Üzerimde bağlama ve cin musallatı olduğunu düşünüyorum Allah aşkına çok kötüyüm bir yol gösterecek kimse yok mu? Psikolojim çok bozuk çok kötüyüm lütfen yardımcı olun? Uygun fiyata yapan güvenilir bi hoca yok mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her ne olduda boyle hissediyirsun bilmiyorum belkide depresyondasindir. Gerci kuzenimde boyle benzer bi durum yasamisti. Ama onun sebebi buyu yaptirmisti ondanmis. Sonra birini bulmuslardi ama bu bilduklari sadece buyu muska bozan birisiydi. Sanki uyhunda para almisti. Bir hafta 10 gun kadar okumalarla calistilar. Ilk baslarda kuzenimde agirlasmalar gece uyuyamamalar vardi aon okumalara dogru ferahlamisti. Tovbe etmisti ve gercekten normale donmustu hayata baglanmisti
Gizliyi acarmisin bı seni ekleyim
Kim o hoca adı ne nasıl ulaşabilirim acaba?
Bana da soyler misiniz?
Lütfen Allah rızası için hocanın tel nosunu verin nolur. Kardeşim aklını kaybediyor sanki hastaneye yatirmak istemiyorum eziyet çekiyor resmen Allah rızası için yalvarıyorum tel nosunu verin ismi ne hocanın?
İnanamayın böyle safsatalara biraz beyninizi kullanın. Yoksa sizi çok kullanırlar, kafanızı taşlara vurursunuz boş yere
Ama gerçekten öyle psikolojim çok bozuk çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum 😢😢
Söyle bana gelsin sana gelenler. Alayını parmaklar bi daha çıkamayacakları deliğe sokarım onları :)
Cindir, peridir, ruhtur vs bunların alayı insanları korkutmak için uydurulmuş palavralardır.
Yıllardır her konusu geçtiğinde söylerim. Bi tarafları yiyorsa gelip bana musallat olsunlar da onları evire çevire si.. yim diye ama gelen giden yok :)
Yorumları okudum ve gülmekten kırılıyorum şu an :)
Böyle safsatalar insanları dolandırmak için uydurulmuş hikayelerden öte geçmeyen şeylerdir.
Psikolojiniz bozulmuş ve bunu cinlerle bağdaştırmış çevrenizdeki cahiller.
Başınıza gelen ne varsa anlatın, bende size bilimsel olarak açıklayayım. Özele yazmanıza gerek yok. Buradan yazabilirsiniz.
Şu an bakım yaptıramazsın kapalısın.Üzerinde ne var ne yok görünmüyor kim ne derse yalan konuşur.
Kapalısın?
Ben varim evladim büyü bozulur cin musallatı kesilir
Belirli bir kac surenin bir kac gun tekrarlanmasi halinde cozulur
Salih MEMİŞOĞLU var. Başkaları da var ama en güveniliri o.
Psikiyatr, nörolog ve metafizik uzmanı üçü birlikte çalışıyorlar
O çok pahalıdır ben işsizim uzun süredir
Birşey var mı yok mu bakmak için para almaz. Birşey varsa 400-600 civarı belki daha fazla isteyebilir
O kadar isterse yine iyi bugün konuştuğum hoca 1400 istedi..
Fatih'te sümeyye hoca diye biri var.
Genelde safranla falan yazıyorlar birşey varsa onun için para alabilirler
Bence Salih MEMİŞOĞLU en güvenilir isim şu anda. Sefa SAYGILI ve Ali AKBEN ile birlikte çalışıyor
Eğer büyü falan varsafiyat değişebilir sormanızlazım onu belki de okb dir
İnternette yorumları okudum şimdi bir çok kişiyi dolandırdığı iddiası var bı kadın yazmış hatta 10 bin tlmi aldı beni dolandırdı 1 ay sonra yerine gittiğimde yerinde yoktu falan diye
Hikâye onlar inanma. Çoğu o adamın adını kullanıyor para istiyor milletten o da açıklama yaptı zaten o konularla ilgili. Bir ara ofis değiştirdi hem. Kimse günâhsız değil ama ilmi olan herkese de güven olmaz. Git bence korkmanı gerektirecek birşey yok. Birşey yoksa yok der varsa var der ya da hastalığınnşu vs der duruma göre. Eğer büyü musallat falan varsa ya da kurulluk bir durumun varsa o zmn para alır. Dua edin yeter diyen bir adam o.
Biri bağcılarda diğeri başakşehirde iki ofisi var. Bağcılarda bireysel başakşehirde kurul diye biliyorum
İstanbul'da yaşamıyorum nasıl gideceğim ki sadece yüz yüze mi gorusme yapıyor
Resmî sitesi sosyal medya hesapları var mesaj atın telefonla bilgi alın. Uzaktan seans yapmıyor hatta dolandırıcılar uzaktan seans olur demiş video paylaşmıştı o konuyla ilgili inanmayın diye.
Bilgi alın, pandemi sürecini gerekçe gösterin durumunuzu anlatın belki bakar ama benim bildiğim uzaktan bakmıyor. Pandemi sürecine özel farklı uygulamaları olabilir fiyat bilgim yok artmış olabilir meblâğ. Bilgi alın en azından
Tamamdır takip ediyorum mesaj aticam bilgi almaya calisicam
Defne yaprağı defne kokusu onları kaçırır.
Bir de suya bazı âyetler okunuyor suyun durumu inceleniyor içiyorsun suyu birşey var mı yok mu belli oluyor vs salih memişoğlu'nu detaylı araştrn kimseye güvenmeyn kendi başınıza da brseyler yapmayn nas felak ayet'el-kursî okuyun
İçinizi ferah tutun. Allâh'a sığının. Durumunuz, psikolojik de olabilir. Takmayın kafaya fazla.2 rekât namaz kıl dûa et cünüb gezme küvete vs ihtiyacını yapma kıyafetini temiz tut dikkat et Allah korur elbet şifâ yalnızca Allâh'tan bismillâhillezî lâ yedurrû yu oku derim. Dûa ile :)
Salih Memişoğlu vefat etti.
Ben varım yardımcı olayım inşallah öncelikle tanı koymam için birkac soru sormam gerek özelden ulaşabilirsiniz
Yok güvenmiyorum burdakilere
Ben ciddiyim yerimide gerip görebilirsiniz
Sosyal medya hesabınız var mı size nasıl guvenebilirim.. Korkuyorum bu konuda çok güvenim kırıldı
İnanma böylelerine. İlmi olabilir ama ehil değilse kâfir cinle çalışır. Salih Memişoğlu'na git beni dinle
@Hâmûş941 bende ondan korkuyorum zaten daha da musallat olur ya da daha da kötü olurum diye.. 😢😢😢
Sen beni dinle belki de evham takıntı sendeki... Kanma bunlara.
@Hâmûş941 kafirlerle işim yok çok şükür bir ilim vasıtası ile ehil oldum
Size nerden nasıl ulaşacam
Nerden söyleyicrm
Parayla mı yardımcı oluyorsunuz?
Geçemlerde twitter da öyle bir hoca görmüştüm adam iyi çıkartıyordu
Noluyo ki yani nerden anladın bunu
Önune 1 bardak su al bazı sureler var bunu oku ve bardaktaki suya üfleyerek ic suyun vucudunun heryerine dagildiginj hiisset bekle sureleri bulucam simdi
Akşam 8 ve 12 arası 4 ve 2 rekat namazdan sonra
11 fatiha 11 ihlas 3 ayet-el kürsi 7 felak 7 nas 12 salavati serifi bilmiyosan internetten de okuyabilirsin bunları yap 1 2 haftaya geçer
Hoca söyledi hocalar söyledi hatta ve etkilerini görüyorum hissediyorum gercekten de çok kötüyüm psikolojik olarak 😢😢😢 Bu tarif ettiğiniz şey ne için acaba? Çok teşekkür ederim bu arada
Tatlım panik yapma dünyada yanlız insanlar yok onlarda var. ayrica sana sozler köşkü falan öyle youtubede vidyolar izle huzur verir sana bunu yaptıktan sonra bunu bi tane cin çıkarma hocası ona gelen hastalarına veriyo gerçektende ise yarıyo bende yaptım 1. haftam ve ruhum çok rahat kötü hissedikce yap ise yariyo
şu an yatsı namazının farzını kılıp sadece bunu yapabilirsin
Çok teşekkür ederim çok sağol 🙏✨😢💞
Tayanç karaduman çok iyii
Çok pahalıdır onlar ama uzun süredir işsizim..
Evet..
Kim? Adı nedir?
tanıdığım birisi var bu işi yapan
Soyleyin kimdir?
İnstası var burdan çok kişiye vesile oldum
Buldunuzmu bozan birini
Ne zamandan beribvar
Aslan hoca kesinlikle
Kimdir bu aslan hoca nasıl ulaşabilirim? Ücretli mi ne kadardır ücreti?
Sitesi falan yok diye biliyorum ücretini onla konuşursun ben değilim ki hoca
Tamamda siz nasıl ulaştınız ki o zaman bu hocaya?
Numarasını burdan mı atayım gizliden çık istersen mesaj atarım
Nasıl çıkılıyor bilmiyorum ki
Yeni bi soru paylaş aslan hoca kimdir diye gizli olmayan ordan eklerim seni silersin soruyu
Sen iki dk çıksan ben seni eklesem olurmu?
Nasıl çıkılıyor bilmiyorum çünkü
Yeni soru paylaş aslan hoca kimdir diye eklerim seni ben çıkamıyorum soruyu soran çıkıyor gizliden
Tamam şimdi paylasicam
Tamam
Paylaştım şimdi aslan hoca kimdir diye kişilik karakter kategorisinde
Eklemediniz hâlâ bekliyorum
Bulamadım bakıyorum
Tam ne yazdin çıkmıyor
Buldum ekledim
?
Buldunuz mu birisini
Buldum
Numarası var mı yeri nerde?
Hangi hocaya gittiniz
Bu hocaya benide ulaştırın lütfen özeli bilmiyom nusu bana atın lütfen yardımcı olun
Bana da söyler misiniz etkisi oldu mu durumunuz nedir?
Numarasini verir misiniz?
ASLAN hocaya ulaştınız mı memnun kaldınız mı bana da numara verir misiniz