Kulak piercingi mutlaka denemelisiniz. Bu piercing türü hem erkekler hem de kadınlar için çok popüler bir seçimdir. Çoğu insan için kulak piercingi yaptırmak hiç de zor değil hatta günümüzde çoğu kişi kulak piercinge sahiptir. Kulak piercing için en zor kısım, yapıldıktan sonraki ilk iki hafta hafif bir ağrı ve rahatsızlık hissedebilecek olmanızdır.
#SelammGençlikk 🍀 Açık ve net söylüyorum, göbek ve kulakta aslında vücudun her yerinde piercing olması kesinlikle akıl kârı değil. Ben de kesinlikle yaptırmaya karşıyım. Değmeyecek riskleri var. Hiç tarzım değil. Özendirici de değil. Milyon tane başka muhteşem takılar var.. #TubaSueda 🍀
Çok güzel duruyorlar. Ben çok özeniyorum ama kulağımdaki tuhaf yerleri deldirmeye korkuyorum.😃Kıkırdak falan çok acıtıyormuş diyorlar. Her iki kulağımda bir delik var sadece. İkincisini bile açtırmaya tırsıyorum dkdj
@Kurgicuyaazar Yırtılma olduysa ve +20 mm ise sanırım cerrahi müdahale gerekiyor. Çünkü ben temizlemek için çıkardığım zaman 5 dakika içinde çekildiğini farkediyorum.
15 tane kulak piercingimden sonra sevmiyorum deme şansım yok galiba.😬 Seviyorum ben, senelerdir kullandığım için bakımı falan zor gelmiyor alıştım artık.
bir kulağımda var zaten ve seviyorum.. Bakımı da düşünüldüğü kadar zor değil aslında ya.. İlk delindiği zaman biraz sorun teşkil ediyor kabul ediyorum ama sonrasında alışıyor insan.. Keyifli geceler.
Bence çok güzel oluyor ama fazlası abartı. Dün 2. ve 3. deliği deldirdim fazlasına gerek yok birde sadece kıkırdak istiyordum ama o çok aciyormus o yüzden cesaret edemedim. 😊