arkadaslar medrese hocası şamlı kadir hoca diye bir hoca cok duydum ve işlemi olan 3 aydır burdan tanıstıgım bı kız arkımınde ısını cozdu ama defalarca dolandırıldıgım ıcın guvenemedım. bakımda her seyı bıldı. hatta orta okulda sadece bı kız arkımın ve benım bıldıgım olu kusu gomdugumuzu bıle. ama tedırgınım. daha once bakım yaptıran ya da ıslem yaptıran oldu mu son kez sorup ısleme baslamak ıcın kendımı ınandıramaya calsııyorum
ben senden daha paranoyak oldum. ama kızla tanıstık burdan aynı ıldeyız ve cıdden erkek arkısının attıgı mesajları aglamalarına sahıt oldum. cocuk 5. gun geldı hatta sosyal medyadan fotolar paylastı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu samlı kadir hoca Konya'da hangi medresede
BU KİŞİYE NASIL ULAŞABİLİRİZ BİR AÇIK ADRES YOKMU
Merhaba şamlı kadir hoca iletişimi bilgisini bana yazarmisin çok muhtaç durumdayım
Dolandiriciymis medyumlar birlikte arayalim bulalim
@Ahajjaja siz nuldunuzmu
Iletişim bilgileri var mi
Bu kişinin iletişim adresini nereden bulabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Merhaba şamlı kadir hoca bulabildinizmi
Öyle birini duymadım çok araştırmış biri olarak ben bağlama yaptırdım ve sonuç aldım çok şükür
Kime yaptırdınız
Medyumhoca4242 ins hesabı var burdan önerdiler banada
Ne kadar sürede oldu
Çok şükür 8 . Gün sonuç aldım dediği gibi oldu ve şuanda birlikteyiz
Mesaj atabilirmisin
Ben mesaj atamıyorum
Ücret aldı mi
Evet 1250 falan vermiştim
Ve ek mi yapıyor
Havas ve ledün ilmi icazetli çalışmalar yapıyor
Dolandırıcı o heriffffff 2400 TL aldı benden burdan biri tavsiye etti
Anladim
Hayır değil Allah var yukarda sonuç aldım senin işlemin olmadıysa bilemiyorum
Yukarda Allah var diyosun zaten o bir şirk 😂😂😂 dolandırıcısın
Bana burada biri önerdi bende sonuç aldım başkasına öneriyorum art niyet arıyorsan yaptırmazsın. Nasıl konuşuyorsun Sen ya mal mısın?
Muhtemelen sen bana önerdin bu hocayı gizliden çık bakalım mesajlar duruyordur zaten
Tamam gizliden çık mesaj atıcam iftira atma hemen
sen cık gızlıden dılara hanımmmmm
Ne kadar sürede sonuç aldınız peki
Bana da öner de bende yaptırayım bari gizliden yazarmısın bana
Kim o
Allah'a dua et cincilerle uğraşma
saol onu yapıyoruz her gun. sende sanırım sorgu melegısın sankı dua edıp etmedıgımızı bılıyosun
Değildir dolandırıcı 😂
ben senden daha paranoyak oldum. ama kızla tanıstık burdan aynı ıldeyız ve cıdden erkek arkısının attıgı mesajları aglamalarına sahıt oldum. cocuk 5. gun geldı hatta sosyal medyadan fotolar paylastı
Yok bence inanma tatlım
Ters işler bunlar.
ınanıyorum... tesekkurler esen kal
Lütfen şamlı kadir hocanın bilgileri varsa paylaşırmısınz lütfenn
büyü günah saçmalama
gectık onu
Ay cidden var mı böyle bir şey kız
var. sahıt olmasam bende hep evet olsun belkı vardır dıye dolandırıldım
Off ben de birini kendime aşık etmek istiyorum bildiğin bir şeyler var mı ritüel falan
ben yapabılsem hoca olurdum soruyu dıkkatlı okursan şamlı kadir hocayla calısan oldu mu dedım. gozumle gordum ıslemı tuttgunu ama ıkna olmak ıstıyorum
Nasıl ulaşabiliriz kendisine
Banada yardımcı olırmusunuz
Var
Sen hocayı tanıyor musun
Bakın sırf size ulaşabilmek için üye oldum lütfen bana yardımcı olur musunuz adres veya telefon paylaşır mısınız benimle özelden rica ediyorum
Lütfen dönüş sağlar mısınız
Bana da bilgi verir misin kim o
Bulabildiniz mi
Kendisine nasıl ulaşabilirim
Siz ulaştınz mı
Dolandırıcı o doga diye biriyle iş yapıyor
Kendisine ulaşmak istiyorum ama dolandırıcı demissiniz mesaj atarmisiniz bana seviye m yetmiyor
@Sibelserap sonuç aldınız mı? Bende çok merak ediyorum benimde seviyem yetmiyor mesaj için?