen geliyor
Minyon kızlardan hiç haz etmem kanka. Ufak tefek hele kısa boylu falan gerçekten irite oluyorum.
Sen çok erkeksin ya sanki
Görmediğin biri hakkında yorum yapma heykel gibi biri çıkar pişman olursun ufaklık 😂 @Ateşinkızılı
Red mi yedin de kin tuttun bu kadar kısa boylulara. Demek ki boyun da yetmiyormuş erkek olmana eksiği dön de bir kendinde ara😉
Reddedilmem için önce arayış içinde olmam lazım. Hiç arayış içinde olmadım. İhtiyacım olmadı balım. Kendi kendine teori üretip yazdığın senaryo üzerinden tanımadığın birinin hayatına dair kanılara varma olur mu? 😘
Arayış içinde olup olmaman beni alakadar etmez seni alakadar eder. Kinci olmanın nedenini sordum sana? Allah seni o irite oldum dediklerin ile ya sınamış ya da sınayacak. Senin kim olduğunu az çok anladım teori değil gerçeğin ta kendisisin
Erilliğin de sorun yaşıyorsun dişil enerji olan kadını da kendine çekemiyorsun. Bunu da bir gözden geçir.
Yine teori üretiyorsunuz küçük hanım lakin hakkımda en ufak bir fikriniz dahi yok. Red mi yedin sorunu cevapladım ancak kinci olmamın nedenini sormadın. Daha doğrusu bana bir soru sormadın. Ama ben yine de cevaplayayım kinci olduğumu düşünmen de senin şahsi kanaatin ancak ben kinci değilim. Sadece hoşlanmıyorum kısa boylu insanlar genel olarak göz zevkimi bozuyor.
Senin göz zevkin kimin umurunda?
Siyahi bir adam kadar değerin yok oysa. 😂
Hoşlanmadığın ile sınanırsın inşallah 😂
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum küçük hanım. Haddini aşma lütfen. Benimle aynı fikirde olmaman terbiyesizlik yapma haddini sana vermez. Muhatabım soruyu soran hanımefendiydi gelip sen dahil oldun konuya ve çirkinleşmene rağmen hala sana olan tavrımı koruyorum. Şimdi fikirlerin ve teorilerini de al lütfen git.
Sana büyük adam demicem o büyüklüğü sığdıracak bir yüreğin yok çünkü. İrrite erkek.
Söylenenleri anlayacak bir beynimin olmamasından daha iyidir. Görüyorum ki bu yetiye sahip değilsin. Üzgünüm senin adına.
İkisinden de mahrumsun bana diyorsun tanımadığın birine karşı tavır alma diyen sen alıyorsun beyinsiz kim belli oluyor kısacası TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYAN ERKEKLERDENSİN GERÇEKLER ACIDIR. ER GEÇ ÖĞRENİRSİN.
Daha fazla muhatap olarak senin gibi bir terbiye yoksunu ile seviyemi düşürmeyeceğim. Bundan sonra muhatabım değilsin. Hoşçakal. Sana terbiye eğitimini tamamlayabileceğin hayat dilerim.
kızım ama ben bile iki derim bir ne öyle erkek gibi
Bana da 2 çok ezik geliyor böyle at gibi sert görünümlüler daha hoşuma gidiyor
lezmisin kız neyse tatlı kızlar daha iyidir
ahhhhhahhahahaah yok yok sert görüntü özgüven falan veriyor ondan ama 2 de çok masum ve tatlı
şöyle 1 'deki tatlı sevimli 2 'deki adam keser
alttaki kız daha guzel
Tuba Büyüküstün candır
2. Resim daha iyi gibi